Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Vrem sa o botezam pe bebelina acasa si e cam greu cu alegerea localului o sa fim in jur de 25 de persoane .Ce restaurante recomandati fetelor , ce preturi sunt si ce cuprinde meniul daca se poate |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| ely, noi avem sambata botezul, vom fi tot vreo 25 de persoane dar nu ti-am raspuns mai repede ca eram complet in afara problemei, pana ieri cand am inceput si noi pregatirile. Nu il fac acasa ca n-am spatiu,si nici timp pt gatit. Daca vrei iti dau detalii pe pm voi cand va botezati? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Faci botezul in tara Ely? Eu am facut botezul unde lucreaza sotul meu si nu prea stiu exact sa-ti spun cat a costat concret. Dar la ei se fac botezuri doar Duminica, nu stiu tu cand vrei sa-l faci!? Noi tot duminica l-am facut si a fost foarte bine. Cine vrea sa vina, vine in orice zi , nu conteaza!( daca te gandesti ca a doua zi se lucreaza!)
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Codruta si Taty va multumesc pentru raspuns .O botezam pe bebelina in tara pe 9 iulie Duminica am fi vrut mai devreme,dar sotul meu nu poate sa -si ia vacanta mai devreme o sa-l tragem pe popa de barba .Am gasit deja un restauranat ,o botezam in Bucuresti.
Codruta doresc ca acest botez sa-i aduca bebitei tale o binecuvantare plina de sanatate si bucurii sa creasca mare si frumoasa.Distractie placuta si sa ne povestesti cum a fost |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Medeea va deveni crestina! Sa fii sanatoasa si binecuvantata! Si pentru Karinuta am aceleasi urari de bine! Sa fii sanatoasa si sa nu-l tragi de barba pe preot!:01ras
Codruta si Ely sa aveti parte de clipe minunate si cat mai putine emotii! Distractie placuta si asteptam povestile!.
|
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Si eu voi fi nasa in octombrie...si trebuie sa cautam localul. Vor fi vreo 20-25 de persoane, dar habar n-am ce meniu sa comand. Bautura si prajitura o vom aduce de acasa. Ce parere aveti??? Ce se papa la Botez??? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Pe 21 octombrie o botezam pe Sasha.
La biserica inca nu am fost, trebuia sa ne ducem, dar a sarit nasa cu pretentii si trebuie sa o ascultam pe ea mai intai. Joi vom stabili exact.
Am ales restaurantl Terasa Doamnei din centru Bucurestiului. Pentru mai multe info, wwww.terasadoamnei.ro Am platit deja un avans, urmand sa alegem meniul si sa stabilim exact numarul invitatiilor.
Sper sa iasa frumos. |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| am ales si biserica: sf. Vineri (proaspat construita, spatioasa, la mine prin zona si cu cor - exact cum am vrut eu), si restaurantul: "La platani" - imi place k are si o terasa (avand in vedere k o sa fie luna mai), k este foarte cochet, k o sa aibe un ring de dans, k o sa fim numai noi in seara botezului, k aranjamentul salii este din partea restaurantului, ca am facut meniu dupa placul meu - adica de ex. exista meniu 1, meniu 2, meniu 3 - ei, eu le-am cam combinat intre ele, k sa iasa cum am vrut, etc... altceva - a da, este super aproape de mine, se afla in incinta parcului tineretului, la 2 pasi - sunt tot felul de masinute si alte minunatii, in caz ca fetele (sonia si sasa) se plictisesc de atmosfera din resto, asa ca.... pentru mine - e cat se poate de perfect... http://www.laplatani.ro/ |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Succes, Ira! Sa iasa asa cum iti doresti! |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| merci mult Miri sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa nu avem parte de surprize neplatute |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am fost invitat la un botez si pretul meniului (am aflat :P) ca a fost 45 eur, mi s-a parut cam mult pentru ce a avut de oferit localul dar .. asta e |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/3/2012 Mesaje: 34
| sa mai invioram putin rubrica
am fost de curand la un botez la restaurantul Perla Dorobanti. eu nu le mai trecusem pragul de multa vreme si-am ramas impresionata de transformarea de dupa renovare. decor finut, cu tapet de matase,etc. mancarea f buna, muzica asigurata de bandul propriu (coveruri). meniul a fost 160 lei, iar daca vreti sa stiti ce s-a servit aveti pe site descrierea exacta ( editat de moderator )
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/3/2013 Mesaje: 20
| mamadematei wrote:sa mai invioram putin rubrica am fost de curand la un botez la restaurantul Perla Dorobanti. eu nu le mai trecusem pragul de multa vreme si-am ramas impresionata de transformarea de dupa renovare. decor finut, cu tapet de matase,etc. mancarea f buna, muzica asigurata de bandul propriu (coveruri). meniul a fost 160 lei, iar daca vreti sa stiti ce s-a servit aveti pe site descrierea exacta ( editat de moderator )
eu am fost la o nunta la Perla si mi-a placut foarte mult cum s-au prezentat. de la mancare, la decor, la servire toate au fost de nota maxima. o surpriza placuta sa vezi ca un restaurant cu nume vechi, de multe ori cu faima de local ceausist, este asa bine adaptat vremurilor noastre:) |
|
|