reguli pt curatenie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
allyalina
Scris: Monday, January 25, 2010 4:10 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
fetelor am fost numita de curand membru al unei comisii pt un concurs de ocuparea unui post de om de serviciu intr-o scoala.ca membru trebuie sa formulez subiectele pt concursul pe acest post.va rog din suflet sa-mi dati si mie cateva sugestii despre ce as putea sa ii intreb pe candidati legat de munca lor in scoala ca om de serviciu
byli
Scris: Monday, January 25, 2010 7:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/3/2009
allyalina wrote:
fetelor am fost numita de curand membru al unei comisii pt un concurs de ocuparea unui post de om de serviciu intr-o scoala.ca membru trebuie sa formulez subiectele pt concursul pe acest post.va rog din suflet sa-mi dati si mie cateva sugestii despre ce as putea sa ii intreb pe candidati legat de munca lor in scoala ca om de serviciu

pai in scoala ar trebui sa fie fisa postului pt ingrijitor de curatenie si te poti ghida dupa aceea!am impresia ca trebuie sa mai dea si o proba practica!
zaza_
Scris: Monday, March 29, 2010 10:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Pe mine ma dispera tipele care "fac curatenie". Eu lucrez intr-o cladire cu multe birouri, firme care mai de care. Dar este cladire a nu siu carei Cooperative tra-la-la. Exista o "femeie de serviciu", dar sa mor daca face femeia aia curat macar de doua ori pe saptamana! Ma dispera! Am muncit si eu la o firma care facea curatenie, e adevarat ca in Italia. Nu mi-a fost rusine, ba chiar am muncit cu spor, ca sa zic asa. Este adevarat ca aveam ustensile, manusi, se puneau pungi de gunoi in cosuri... Doamne, ce-o fi atat de greu sa fii civilizat!

Eu zic sa-i intrebi pe candidati cum cred ei ca se va desfasura o zi de munca. Ce cred ca au nevoie. Cum isi pot imbunatati performanta. Depinde si ce asteptari aveti voi de la acest personal.
zaza_
Scris: Monday, March 29, 2010 10:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Dar acum vad ca deja o fi trecut interviul. Cum a fost?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.