Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Kiki wrote:Multumim, Butterfly! Sa stii ca eu personal nu am nici un merit. Am vazut ca Dav nu mai adoarme cu biberonul si atunci am decis sa ii dau lapte din cana cu pai stand in fund pe canapea. Dupa asta, spalam dintisorii si mergem in pat. Dureaza mai mult pana se culca, dar pana la urma oboseala il invinge.
Kiki, zau ca venim la un training la "Maestru". Lectia nr. 1 - canita, lectia nr. 2 - olita. Ne chinuim si noi de vreo 2 saptamani cu paiul ala de la canita, dar nimic. Il rontaim bine-bine si cam asta e tot. Ceva sfaturi? Pe care sa i le transmit Ruxandrei? |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si eu am vrut sa o invat cu suzeta ,dar nu a vrut-o de la inceput apoi iar am incerct si arunca cu ea de zici ca cine stie ce-i facea. Multa sanatate lui Darius. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| oana_nicole wrote:Kiki, zau ca venim la un training la "Maestru". Lectia nr. 1 - canita, lectia nr. 2 - olita. Ne chinuim si noi de vreo 2 saptamani cu paiul ala de la canita, dar nimic. Il rontaim bine-bine si cam asta e tot. Ceva sfaturi? Pe care sa i le transmit Ruxandrei?
Va asteptam! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| noi cu paiul nu am avut probleme,trag amandoi de numa din pai de bibe...e a treia zi cand ziua nu mai vedem bibele.ieri a fost f greu,tot plangea si cerea.eu il puneam sa mearga sa caute sticla,dar nu o gasea,asa ca ii atragea atentia catre altceva.a reusit sa si adoarma fara sticla.sper sa fim pe drumul cel bun |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu mi-as dori sa scap cat mai repede de biberon. Cristina bea doar lapte cu biberonul dimineata si seara, dar nu adoarme cu el. Azi i-am luat in loc de tetinele obisnuite unele care imita ciocul canilor. I-am dat in seara asta cu un cioc de felul asta si a baut laptele imediat. Cred ca o sa-i mai dau un timp asa, apoi o sa incerc sa inlocuiesc sticla biberonului cu o cana si acelasi cioc, iar mai tarziu sa trecem la ciocul normal sau chiar fara.
Kiki, Oana, Buterfly succes si voua la capitolul asta. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Desi Sara a inceput sa bea si din canita cu cioc, si din canitza normala si cu paiul, seara, la culcare, prefera biberonul cu lapte!Iar la iesirile in aer liber, biberonul cu suc! Deocamdata, ramanem la stadiul asta! Mult succes si rezultate cat mai bune , tuturor mamicilor si piticilor! |
|
| la noi incep sa se vada rezultatele.astazi a fost a treia zi cand a fost sticla "ascunsa".o singura data a intrebat de sticla si l-am luat cu altceva de a si uitat imediat.seara am vrut sa le dau cu sticla laptele,a luat sticla,dar nu era asa de incantat ca de obicei de ea |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Laptele il bea din pahar cu pai, restul lichidelor din cana. Parerea mea e ca orice schimbare (renuntarea la bibe, de ex) se face cel mai usor treptat, dandu-i intai "spre studiu" noul obiect. Jucandu-se cu el il cunoaste, cunoscandu-l urmeaza si sa-l accepte. Succes! |
|
| Am fost repede pana in tara si la fel de repede ne-am si intors .In acest timp nu am stiut ca nu gasesc lapte Nestle special pentru copii de la 1 an la 3 ani si Karina mea a refuzat orice lapte ,Mili,Dorna.. ,deci 6 zile nu a baut lapte deloc.Si uite asa s-a dezvatat si de biberon.Aseara cand am ajuns am incercat sa-i dau din canita cu pai si a baut cam 150 ml.La inceput nu a vrut ,dar vad ca si de dimineata tot din canita cu pai i-am dat . Maica-mea si sora mea mi-au zis ca ar fi bine sa nu-i mai dau biberon.Imi este un pic cam greu ca nu-i mai dau bibi ,sper ca am facut bine. |
|
| ely cred ca ti-a prins bine iesirea asta,chiar daca a fost scurta de bibe,eu zic ca ai facut bine ca ai dezobisnuit-o.daca bea din cana,las-o sa bea si noi am rezolvat cat de cat problema.darius nu mai tine sticla goala,iar karina s-a dezobisnuit noaptea de ea.se trezeste doar odata si gata(nu de 5 ori ca inainte).seara bem bibele dupa care ne punem in pat si dormim |
|
| Multumesc Butterfly , felicitari Darius si Karinuta |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ely , felicitari! Si eu sunt de parere sa-i lasi canita cu pai in locul biberonului. |
|
| Ely wrote:Multumesc Butterfly , felicitari Darius si Karinuta multumim |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Cum eu sunt Pro biberon, kiar duminica i-am cumparat un biberon nou, dar foarte mic, special pt sucul de portocala, pe care pana acum il refuza din orice recipient.L-am pus sa isi aleaga el un biberon pt sucul de porto si acum bea puiul meu fara probleme.E drept ca tetina este taiata in varf de tot, adica gaura este cat o unghie! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Andrei mai bea cu biberonul numai lapticul cu cereale de la masa de dimineata si cel de la masa de seara, dinainte de culcare.
In rest, pentru suc are o canita a lui sau bea la fel de bine cu orice ii dai, pahar, cana, sticla normala (numai ca nu prea ii dau eu suc ), pentru apa - la fel, bea din orice, nu are nicio preferinta.
Cred ca as putea renunta foarte usor si la cele 2 mese de "Biba", dar inca il mai las, pentru ca daca o fi sa semene cu mine, eu dupa ce nu am mai baut cu biberonul nu am mai baut deloc lapte ca mi se parea ca are nu stiu ce miros. Nici acum nu beau lapte simplu cu cana, ci doar cacao cu lapte |
|
|