Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| t-mihaela wrote:Eu zic ca puteti trai fericiti pana la adanci batranete si cu religii diferite , va trebuie nitica intelepciune, toleranta si multa dragoste ...ca la noi in familie
Sunt de acord. Desi mai sunt neintelegeri sau unele barfe cu dragoste si intelepciune le depasesti pe toate. Cel putin la noi functioneaza
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| bossine a pus intrebarea si nu a raspuns la nici o postare, o fi gasit deja raspunsul |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| sweet angel wrote:bossine a pus intrebarea si nu a raspuns la nici o postare, o fi gasit deja raspunsul ori o fi cineva care din nou vrea sa aduca certa in privinta religiilor,de aceea ma aptin sa raspund! |
|
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| t-mihaela wrote:Eu zic ca puteti trai fericiti pana la adanci batranete si cu religii diferite , va trebuie nitica intelepciune, toleranta si multa dragoste ...ca la noi in familie cam asa.multa iubire si toleranta.faptele pot face o casnicie mixata sa dureze.sunt in situatie si stiu. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| salut la toti... eu nu am prea avut timp sa intru si deaia am apsentat. mai am asa o intrebare " domnisoara de religie penticostala su a vrut asa sa fie dar e de la familie mi aspus ca dac pe ia o vede cineva din religia ei ca ea se plimba sau are relatii cu lat cineva nu are importannta din ce religie face parte dar nu e penticostal pe ea o da afara si poate sa piarda familia" este asa ceva |
|
| noi ne impacam foarte bine pote sa fie problema doar in religie ca nu se permite si asta sa strice tot? |
|
| si se poate de gasit ceva compromisuri de a fi imreuna sau acest lucru este impozibil
|
|
| mersi tuturor pentru ifo |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| booss wrote:salut la toti... eu nu am prea avut timp sa intru si deaia am apsentat. mai am asa o intrebare " domnisoara de religie penticostala su a vrut asa sa fie dar e de la familie mi aspus ca dac pe ia o vede cineva din religia ei ca ea se plimba sau are relatii cu lat cineva nu are importannta din ce religie face parte dar nu e penticostal pe ea o da afara si poate sa piarda familia" este asa ceva
n-am inteles nimic ...prea multe greseli de exprimare |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fii mai coerent(a) ,nu mai arunca cu cuvinte ci pune-le in propozitii |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Booss m-ai lasat in ceata,nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Dupa cum scrie cred ca este arab de religie! |
|
| eu am fost ocupat cu un serviciu peste hotaresi deaceeia nu am aparut pe cheat. |
|
| domnisoara cu care am eu relatii e de religie penticostala, ea mi-a spus ca: daca pe ea o vede cineva de la din biserica sau cunoscuti pe ea o da afara si ea isi pierde familiea . chiar e posibil asa ceva?? |
|
|