Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| SALATA DE FRUCTE
Aceasta reteta de salata de fructe va ofera o modalitate de a prepara un desert sanatos si energizant cu ajutorul apetisantelor fructe: kiwi, mere, mango si ananas sau altceva la alegere.
Ingrediente
4 kiwi curatate de coaja 4 mere curatate de coaja 4 mango un ananas proaspat sau in cutie sucul de la o lamaie 1/2 ceasca suc de ananas
Mod de preparare
Intr-un vas, se amesteca fructele taiate cu sucul de lamaie si cel de ananas.
Se pot adauga cateva linguri de miere sau zahar brun. Salata se pastreaza la frigider pana se serveste. Sursa: http://gastronomie.ele.ro/Salata_de_fructe_--r2911.html
Reteta este destul de flexibila, se pot schimba fructele, cantitatile si chiar modul de preparare. Este usoara, economa,are timp investit redus si mai ales este SANATOASA, putand fi preparata de oricine, la regim sau nu, pentru cei mari si cei mici.
Aveti posibilitatea de a folosi "inelul de gheata" prezentat de ANDRUSKA aici http://forum.7p.ro/Salata-de-fructe-cu-coniac-si-sampanie.aspx?g=posts&t=12755.
Regulament
- poza participanta trebuie neaparat facuta in perioada concursului; - inscrieri: 10-27 august 2011 (pana la ora 23:59); - votare: 28-31 august 2011 (pana la ora 13:00); - desemnarea castigatoarei: 31 august 2011; - propunerea unei noi retete de catre castigatoare: 1 septembrie 2011.
Sper sa va placa si sa participati in numar cat mai mare!
Si cateva fotografii (care nu-mi apartin) pentru inspiratie:
mikaela attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Foarte frumos! Abia astept sa fac si eu! Mikaela, reteta e super aleasa fiind si sezonul! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu voi participa cu siguranta, dar sa ma intorc mai intai cu bione acasa |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Pe mama trebuie s-o inscriu ca-mi face zilnic "Vitamine pentru bebe" . |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
mie nu-mi merge linkul asta, tare eram curioasa sa vad despre ce este vorba... nu-l gasesc nici cand dau cautare... |
|
| Fetelor, ma bucur ca va place tema!
Buli, du-te la subforumul "Salate de frcute" gasesti "Salata de fructe cu coniac si sampanie". Uite il atasez din nou http://forum.7p.ro/Salata-de-fructe-cu-coniac-si-sampanie.aspx?g=posts&t=12755
Se pare ca am pus un punct la primul
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Deci, sa va prezint "Vitaminele pentru bebe" ...eu le-am facut de data asta. delfinasa attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Delfinasa, wow, ce bine arata! Pofta buna la puiutzul din burtica! |
|
| delfi, sa aveti pofta!!
am facut si eu azi dar nu am apucat sa descarc pozele... pacat ca nu am avut rabdare sa fac si inelul de gheata, ar fi fost awesome! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Delfineasa, buunaa trebuie sa fie
buli, asteptam pozele |
|
| Ce apetisante arata vitaminele lui Jimmy Bibi nu ne arata vitaminele? Nu se mai vitaminizeaza nimeni?? Asteptam, asteptam...
|
|
|
am folosit banane, piersici, nectarine, prune, struguri, pepene galben si inghetata... a fost delicioasa!! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Aoleo cum arata,Buli |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Vin si eu cu salata mea,am folsit pere ,mere,banane,grefii,portocale,nectarine si frisca.Am vrut sa pun si ceva mai colorat,dar nu am gasit nimic la magazinul de la parterul blocului. andrushka attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce bine arata Andrunska!! |
|
|