Religie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Thursday, October 30, 2008 9:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Alina wrote:

Fetelor, marturisesc ca nu am citit niciunul din topicuril mai sus mentionate, tocmai inchipuindu-mi ce e acolo.

Eu spun doar atat: e atat de multa ura in lumea asta, se face atat de mult rau. Raul iese primul si din ce in ce mai mult si mai des.
Nu e nici scopul acestui forum si nici a acestei comunitati unde ne simtim cu toate atat de bine. Lasati lucrurile asa.

Multumesc.computerlove computerlove

Bine spui,Alina.Nici eu nu m-am bagat pana acum,dar pe religii se pot contrazice mult si bine fetele fara sa ajunga la vreun rezultat.
Eu sunt botezata la romano-catolici,casatorita la ortodocsi,tin cu catolicii,dar cum spune si Rody,pupici ,am regulile mele si relatia mea cu Dumnezeu,nu cea pe care mi-o dicteaza o religie anume.
bulibuli
Scris: Thursday, October 30, 2008 11:03 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Si eu simt tot cam ce zice Rody, nu pot sa spun ca mi-am facut eu anumite reguli ale mele sau ca nu sunt ortodoxa, pur si simplu simt ca am relatia mea cu Dumnezeu, e ceva special, nu se inscrie intr-un anumit tipar, nu stiu daca gresesc sau nu, dar ii inteleg pe cei care imbratiseaza alte religii, pur si simplu trebuie sa -ti gasesti locul si sa ramai acolo unde sufletul tau se simte impacat.
AlexandraL
Scris: Thursday, October 30, 2008 11:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Alina wrote:

Fetelor, marturisesc ca nu am citit niciunul din topicuril mai sus mentionate, tocmai inchipuindu-mi ce e acolo.

Eu spun doar atat: e atat de multa ura in lumea asta, se face atat de mult rau. Raul iese primul si din ce in ce mai mult si mai des.
Nu e nici scopul acestui forum si nici a acestei comunitati unde ne simtim cu toate atat de bine. Lasati lucrurile asa.

Multumesc.computerlove computerlove

Subiectul pe care l-am deschis, cel despre credinta ortodoxa, este unul in care incerc sa postez, pentru cine vrea sa citeasca, anumite chestiuni importante legate de religie si de asemenea sa raspund la intrebarile firesti care sunt puse. Este o discutie civilizata in care nimeni nu jigneste, ci doar isi manifesta curiozitatea sau isi exprima parerile. Daca totusi considerati ca acest topic nu isi are rostul pe forum, va rog sa il inchideti.
Maria & Mario
Scris: Friday, October 31, 2008 10:02 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
alexandra_lazar wrote:

Subiectul pe care l-am deschis, cel despre credinta ortodoxa, este unul in care incerc sa postez, pentru cine vrea sa citeasca, anumite chestiuni importante legate de religie si de asemenea sa raspund la intrebarile firesti care sunt puse. Este o discutie civilizata in care nimeni nu jigneste, ci doar isi manifesta curiozitatea sau isi exprima parerile. Daca totusi considerati ca acest topic nu isi are rostul pe forum, va rog sa il inchideti.

nu Nu inchidem nici un topic, Alexandra ! Pe mine chiar ma intereseaza si il citesc cu curiozitate , ca am si eu lipsurile mele ! floare2
Fluturas
Scris: Friday, October 31, 2008 10:12 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Roxanel wrote:

Butterfly, daca nu ti-as da nici un raspuns s-ar intelege altceva. Eu nu am dat nume ci m-am referit in general.

Sper ca tu cand ai postat mesajele nu ai incercat sa lovesti subtil in ceilalti, nu?

