Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Bulibuli m-ai facut sa zambesc ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Ana, ma omori |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/24/2012 Mesaje: 8
| Pentru ca inca mai e vara am facut o tarta cu piersici; este un desert racoritor de vara; iata reteta:
Ingrediente:
3 piersici mari coapte 1 lingurita rasa de nucsoara pisata 230 grame zahar 100 grame unt la temperatura camerei 1 ou mare 120 ml lapte batut ½ lingurita esenta de vanilie ½ lingurita esenta de migdale 180 grame faina 1 praf de copt
Preparare:
Incalziti cuptorul la 180 grade ; ungeti cu unt si presarati putina faina pe fundul unei tavi pentru tarte. Taiati piersicile in bucatele , puneti-le intr-un castron si amestecati-le cu nucsoara si 2 linguri de zahar. Lasati-le deoparte.
Intr-un alt castron amestecati untul cu zaharul care a ramas. Adaugati oul, laptele batut, esentele de vanilie si migdale. Mixatile bine pana cand obtineti o crema omogena. In alt castron amestecati faina cu praful de copt, apoi turnati acest amestec peste crema obtinuta anterior si mixati pana se incorporeaza toate ingredientele. Turnati aluatul in tava pregatita anterior. Puneti bucatile de piersici deasupra aluatului. Dati tava in cuptorul incins la 180 grade, iar dupa 10 minute ajustati temperatura cuptorul la maxim 150 grade si mai lasati in cuptor 40-45 minute sau verificati cu scobitoare pana cand este coapta.
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Maria, concursul este despre dovlecei, nu despre piersici.Pentru a -ti prezenta tarta trebuie sa mergi la subiectul despre dulciuri. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Hello!! Nu uitati sa votati!!! (m-am trezit cam tarziu, sorry) Votati pana duminica, iar luni Bereea va anunta castigatoarea ca eu am fugit la maaaareee (Bereea, sper sa nu te superi, te-am delegat pe tine pt ca esti mereu activa la acest topic ). Succes si va pup! Abia astept sa vin din concediu sa aflu noua provocare!! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| E greu de votat,Buli .Toate sunt reusite si delicioase de-ti ploua in gura! Votez totusi...Gabyta! |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Gabytza |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Gabyta |
|
| Buli, nici o problema...have fun! Eu inca nu m-am hotarat cu cine votez |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu votez reteta Gabytzei.
|
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Votez Katy ptr ca desi este "incepatoare" totusi s-a incumetat sa participe!!!!! |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Votez si eu Katy pe mine chiar m-a cucerit. Multumesc ptr voturi fete dragi!! |
|
| Cu scuzele de rigoare anunt azi castigatoarea: Gabyta!!!
Felicitari si asteptam o noua provocare |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| bereea wrote:Cu scuzele de rigoare anunt azi castigatoarea: Gabyta!!!Felicitari si asteptam o noua provocare Multumesc !! imi cer scuze ,dar nu prea am mai intrat ,,,am parinti aici la mine si am fost tot plecati. Azi ma gandesc la o reteta ceva si maine sper sa pun noul concurs. |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Imi cer si eu scuze ca nu am mai dat pe aici insa am uitat ca am participat la un concurs de gatit:018:
Gabyta, Elena, va multumesc pentru voturi, m-am simtit tare bine sa particip la un astfel de concurs
Ana, esti dementiala Uite asa ma faci tu, tocmai de la celalalt cap al tarii, sa ma simt bine. |
|
|