Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Delfinasa,salariile in day care si orice fel de gradi sunt mici si la noi .Atata benefit ai ca jumate de zi e a ta si mai faci o mancare ,mai ai grija si de casa, barbat ,copii proprii.Eu discounturi stiu ca se dau la frati cand ai doi copii unul primeste un procent off.Mai astept ca nu vreau s afortez nota, astept sa mai ma ajute si timpul. Shirel |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mihaela, spor la voluntariat!!!! sa fie cu rezultate bune! Eu inca nu vreau sa ma reprofilez, de fapt, am lucrat la inceput pe altceva decat specializarea mea (contabilitate) si mi-a ajuns. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Eu sunt reprofilata de mult. Daca in Romania am lucrat 10 ani in invatamant, aici am facut mai multe munci pana am gasit-o pe actuala.Deci sunt magazionier la un depozit de carti.avem 14 case editoriale si imi place ceea ce fac. Dupa ce am nascut-o pe ale am vrut sa devin asistenta medicala, dar Dumnezeu a vrut altfel. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| bereea wrote:Eu sunt reprofilata de mult.  Daca in Romania am lucrat 10 ani in invatamant, aici am facut mai multe munci pana am gasit-o pe actuala.Deci sunt magazionier la un depozit de carti.avem 14 case editoriale si imi place ceea ce fac. Dupa ce am nascut-o pe ale am vrut sa devin asistenta medicala, dar Dumnezeu a vrut altfel.
Woooow Bereea,super meserie eu una nu m-as abtine sa nu i-au fur si cateva carti pentru acasa sa citesc .Daca este ceva ce in mod nebunesc ma atrage sunt cartiile daca intru intr-o librarie de carti am sansa de a ramane acolo toata ziua da pai intr-o magazie de carti as innebuni pe loc si nu m-as mai intoarce acasa. Mai sunt locuri ca vin si eu . |
|

| Eu pot sa iau carti, toti directorii de edituri mi-au spus ca pot lua pentru mine daca vreau, asa ca mai profit.Mai ales ca am cateva edituri pentru copii, dar si arta, beletristica si din septembrie cred ca ne intra o editura noua cu manuale scolare.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Frumoasa meserie ai acum Brandusa! Si mie imi place intre carti,....la fel ca si Angelica,asa si eu,as dormi acolo,nu mi-ar mai trebui casa,....as fi in elementul meu,atata ca probabil sunt numai in italiana,si nu as intelege mare lucru ,....Ca ce ai lucrat in invatamant in tara? |
|

| Sunt invatatoare, Miora.Cartile sunt in italiana, dar avem si in engleza, franceza, japoneza, rusa, suedeza, spaniola, etc. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bereea, si mie mi-ar placea asa job ca al tau! Daca-ti place si-l faci cu drag, ce importanta mai are ca te-ai reprofilat? Si barbata-miu e dat peste cap cu totul ca profil, dar ii place, are functie foarte buna si castiga dublu decat daca si-ar practica ingineria lui. Eu nu lucrez nici macar in domeniu, sunt la un dealer de masini acum la front desk, dar sunt hotarata sa lucrez intr-o banca. Cand s-o intampla asta nu stiu, dar eu tot trimit aplicatii, fac teste de cate 3 ore bucata, poate-poate ma baga si pe mine in seama odata si odata . |
|

| Intr-o zi sigur vei ajunge acolo unde iti doresti, Delfineasa.E adevarat , imi place munca mea chiar daca uneori e destul de obisitoare.Si imi plac si banii pe care ii castig de pe urma ei, nici nu se compara cu ce as castiga in tara lucrand in invatamant. |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Frumos job Bereea. |
|

| Koko, |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| Succes mult, tuturor! Si eu am de gand sa ma reprofilez. De fapt, n-am s-o iau de la capat, cu o noua profesie. Momentan lucrez pt doua edituri, dar stiu ca in 10-15 ani, tot ce e print va fi aproape inexistent si n-as vrea ca la 50 de ani sa-mi caut de lucru. In septembrie, voi incepe cursuri de finlandeza, iar peste 2-3 ani am de gand sa lucrez la ambasada. Am lucrat trei ani si in turism, ca ghid. A fost superb, aproape toata Europa am vazut-o si chiar si Brazilia, numai ca erau luni cand nu stateam nici macar trei zile consecutiv, acasa. Riscam sa-mi pierd casnicia. |
|

| Mult succes, Amalia, in realizarea visurilor tale |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| Multumesc. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Amalia,mult succes sa ai! |