Si te rog sa-mi spui si mie ce vrea sa zica acest verset dar in doua trei cuvinte daca se poate.

scuze daca am inteles eu gresit.nici eu nu am vrut sau vreau sa lovesc pe nimeni,am vorbit doar despre religia mea si despre ce zice Biblia.
versetul acesta este dintr-un pasaj cand ucenicii si toti cei care il urmau pe Domnul Isus au inceput sa Il laude pe Dumnezeu,iar fariseii i-au spus spus Domnului sa le zica sa taca,iar El a raspuns cu acest verset...adica daca cei care il cunosc pe Domnul Isus,il urmeaza si fac voia Lui nu spun celor care nu cunosc aceste lucruri,atunci ei vor raspunde pentru asta,iar pietrele vor striga impotriva lor la judecata
kali
Scris: Friday, October 31, 2008 10:14 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si pe mine ma intereseaza, desi nu-mi permit sa ma implic in discutii. Sunt prea multe necunoscute pentru mine.

Rody
Scris: Friday, October 31, 2008 1:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Va pup pe toate fetelor.Eu zic ca pana la urama cu conteaza ce religie esti.Cel mai important lucru este sa faci ce simti de cuvinta tu insusi nu ce zic alti.eu sunt super fericita asa cum suntyes Rezultatele se vadangel
Ely
Scris: Friday, October 31, 2008 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Si pe mine ma intereseaza ca am multe de invatat.Pana in clasa a XII-a am frecvantat cu mare drag biserica ortodoxa apoi mai rar si de cand am plecat din tara trec si pe la biserica doar cand vin in tara.Daca nu_l aveam pe Domnul mereu in gandurile mele nu stiu cum ar fi fost altfel.hearts
Roxanel
Scris: Saturday, November 1, 2008 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
butterfly wrote:

scuze daca am inteles eu gresit.nici eu nu am vrut sau vreau sa lovesc pe nimeni,am vorbit doar despre religia mea si despre ce zice Biblia.
versetul acesta este dintr-un pasaj cand ucenicii si toti cei care il urmau pe Domnul Isus au inceput sa Il laude pe Dumnezeu,iar fariseii i-au spus spus Domnului sa le zica sa taca,iar El a raspuns cu acest verset...adica daca cei care il cunosc pe Domnul Isus,il urmeaza si fac voia Lui nu spun celor care nu cunosc aceste lucruri,atunci ei vor raspunde pentru asta,iar pietrele vor striga impotriva lor la judecata

Saru-mana. Nu am inteles dar o sa ma documentez.thumright
mikaela
Scris: Thursday, August 4, 2011 7:06 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Am primit de la cineva foarte drag un email si vreau sa-l impartasesc cu voi...postez aici, de nu-i bine, stergeti, faceti ce credeti de cuviinta computerlove

GENIAL DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL, indiferent de religie angel

Morala:
Nimic din aceasta viata nu este din intamplare!
De multe ori dorim sa ne eliberam de Crucea ce ne este de date fiecaruia dintre noi dar pentru toate exista un "de ce" si "pentru ce" ...
Dumnezeu nu ne da niciodata ceva ce n-am putea suporta ....
Si daca ne gandim sa scurtam Aceste cai, cu siguranta vom avea probleme!
DOAMNE AJUTA!

Dati acest tuturor prietenilor pe care ii iubiti
!

mikaela attached the following image(s):
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg

zaza_
Scris: Thursday, August 4, 2011 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Foarte frumos, si foarte simplu spus un mare adevar, Mikaela.

Acum am citit si eu topicul acesta. Vreau sa atasez "Intrarea in Ierusalim", din care face parte versetul citat de butterfly. Mie nu mi se pare ca explicatia data de tine e chiar asa. Sper sa nu te superi pe mine, dar eu am inteles altceva.

"Intrarea lui Isus în Ierusalim.
Luca 19:29 Când S-a apropiat de Betfaghe si de Betania, înspre muntele numit al Maslinilor, Isus a trimis pe doi din ucenicii Sai

Luca 19:30 si le-a zis: „Duceti-va în satul dinaintea voastra. Când veti intra în el, veti gasi un magarus legat, pe care n-a încalecat nimeni niciodata: dezlegati-l si aduceti-Mi-l.

Luca 19:31 Daca va va întreba cineva: „Pentru ce-l dezlegati?”, sa-i spuneti asa: „Pentru ca Domnul are trebuinta de el.”

