religii de pe mapamond
Subiectul anterior · Subiectul urmator
arina
Scris: Wednesday, February 3, 2010 12:05 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
interesant.eu trec acum printr-o perioada ff grea trec prin niste chestii care ma fac sa ma dau cu capul de pereti oare mi-as putea gasii linistea alaturandu-ma acestei religii?ma gandesc chear serios sa ma interesez ce ar trebuii sa fac.mi-ar place sa imi continui viata alaturi de alta comunitate decat cea in care traiesc acum.as vrea sa discut cu reprezentanti baptisti sau penticostali despre asta pe adresa:cammelyu@yahoo.com
jeni2015
Scris: Tuesday, November 3, 2015 10:25 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/3/2015
Rugaciune catre Sfanta Fecioara din Juquila

Maica Iubita, Sfânta Fecioara din Juquila, fecioara a sperantei nastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca în aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata naostra a aluat-o razna, nu ne abandona. Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi în toate drumurile noastre, acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si pâinea care le-a fost luata da-le-o înapoi. Fii lânga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de price tip de pacat. AMIN.Îti multumim Fecioara de Juquila pentru toate favorurile facute. AMIN. Apoi de 9 ori se spune "Bucura-te Marie. Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine, Binecuvântata esti tu între femei si Binecuvântat este rodul pântecelui tau ISUS. Sfânta Marie Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii, acum si în ceasul mortii noastre. AMIN. Aceasta rugaciune se spune 9 zile la rând, aprinzând o lumânare alba. În a 9-a zi publica rugaciunea sa fie de folos si altora. Pune 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile-ele se vor împlini chiar daca nu îti vine sa crezi.

Sa va fie de ajutor.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.