Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bine v-am regasit dragelor! M-am gandit sa imi deschid si eu un topic pentru a strange intr-un singur loc tot ce am crosetat si ce mai urmeaza. Am intitulat acest topic asa pt ca aceasta este porecla pe care am primit-o vara trecuta cand ieseam in parc cu crosetele. Acum nu-mi mai ramane sa ma tzin de treaba si sa reusesc sa pozez tot ce fac si sa le postez aici! Si ca sa ma prezint cum se cuvine o sa atasez o poza si cu mine
Deci sa incepem...
Top de vara din Flavia
Botosei din mohair
Vesta din matase - la asta mai am 3 sculuri si nu stiu ce sa-i mai fac in completare - ceva idei?
O floricica brosa
Bluza cadou pentru socrela
Caciulita pt fetitza mea iubita
Salul cu care am vrut sa particip la concurs iarna trecuta..
O bluzitza care a iesit prea mica pt fi-mea si am facut-o cadou
Fata de perna tot pt un concurs la care n-am mai apucat sa particip (are 2 fetze)
Geanta cu care am si castigat primul meu concurs
Jacheta din mai multe culori in zig zag ca ma imbolnavisem si eu de modelul asta de la paturicile voastre
Si aici sarafanul preferat al Mariei pe care nu-l da jos toata iarna prin casa
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| iuiiiiiii ce faina ii vesta verde-albastra!!!!!super |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Doamne ce-am mai ars cu ,,Regina crosetelor''ma gandeam ca cine stie pe cine ne arati si cand colo Regina esti chiar tu in persoana! Adevarul este ca lucrezi foarte frumos si abia astept sa vad lucrusoare facute de tine . |
|
| N-am vrut sa se inteleaga ca ma laud, de-aia am si pus ghilimelele. Oana, Alexandra va multumesc! Proiecte mai am in lucru dar sa vedem cand le-oi finaliza: o fatza de masa ca cea facuta de Flori pt concurs, un sarafan si o vestutza pentru Maria, o jacheta pt Petru... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Foarte frumoase lucrusoarele. |
|
| foarte frumos tot ce ai lucrat! Sa ai in continuare spor! Am si o intrebare, pulovarasul in zig-zag e inceput de sus, am in plan si eu ceva asemanator, pentru mine, dar numai 2 culori? |
|
| pcinfo wrote:foarte frumos tot ce ai lucrat! Sa ai in continuare spor! Am si o intrebare, pulovarasul in zig-zag e inceput de sus, am in plan si eu ceva asemanator, pentru mine, dar numai 2 culori?
Multumesc! Toate piesele le-am inceput de jos si pe urma am scazut! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Felicitari pentru topic, stiu ca astea sunt doar cateva din lucrusoarele minunate ce le-ai realizat. Superbe toate |
|
| Multumesc! |
|
| roxinthya wrote:
Multumesc! Toate piesele le-am inceput de jos si pe urma am scazut!
Multumesc, eu as vrea sa incep de sus si sa fac totul intr-o bucata, sa nu ma cos nimic la final :) |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Roxi felicitari pentru topic si pentru lucrusoare . O parte le-am mai admirat, o parte nu, ca nu le-am vazut pana acum, mie imi plac toate. Te asteptam cu noutati cat mai multe. |
|
| mamibogdan wrote:Felicitari pentru topic, stiu ca astea sunt doar cateva din lucrusoarele minunate ce le-ai realizat. Superbe toate Multumesc! Intr-adevar mai am lucrusoare dar sunt facute cand eram mai mica si nu sunt fotografiate. Acestea postate sunt de cand activez pe forum. |
|
|
Lili sper sa nu va dezamagesc si sa postez cat mai repede noutati! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Te pup regino Lucrezi minunat!Mult spor in continuare |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747