Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| bulibuli wrote:Am facut si eu ieri ceva de care-s mandra O sa va arat!
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
Sa nu-ti imaginezi cine stie ce tort decorat cu pasta de zahar ca vei fi dezamagita. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Aa, nu...dar stiu ca tu esti foarte priceputa in ale bucatariei si abia astept sa fur reteta |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Buli asteptam pozici
Ingeras ce bine arata |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Buli ne ti in suspans |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mie imi place tortul Bereei! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Abia acum apuc si eu sa postez.. am fost f ocupata azi Eu o pun oricum, sa va arat ce mi-a copt mintea
Homemade Bak-kwa:
Una din marile noastre iubiri din bucataria chinezeasca.. pana acum reuseam sa ne comandam odata- de 2 ori pe an (din Singapore). Dar am descoperit reteta si m-am gandit sa o incerc... e super!! Aproape ca cel original!!
Votez si eu cu Bereea! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Brandusa |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Bereea |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Buli , mi se pare chiar foarte interesant si vreau reteta, te rog
Va mutumes mult tuturor!
Verusca! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| Ingerash |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bereea |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Bereea! Buli sa ne pui si reteta ! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| reteta am gasit-o aici: http://returnoftheyummy.blogspot.ro/2011/08/chinese-style-sweet-pork-jerky.html
am adaptat unele ingrediente (ulei de susan, sos de peste si vin de orez nu am) dar a iesit ca cel original, atata doar ca se simte destul de bine gustul de vin (am pus vin de-al nostru, alb) nu stiu cu ce l-as putea inlocui sa nu dea gust carnii (poate bere?? sau..nu mai pun deloc) |
|
|