Repetenta la facut torturi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanel
Scris: Sunday, March 11, 2007 7:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor, ajutati-ma. Sunt repetenta la facut torturi. Am ustensile dar sunt hopeless.plans

Am si eu nevoie de o reteta de tort, de preferat fara cacao si ciocolata.

De ziua Antoniei vreau sa fac un tort, cele de cumparat sunt execrabile, si sunt in pana de idei. Mi-ar trebui o reteta pe care cineva a incercat-o deja si iese fara gres din prima.

Mentionez ca nu sunt meseriasa la creme facute pe foc, mereu mi se fac cocoloase. Si la blaturi mai dau gres caci mi se lasa dupa ce le scot din cuptor.

Help!!!
Cristy
Scris: Sunday, March 11, 2007 9:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Pot sa-ti dau o idee excelenta.....
Acum depinde de gusturi, dar oricum este un tort usor...

Cauta, daca gasesti blat de tort gata facut din pandispan, capsuni proaspete, frisca si gel de capsuni sau zmeura.

Cun se face? foarte simplu: faci un sirop cu apa, zahar si zahar vanilat, desparti feliile de tort ( ele sunt 3 in total ) pui prima foaie, o insiropezi putin de tot ( este importat sa nu o insiropezi tare pentru ca acesta este un tort care oricum aduna lichide si atunci va fii prea ud la ultimul strat), prepari gelul dupa cum scrie pe cutie, lasi sa se raceasca gelul, il pui peste blat, la al doilea strat de blat insiropezi, tai capsunile felii subtiri si le aranjezi pe toata suprafata blatului, pui un pic de frisca peste ele, pui si ultima parte de blat si insiropezi bine si o ornezi cu frisca ramasa si cateva capsuni.....essen
Se lasa la frigider cateva ore !!

Daca vrei poti face tortul cu crema de vanilie, feliute de kiwi si frisca

Oricum iese un tort superb, fara sa coci si fara prea mult oboseala.....ras ras toti care au gustat din acest tort au spus-o.

flowers flowers flowers flowers flowers
Roxanel
Scris: Monday, March 12, 2007 10:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Cristy multumesc. Am sa fac o incercare week-endul asta sa vad ce o iesi.

Parca nu prea as pune capsuni sau kiwi caci vreau sa dau si la copii si sa nu le provoace vreo alergie.

Ce altceva as mai putea pune?
Cristy
Scris: Monday, March 12, 2007 11:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Roxanel wrote:
Cristy multumesc. Am sa fac o incercare week-endul asta sa vad ce o iesi.

Parca nu prea as pune capsuni sau kiwi caci vreau sa dau si la copii si sa nu le provoace vreo alergie.

Ce altceva as mai putea pune?

Banane, pasiflora, cirese fara seminte....oare gasesti tu ceva....

flowers flowers flowers
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.