Luca 19:32 Cei ce fusesera trimisi s-au dus si au gasit asa cum le spusese Isus.

Luca 19:33 Pe când dezlegau magarusul, stapânii lui le-au zis: „Pentru ce dezlegati magarusul?”

Luca 19:34 Ei au raspuns: „Domnul are trebuinta de el.”

Luca 19:35 Si au adus magarusul la Isus. Apoi si-au aruncat hainele pe el si au asezat pe Isus, calare deasupra.

Luca 19:36 Pe când mergea Isus, oamenii îsi asterneau hainele pe drum.

Luca 19:37 Si când S-a apropiat de Ierusalim, spre coborâsul Muntelui Maslinilor, toata multimea ucenicilor, plina de bucurie, a început sa laude pe Dumnezeu cu glas tare pentru toate minunile pe care le vazusera.

Luca 19:38 Ei ziceau: „Binecuvântat este Împaratul care vine în Numele Domnului! Pace în cer si slava în locurile preaînalte!”

Luca 19:39 Unii farisei din norod au zis lui Isus: „Învatatorule, cearta-Ti ucenicii!”

Luca 19:40 Si El a raspuns: „Va spun ca, daca vor tacea ei, pietrele vor striga.” "

Tu spui ca "versetul acesta este dintr-un pasaj cand ucenicii si toti cei care il urmau pe Domnul Isus au inceput sa Il laude pe Dumnezeu,iar fariseii i-au spus spus Domnului sa le zica sa taca,iar El a raspuns cu acest verset...adica daca cei care il cunosc pe Domnul Isus,il urmeaza si fac voia Lui nu spun celor care nu cunosc aceste lucruri,atunci ei vor raspunde pentru asta,iar pietrele vor striga impotriva lor la judecata"
Eu cred ca a vrut sa spuna ca, chiar daca ucenicii vor tacea, atunci pietrele vor striga chiar ele invataturile Domnului. Pentru ca nu Il gasim pe Dumnezeu si in iarba, apa, piatra? Piatra este simbolul pamantului, a planetei, care, pana la urma ea ne tine si ne hraneste pe toti oamenii.

Sper ca nu am batut campii prea tare, eu nu am invataminte de specialitate si nu am avut bucuria de a discuta Biblia cu nimeni. Chiar mi-ar face placere sa discutam pasaje din ea.
t-mihaela
Scris: Friday, August 5, 2011 6:14 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Al meu sotior e in chinurile Ramadanului banghead In fiecare an evenimentul asta ma zgarie pe inima ,sta omul fara pic de apa si mancare de la rasarit la apus.Nu mai incerc sa-l conving ca e un post stupid facut de mana omului si nu cerut de D-zeu ,il ajut pe cat posibil ,nu gatesc sa fac miros de mancare in orele de chin ,nu mananc in fata lui , caut sa il ajut pentru ca ,eh, asa bleg cum e, iubesc pacostea asta de om sic si m-am convins stiintific ca nu se moare din postit.Cam asta e pe la noi in familion fiecare cu ale lui si nimeni nu intervine,doar asa viata e frumoasasunny
bereea
Scris: Wednesday, November 30, 2011 2:54 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
mikaela wrote:
Am primit de la cineva foarte drag un email si vreau sa-l impartasesc cu voi...postez aici, de nu-i bine, stergeti, faceti ce credeti de cuviinta computerlove

GENIAL DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL, indiferent de religie angel

Morala:
Nimic din aceasta viata nu este din intamplare!
De multe ori dorim sa ne eliberam de Crucea ce ne este de date fiecaruia dintre noi dar pentru toate exista un "de ce" si "pentru ce" ...
Dumnezeu nu ne da niciodata ceva ce n-am putea suporta ....
Si daca ne gandim sa scurtam Aceste cai, cu siguranta vom avea probleme!
DOAMNE AJUTA!

Dati acest tuturor prietenilor pe care ii iubiti
!

extraordinar!Chiar asa si este
Ana
Scris: Wednesday, November 30, 2011 5:42 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
subscriu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.