Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mamiemi, te inteleg perfect....stiu ce inseamna sa ai copii si dorinta de a face totul cat mai bine!Privind in urma, imi dau seama, cu adevarat, ce beneficiu pentru mine si pentru familie a fost prezenta mea acasa! Cand vad cat de multe lipsuri am, inca, ma intreb cat de multe ar fi fost daca timpul disponibil ar fi fost comprimat?! Cand spun asta ma refer, in special, la domeniul relatiilor , mai ales in ceea ii priveste pe copii! Am avut astfel posibilitatea sa construiesc legaturi frumoase, de prietenie cu ei...sa observ si sa tratez problemele cu care ei s-au lovit....ma bucur sa vad ca si ei pretuiesc compania mea, ca le place sa stam la cafea impreuna, sa discutam detaliat totul, fie ca este vorba de bucurii sau probleme! Ma gandeam, deunazi,tot pe cand ma uitam in urma, ca am parcurs un drum destul de lung impreuna....astept cu interes sa vad cum vor fi ei in viata proprie, daca felul in care i-am abordat a fost unul intelept, de natura sa ii ajute sa devina adulti responsabili....Sincer, pentru mine este o provocare uriasa, inepuizabila...
|
|

| bereea wrote:
Aurisha, eu am timpul meu de intalnire cu fetele sambata in timp ce lasam copiii la biserica.Mergem la bar, luam ceva dulce, cafea si povestim, radem, ne amintim...tare bine-mi prinde!
Bravo, excelent! Ma gandeam si la problemele pe care le ai cu soacra....se pare ca sunt serioase daca sunt de natura sa te tulbure intr-atat! Am avut si eu "meciuri" de genul asta (si inca as mai avea daca nu as fi invatat sa le ignor ), insa am avut si avantajul ca sotul meu a tras clar o linie de demarcatie intre dansa si mine, ceva de genul : "Pe-aici nu se trece!" A tipat, a urlat, s-a vaitat la toti cei care voiau sa o asculte, a incercat tot ce i-a dat prin cap ca sa poata avea un rol activ la noi in casa....in cele din urma s-a retras intr-o citadela de demnitate jignita....mai are si acum "spasme" , dar fara putere Imi pare rau de dansa fiindca si eu sunt mama si voi ajunge si eu la batranete cu dorinta de a avea legaturi cu copiii mei...nu stiu cum este cu adevarat, dar imi pot imagina...trebuie sa fie ceva frustrare implicata... Totusi, fiindca singura nu isi poate pune limite, am fost nevoiti sa pastram o distanta politicoasa, cu mici exceptii de "semi-distanta"! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ma bucur ca voi ati rezolvat problema soacrei. Eu ma rog lui Dumnezeu sa-mi dea intelepciune si rabdare sa ca sa-l tin pe sotul meu de partea cui trebuie. Nu cred ca ii vrea binele cat timp il indeamna sa se certe cu mine. Ce mama vrea ca fiul ei sa nu aiba pace si liniste in casa? |
|

| bereea wrote:...Ce mama vrea ca fiul ei sa nu aiba pace si liniste in casa? Din pacate, destul de multe Mai ales daca sunt de genul celor care au obisnuit sa tina totul sub control... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bereea wrote: Ce mama vrea ca fiul ei sa nu aiba pace si liniste in casa?
Mai cunosc una...parerea ei este ca eu sunt cea rea,intotdeauna.Daca fiul nu vrea sa-i vorbeasca,dea ceva....eu sunt cea care nu ii permite,asa crede. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| ingerash wrote:
Mai cunosc una...parerea ei este ca eu sunt cea rea,intotdeauna.Daca fiul nu vrea sa-i vorbeasca,dea ceva....eu sunt cea care nu ii permite,asa crede.
Mihaela nu o baga in seama.Era idem si la mine.Iar acum ma lasa rece.Nu ma mai consum.Nu merita ea ,sa fiu eu necajita, din cauza ei. |
|

| Mirela |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ingeras, ia mai da-le incolo de soacre. |
|

| mirela74chris wrote:Mihaela nu o baga in seama.Era idem si la mine.Iar acum ma lasa rece.Nu ma mai consum.Nu merita ea ,sa fiu eu necajita, din cauza ei. Idem la idem! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Din cate inteleg, e musai sa fii mama, aglomerata cu treburi casnice sau serviciu, cu soacra nebuna ca se te numesti femeie
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| N-as crede. Merge si cu job si soacra si se admite si fara job si fara soacra Musai sa fii iubita! |
|

| Sper sa fiu o soacra buna
Apropo de femei,bucuria de a fi femeie....mandruta mea imi zice"noi suntem femei,trebuie sa ne relaxam,fotoliile sunt doar ale noastre" |
|

| Si cine n-are, sa isi cumpere  |
|

| Am cunoscut ieri o familie care, pentru bucuria de a fi impreuna tot timpul si de a duce o viata care sa le dea satisfactie totala, au "aruncat in aer" totul si au ales un stil de viata nomad....locuiesc intr-o masina amenajata si calatoresc prin toata lumea! Mi-a placut foarte mult de ei...oameni deschisi care isi traiesc viata cu intensitate, facandu-si-o frumoasa cu mainile lor! Evident, ei au dus totul la extrem, sunt o familie"traznita", cum se auto-inituleaza , insa mi-a placut la ei ceva: au avut un vis pe care l-au pus in practica, au lasat la o parte toate prejudecatile si parerile celorlalti si au ales sa traiasca o viata frumoasa, provocatoare, care le aduce satisfactii maxime! Principiul acesta il poate aplica fiecare dintre noi in propria viata, adaptandu-l la conditiile specifice, facand schimbarile necesare cu energie si hotarare! Principiul asta are multe aplicatii in viata practica, nu credeti? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Aura,acesta este si visul nostru......Cand 'or termina copiii cu scolile,sa ne cumparam o autorulota si sa plecam in lume,amândoi...... |
|
|
|