Refuzul mancarii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
clalina
Scris: Saturday, December 4, 2010 5:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
pai ea este pre mica sa inteleaga asta, are un an si o saptamana
sousourel
Scris: Saturday, December 4, 2010 10:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Ei invata implicit. Invata ca e un moment de intimitate, placut si ca poate manca atat cat simte nevoia. Poti crede ca e multa teorie pentru un bb asa de mic, dar nu e. E mai greu sa spui in cuvinte toate aceste lucruri, dar de fapt in practica e mult mai simplu. Oricum, cand esti in pana de idei, nu te costa nimic sa incerci, dar sa fie constant.
clalina
Scris: Sunday, December 5, 2010 12:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
sousourel wrote:
Ei invata implicit. Invata ca e un moment de intimitate, placut si ca poate manca atat cat simte nevoia. Poti crede ca e multa teorie pentru un bb asa de mic, dar nu e. E mai greu sa spui in cuvinte toate aceste lucruri, dar de fapt in practica e mult mai simplu. Oricum, cand esti in pana de idei, nu te costa nimic sa incerci, dar sa fie constant.

am sa incerc, oricum iti multumesc din suflet pt idei hearts hearts hearts
sousourel
Scris: Sunday, December 5, 2010 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
clalina wrote:

am sa incerc, oricum iti multumesc din suflet pt idei hearts hearts hearts
pupici
alin@
Scris: Monday, December 20, 2010 2:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
oare din cauza dintisorilor sa nu mai aiba pofta de mancare???am patit si io si inca ma mai lupt cu baietelul meu de 2 anisorii sa manance.eram asa de multumita de el....si kiar ma laudam ca manca.....mult...Acum,de fapt de vreo luna,ma kinui sa„i dau sa mance un castronel de mancare..ca sa nu mai zic ca deja sarim peste pranz,peste castronelul cu ciorbita,care de obicei era sfant!!!cry deja cu dulciurile am terminat„o.stie ca nu mai primeste nimic de cat daca mananca,dar....degeaba!!!a avut zile cand nu manca decat dimineata un bol de lapte cu cereale si....................atat!!pana seara cand cu kiu cu vai manca un iaurtel.nu stiu ce sa„i mai fac...ce sa„i mai dau!!!!sorry1
Cristin_ica
Scris: Tuesday, January 28, 2014 5:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2014
Buna,
Sunt noua pe aici. Baietzelul meu de 2 ani si 7 luni, nu mananca ciorba, supa sau mancare gatita deloc, cu toate ca inghite in sec sau saliveaza cand mancam noi si el sta la masa cu noi. Nu este bolnav, acest lucru se intampla de ceva timp. N-am apucat sa-l dam la cresa, speram ca atunci cand va ajuge la gradi se va remedia acest lucru, dar pana atunci poate ma ajutati cu cateva sfaturi. banghead
Multumesc
aurishta
Scris: Tuesday, January 28, 2014 9:56 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Nu este anormal, se intampla frecvent! Incearca sa ii dai ciorbita sau mancare de la o vecina/prietena/ruda care are copii mici. De multe ori, "strategia" asta da roade!
Inca o intrebare! Ce mananca el ? Este posibil (scuze daca nu este cazul) sa fi fost obisnuit de cand era bb doar cu mancare speciala, nu cu mancarea familiei....asta poate fi o cauza!
Cristin_ica
Scris: Wednesday, January 29, 2014 8:49 AM
Nivel

Multumesc pentru sfat.
Mananca mamaliga cu smantana, pulpite la cuptor, tot ce tine de lactate, oua, snitele, fructe.
Cat a fost mic a mancat supa pasata facuta in casa.
aurishta
Scris: Wednesday, January 29, 2014 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Mie mi se pare OK, de ce esti ingrijorata?
Cristin_ica
Scris: Thursday, January 30, 2014 8:48 AM
Nivel

As fi vrut sa manance si putina ciorbica ca face bine, dar speram ca de anul asta cu ajutorul gradinitei va manca si ciorbica.
Multumesc
Cris-DL
Scris: Thursday, January 30, 2014 8:54 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Cristin_ica wrote:
As fi vrut sa manance si putina ciorbica ca face bine

Incearca sa-i pui in ciorbita putina smantana sau iaurt, daca tot ii plac lactatele, poate asa vrea.
TatyKS
Scris: Thursday, January 30, 2014 9:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cris-DL wrote:

Incearca sa-i pui in ciorbita putina smantana sau iaurt, daca tot ii plac lactatele, poate asa vrea.

cool

Eu iau cu lingurita ce avem papa si apoi varful in iaurt si merge de fiecare dat.
Nu e musai sa fie mereu ciorba ca a noastra, poti face supe/ciorbe crème cu crutoane.
AdrianaC
Scris: Thursday, January 30, 2014 3:02 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cristin_ica wrote:
Buna,
Sunt noua pe aici. Baietzelul meu de 2 ani si 7 luni, nu mananca ciorba, supa sau mancare gatita deloc, cu toate ca inghite in sec sau saliveaza cand mancam noi si el sta la masa cu noi. Nu este bolnav, acest lucru se intampla de ceva timp. N-am apucat sa-l dam la cresa, speram ca atunci cand va ajuge la gradi se va remedia acest lucru, dar pana atunci poate ma ajutati cu cateva sfaturi. banghead
Multumesc

Ar mai fi o varianta, ca e deja mai maricel si incepi sa te intelegi cu el, sa ii spui sa te ajute sa gatiti ca sa mancati ceva papa bun facut de el... Tu ai mancarea facuta, te prefaci ca o amesteci dintr-o farfurie in alta, ca ii mai puneti ceva in ea, ca o incalziti si apoi ii spui sa iti puna si tie o lingura din ce a "gatit" el si sa mancati impreuna bunataturile facute de el ras

Totul e cum il "impachetezi", pentru ca din ce vad el mananca destul de multe, deci nu e chiar sclifosit ras si poti sa il pacalesti asa.

Succes !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.