Regim alimentar la varsaturi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, October 23, 2007 12:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
marivic wrote:
STELE,imi pare rau de piticut ca nu se simte bine,....incearca sa-i scoti cu pompita fara sa-i tii astupata cealalta nara,eu asa procedez cu Victor,altfel se-nfunda si se inneaca. pupici pupici

Cu pompita clsica daca nu apas pe o nara,nu se desfunda deloc.
Alina
Scris: Tuesday, October 23, 2007 1:26 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Mateias, iepuras, pupici pupici .
Mami2x
Scris: Tuesday, October 23, 2007 1:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/16/2007
Doamne, numai puiuti bolnaviori pale .
Stele, asa e, fara sa apesi o nara nu functioneaza pompita...cel putin asta am constatat si eu uff
Si puiul meu mic e extrem de sensibil ...mai ales la raceala....cum e infundat nasucul si are tuse cu secretii incepe vomitatulnervi Adoarme, se trezeste tusind si de la mucozitati se ineaca si vomita...Ce pompita?!!! Nu-l mai pot tine sa-l curat la nasuc nici cu batistute..pale Curatam nasucul cand coopereaza, cu batistuta si atatpale

Tina, sa speram ca rezultatele analizelor vor fi ok.thumleft
Din ce motive vomita?? Cum am scris mai sus, raceala respectiv mucisori, plus cremebanghead da, creme de orice fel, de vanilie, de cioco' de absolut orice, maioneza, prajituri mai cremoase/moi, unt, branza, cascaval...orice are consistenta cremoasa..banghead banghead E atat de sensibil ca uneori nu mai stiu ce sa-i daunervi
In WE am primit o acadea dintr-un restaurant unde luasem un cappucino...buuuuna acadeaua, mai ales ca mami nu prea ne da voieangry ...pana am ajuns la umplutura care era un fel de crema de zahar...si a inceput in masina sa vomite pana a dat afara si ce mancase inaintepuker puker puker Am crezut ca mor, pe drum, nu puteam oprii, chinuie-te si curata scaunelul..banghead banghead

PS. Scuze ca m-am lungit asa la vorba, dar sunt cam agitata cand e vorba de puker

SANATATE LA PUIUTI!flowers

gabyy
Scris: Friday, September 18, 2009 3:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/23/2007
Azinoapte mi-a varsat fetita, pana la ora asta nu mi-a baut decat ceai si a luat 2 lungurite de iaurt...i-am facut orez cu morcov fiert...sa vedem daca vrea sa manance, si in afara de orez si banana ce ii mai pot da sa manance ?e putin deranjata la stomac...nu stiu ce sa ii dau pentru ca nu am mai avut probleme de genul acesta.
Kiki
Scris: Friday, September 18, 2009 3:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Gabyy sanatate lui Niko! Pot sa ii mai dai mar copt, branzica de vaci...
AdrianaC
Scris: Saturday, September 19, 2009 5:11 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
gabyy wrote:
Azinoapte mi-a varsat fetita, pana la ora asta nu mi-a baut decat ceai si a luat 2 lungurite de iaurt...i-am facut orez cu morcov fiert...sa vedem daca vrea sa manance, si in afara de orez si banana ce ii mai pot da sa manance ?e putin deranjata la stomac...nu stiu ce sa ii dau pentru ca nu am mai avut probleme de genul acesta.

Cat are fetita? Poti sa ii dai eventual Biotics Baby ca sa se regleze cu stomacelul.
Daca e suficient de mare ca sa manance si painica, poti sa ii dai si putina painica prajita.

Evita laptele si pune-o putin pe regim.
KRYS85
Scris: Tuesday, October 6, 2009 9:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Eu le-am dat copiilor picaturi de metroclopramid!!!
Si bineinteles umpic de regim,paine prajita,ceai,branzica sunculita de pui ,mancare mai usoara ,supa strecurata,etc!!Si cum a spus si Adriana am evitat pe cat se poate de mult laptele vreo 3-4 zile!!!
Madalina Mladin Maia
Scris: Sunday, July 25, 2010 10:28 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc celor care au postat pe forum privind ameliorarea starilor de voma la copii.
Am folosit pentru mine (adult) ghimbir pentru starile de voma .
Este testat si da rezultat in peste 90% din cazurile de voma , rau de masina, etc. am citit aici
Insa la copii nu stiu daca este recomandat. (fetita mea are peste 2 ani )
Astept pareri
Va multumesc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.