Renuntarea la biberon
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Monday, January 15, 2007 3:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Bravo V, Bravo Shashalici!!!

eu azi i-am cumparat lui Andi un soi de bibi cu pai, din ala sport si abia astept sa vad daca se prinde repede cum e cu suptul din pai... normal ar fi sa vrea pt ca e ca si cum ar trage din bibi... va tin la curent!
taki
Scris: Monday, January 15, 2007 4:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Andismom wrote:
Bravo V, Bravo Shashalici!!!

eu azi i-am cumparat lui Andi un soi de bibi cu pai, din ala sport si abia astept sa vad daca se prinde repede cum e cu suptul din pai... normal ar fi sa vrea pt ca e ca si cum ar trage din bibi... va tin la curent!

Multumim, Anka!

Sasha la inceput nu stia si refuza paiul, dar i-am lasat canuta cu pai sa se joace cu ea. Nu stiam ca trage dn ea, de abia cand am fost cu ea la restaurant am incercat sa-i dau orange juice din paharul meu cu paiul si am fost placut surprinsa. yes

Succes!
MNiko
Scris: Monday, January 15, 2007 7:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
V., Sasha, bravo puiutilor.
Succes Andi.
Cristina are deja vechime la canuta cu pai, dar inca nu vreau sa-i scot biberonul cand bea lapte. Ea inca bea lapticul culcata asa ca mai asteptam macar pana isi reduce singura portia de lapte.
sousourel
Scris: Monday, January 15, 2007 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Miri, multumimpupici , azi maine iti va cere si printesa ta canita cu pai.
Vesna, in aceasi situatie suntem si noi...bea puiul meu lichide de nu-l recunosc. Aproape cu forta ii dadeam 50 ml lichid/ zi...si acum alcool una intr-una.
Andismom, succes... vei vedea ca e mult mai usor decat iti imaginezi pupici
Mniko, multumim si va dorim si voua succes la "dezbiberoneala"sic
MNiko
Scris: Monday, January 15, 2007 9:00 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
sousourel wrote:
Miri,
Mniko, multumim si va dorim si voua succes la "dezbiberoneala"sic

Multumim sousourel, dar inca nu putem. Tot suntem in probe cu laptele ca nu stim sigur daca de vina pentru constipatie e laptele de vaca in general sau doar laptele de la vaca de la care luam noi. Doctorita ne-a recomandat sa-i dam lapte semidegresa(1,8%) si o sa incercam si asa. Asa ca pana nu vad care e treaba cu laptele o las cu biberonul.
mihaela75
Scris: Monday, January 15, 2007 9:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
heheee,noi am descoperit de mult bidonasul cu pai.pe vremea cand nu acceptam decat tzitzi a lui mami ,bidonasul cu pai a fost salvarea pt aportul de lichide.Nici sticla cu tzushpic, nici canuta de bebe ...nimic nu a dat roade .Bidonasul cu pai a venit ca o mana cereasca.Il luam peste tot cu noi.Am doua canite de bebe destul de scumpe pe care nici nu le-a folosit nu au trecut testulsic si panarama asta de bidon de 1 $ e preferatul.cyclops Spor la supt din pai , bebici!firstprize
sousourel
Scris: Monday, January 15, 2007 9:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
mihaela75 wrote:
heheee,noi am descoperit de mult bidonasul cu pai.pe vremea cand nu acceptam decat tzitzi a lui mami ,bidonasul cu pai a fost salvarea pt aportul de lichide.Nici sticla cu tzushpic, nici canuta de bebe ...nimic nu a dat roade .Bidonasul cu pai a venit ca o mana cereasca.Il luam peste tot cu noi.Am doua canite de bebe destul de scumpe pe care nici nu le-a folosit nu au trecut testulsic si panarama asta de bidon de 1 $ e preferatul.cyclops Spor la supt din pai , bebici!firstprize

yes yes ca sa vezi unde sta salvarea...chiar asa, traiasca bidonasul cu pai dance
Miri
Scris: Monday, April 9, 2007 9:32 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Sara, desi bea si din canutza, inca nu a renuntat la biberon.Mai ales lapticul de seara il bea cu mare placere din bibe, si adoarme pe ultimile ingjitituri...
Bebeii vostri mai beau din biberon sau au renuntat de tot la el?
Kiki
Scris: Monday, April 9, 2007 9:34 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Si noi bem laptele de seara tot din bibe, caci adoarme in timp ce papa. Ne-ar fi greu seara fara bibe. In rest, ziua bea din orice, numai de baut sa fie: din canita de plastic, din bidonasul cu pai, din bibe...
Miri
Scris: Monday, April 9, 2007 9:41 PM
Nivel

Bravo, Davidutzu!pupici
delfinasa
Scris: Monday, April 9, 2007 10:17 PM
Nivel

Traiasca canuta cu cioc, cu pai, cana normala, paharele...biberoanele cumparate stau frumos in dulap, rar ii pun lapte-n ele seara, cand imi aduc aminte ca trebuie folosite, ca doar n-am dat banii de pomana pe ele sic.
Miri
Scris: Monday, April 9, 2007 10:22 PM
Nivel

Delfinasa, ai fetitza mare, ce mai!bravo
Maria & Mario
Scris: Tuesday, April 10, 2007 8:35 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Bravo, Karinutza !
Noi inca mai bem doua sticle de lapte noaptea. Din canutze cu cioc . I le las la culcare in patutz si dimineata sunt goaleeeee. Am renuntat de multisor la biberon, din ianuarie ,,,,,si atunci raaaaar le folosea. Ziua bem apa plata sau suculet din sticlutza cu pai.

Pupam toti piticii !pupici pupici pupici pupici
Miri
Scris: Tuesday, April 10, 2007 9:16 PM
Nivel

Pupam si noi pe Mariuca!pupici
Intrebare: daca lasati canutele / biberoanele in patutz,cu laptic sau ceai, nu riscati sa gasiti salteaua uda?scratch
Kiki
Scris: Tuesday, April 10, 2007 9:23 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Miri wrote:
Pupam si noi pe Mariuca!pupici
Intrebare: daca lasati canutele / biberoanele in patutz,cu laptic sau ceai, nu riscati sa gasiti salteaua uda?scratch

Eu o gasesam uda cand lasam bibe in pat. Pt ca domnul meu rontzaie tetinele si asa mai apare cate o gaurica... Acum nu mai las nimic in pat, pentru ca oricum nu se trezeste noaptea. Ii dau putina apa cand ma trezesc eu si nu lasa bibe jos pana nu termina apa...asa ca nu mai avem cu ce uda salteaua.sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.