Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| dya wrote:Nu ar fi bine , este de " musai". Dya |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Shirel,traiasca ceaiul de coji de portocale cu foi de dafin tare bine mi-a priit |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Pentru cine a avut piciorul rupt si dupa scoaterea ghipsului are inca dureri ,umflaturi recomand o alifie care nu trebuie sa lipseasca din nici o casa!
ALIFIA DE GALBENELE
-5 maini flori de galbenele -300 gr.untura nesarata sau margarina Punem untura sau margarina intr-un vas pe foc,cand s-a incins punem floriile de galbenele si le fierbem 10 minute.Inchidem focul si lasam compozitia pana a doua zi. A doua zi o incalzim din nou,o strecuram prin tifon si stoarcem bine florile.O punem in cutii mici de crema si o pastram la frigider. Se poate folosi la arsuri,rani,entoarse dand rezultate foarte bune. |
|

| shirel,bunica facea aceasta alifie,e tare buna! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| si mama mea o face,e adepta remediilor naturiste! |
|

| Pentru infectie de la tepaturile de tantari si furunculi va recomand un plasture natural : Avem nevoie de un galbenus de ou proaspat -1 lingurita miere de albine -1 lingurita lapte dulce proaspat -faina cat cuprinde pentru o coca potrivit de moale Amestecam ingredientele si facem un aluat mic din care formam 3-4 turtite.Le punem mai intai la frigider,apoi luam cate o turtita o ungem cu ulei de masline sau de floarea soarelui si o fixam cu leucoplast sau bandaj pe furunc.O pastram timp de o ora.asa facem pina la eliminarea completa a infectiei. |
|

| PENTRU ELIMINAREA PIETRELOR SI A NISIPULUI LA RINICHI
-Coaja de la o portocala (uscata) se tine o noapte intr-un litru de apa.Dimineata se pune la foc mic sa fiarba o ora pana ce continutul scade la jumatate de litru.Trebuie sa bem lichidul cu inghitituri mici,in mai multe reprize,timp de 12 ore. Cind repetam procedeul la a doua coaja de portocala se poate vedea deja in urina nisipul eliminat.
-Tratament de o zi cu radacina de patrunjel Punem la fiert intr-o oala cu capac ,la foc mic un litru de apa in care adaugam 250 gr.radacina de patrunjel,curatata si tocata marunt sau data pe razatoare.Cand totul scade la o cana ,strecuram lichidul si il impartim in 3 cescutze. Una o bem dimineata,a doua la amiaza si a treia seara .In cursul acestei zile nu mancam nimic.Pina adoua zi piatra se transforma in nisip.
Normal ca la toate aceste tratamente se tine cont si de marimea pietrei dar se poate incerca. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,ceva leac pentru fiere lenesa stii?
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| lamaia si uleiul de masline lamaia in fiecare dimineata pe stomacul gol. face minuni. va vine sa credeti ca aveam probleme cu colecistul aproape zilnic. am mancat mai mult timp lamaie. rar il mai simt. deci: LAMAIE! |
|

| RETETE PENTRU CALMAREA TUSEI
-Intr-un borcan foarte curat pui- 1 pahar cu suc de la o sfecla rosie -1 pahar miere de albine -1/4 pahar cu ulei de masline Amestecam foarte bine si luam de 3ori pe zi cate o linguritza.Preparatul se poate pastra la rece cateva zile.
Alte remedii naturiste foarte bune:
nas infundat-picura cateva picaturi de ulei de elica liptus pe perna pe care dormi.Uleiul se gaseste in toate farmaciile naturale si in Rom. greturi(foarte bun pentru femeiile gravide)-fierbeti apa cu orez(apa sa fie mult mai multa deacat orez ca sa ramana mult lichid)Strecurati si beti apa ramasa. greturi si ameteli- Amestecati un pahar de apa cu suc de la o lamaie ,adaugati un strop de sare si un strop de piper negru si beti aceasta compozitie. genunchi juliti si zgaraituri (mai ales la copii)-stergeti locul cazaturi cu partea interioara a unei coaje de banane. mancarime de piele (varsat de vant la copii,urticarie)-faceti baii in care adaugati ovaz(Avena sativa)ajuta la calmarea si incetarea mancarimii pielei. inrosirea sau iritarea pielii dupa barberit,depilat-facem compresii cu plicuriile de ceai de musetel (binenteles nu fierbinti)
|
|

| Multumesc,shirel! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 125
| Pentru diverse probleme ati putea incerca produsele de la "Life Care" sunt deosebite. Eu sunt consumator de ceva timp si sunt foarte multumita mai ales ca am devenit si membru si mai castig si ceva banuti. Cine este interesat sa ma contacteze pe PM. |
|

| rucsy wrote:Pentru diverse probleme ati putea incerca produsele de la "Life Care" sunt deosebite. Eu sunt consumator de ceva timp si sunt foarte multumita mai ales ca am devenit si membru si mai castig si ceva banuti. Cine este interesat sa ma contacteze pe PM.
Rucsy,este adevarat sau doar imi pare mie ,dar postarea ta suna a reclama.Pe forum reclama este interzisa! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 125
| Nu am avut nici cea mai mica intentie sa fac reclama, daca asa se vede, rog administratorii sa stearga postarea.Nu intentionez sa supar pe nimeni. Scuze ! |
|

| rucsy wrote:Nu am avut nici cea mai mica intentie sa fac reclama, daca asa se vede, rog administratorii sa stearga postarea.Nu intentionez sa supar pe nimeni. Scuze !
|
|
|