Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna,
eu imi amintesc ca am facut o cadere de calciu foarte puternica pe la vreo 20 de ani! mai facusem si inainte, am inceput sa le fac de cand eram copil, dar, cum spunea cineva mai sus, doar lesinam pe strada! acum a fost combinata si cu criza de fiere si a fost urata rau de tot. luam calciu sandoz si at 10 si nu-mi reveneam. in plus de asta cand plecau palpitatiile, pai sa te tii nenica. mama mea a venit acasa cu o reteta de oua, miere si lamaie care m-a pus pe picioare: 5 oua 5 lamai - daca imi aduc bine aminte 1kg- zahar
se spala ouale si se usuca - eu am folosit de tara si cred ca este cel mai indicat; am taiat cubulete mici lamaile si le-am amestecat cu mierea; intr-un borcan mare de sticla am pus o jumatate din compozitie, la mijloc am pus ouale si am acoperit cu cealalta jumatate din compozitie; am acoperit bine, am invelit inclusiv borcanul in ceva si le-am lasat la macerat intr-un loc uscat si racoros - in alta camera, infasurat bine - pt 7 zile; cand a trecut termenul, nu mai imi amintesc daca se mucegaise putin la suprafata, oricum, am dat la o parte ce era de dat si aruncat; am dat incet compozitia la o parte, am scos cu grija ouale care erau aproape transparente si moi, dupa care am omogenizat compozitia si trebuia sa iau 1-2 linguri de suc dimineata pe stomacul gol. eu am mancat cu totul, era putin amar de la coaja, dar in rest nu a fost nimic gretos! ni s-a spus ca ouale care au stat in borcan pot fi consumate, am incercat si n-am reusit sa mancam, nu mai aveau gust! de la calcemie 7,10 am ajuns la 10, lucru care s-a vazut peste vreo 2-3 ani cand a trebuit sa ma operez. tot in perioada aia am cunoscut o persoana minunata care se ocupa de tratarea bolilor pe baza de plante. ea mi-a dat valeriana praf cate un varf de lingurita sau o jumatate, nu mai imi amintesc exact x 3 ori /zi si niste ceaiuri cu un gust foarte rau si un extract de plante pt fiere. trebuia sa fac tratamentul asta o luna si jumatate. eu l-am facut doar o luna pt ca ceaiurile alea si toate si valeriana aveau un gust foarte rau si nu le mai suportam. ideea e ca si asa, dischinezia biliara care ma chinuia de ceva timp, adica in fiecare dimineata aveam senzatie de voma, nici nu se punea problema sa mananc usturoi sau alte cele, a disparut complet. eram ca un ceas, ma trezeam, ma duceam la baie, mi se facea foame. palpitatiile au disparut asa de bine ca peste 3 ani cand a murit mama mea si am avut un soc, n-am avut nevoie de distonocalm sau altceva pt palpitatii. problema e ca dupa moartea mamei am iceput din nou sa o iau razna cu atacuri de panica si toate cele si nu o mai gasesc pe aceasta femeie care sunt sigura ca m-ar ajuta. de fapt nu mai stiu unde locuieste, locuia undeva in bucuresti si nu mai stiu efectiv cum sa dau de ea!
nu stiu, pe mine curele astea naturale m-au ajutat.... |