Refuzul mancarii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Saturday, April 17, 2010 2:01 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
sousourel wrote:
La noi functoneaza lamurirea. Daca mananca carne, spanac, urzici, etc o sa abiba muschi si va vfi puternic, daca mananca legume, fructe, etc, primeste vitamine si va fi sanatos, etc, etc. Atatea explicatii am de dat ca ma doare capul numai cand ma gandesccearta

noi stim sa fluieram...si sa vezi ce sa chinuie saracii dupa fiecare bucata sa fluiere
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, April 17, 2010 4:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Cutecomputerlove , Sousourelcomputerlove , la varste mai mari cred ca merge cu lamuritul dar nu la 2 ani jumatate...la noi mai merge cand spune "nu" desi stiu prea bine ca ii e foame ca face scandal daca ii spun sfuri adika carne de crocodil etc....Aseara am facut chiftele de legume...aseara nu a vrut ca era ta-su acasa si stie ca obtine ce vrea daca e el acasa dar acum vad ca papa una si vine singur la mine si cere...deci am gasit o varianta....yes yes yes Mai am de studiat sa vad cum sa ii mai dau....Ideea cu chiftelele mi-a venit ca stiu ca ii plac chiftelele de carne deci...e cam indus in eroare...:018:
Andreea, Danab computerlove computerlove computerlove hearts
Multumesc ! computerlove computerlove iloveyou
Un weekend placut!
sousourel
Scris: Sunday, April 18, 2010 12:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
praslea_cel_voinic wrote:
Cutecomputerlove , Sousourelcomputerlove , la varste mai mari cred ca merge cu lamuritul dar nu la 2 ani jumatate...la noi mai merge cand spune "nu" desi stiu prea bine ca ii e foame ca face scandal daca ii spun sfuri adika carne de crocodil etc....

Asa-i! Si noi avem varianta cu "ciorbica de vulpoi si ratoi"ras Mege si pacaleala, cum sa nu! Pofta mare voinicelpupici
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, April 19, 2010 6:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
yes yes yes yes A mancat ghiveci de legume!!!!!yes yes yes yes pacalit, bineinteles, ca prima linguritza a scuipat-o cat colo de credeam ca i-am bagat caltzi in gura....hohot Dar....am profitat ca vazuse un documentar cu crocodili si i-am spus ca are carnitza de crocodil in mancare si tre sa pape ca sa fie puternic ca un crocodil....si...a mers, spre surprinderea mea...hohot hohot hohot hohot
Roxie
Scris: Friday, June 4, 2010 2:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
E, mai laud si eu ca mi-a mancat Denisa file de peste facut pane. Bine, au fost doar 4 imbucaturi (destul de mari), dar a mancat, ajutata cu paine. Ii cumparasem un set de printese cu corinita si altele, si ea a promis ca va manca doua bucatele, macar sa guste. A plusat la 4, de bunavoie. yes Anul trecut a mai mancat peste, la mare, si in rest doar cand era mititica de tot. (fishfingers nu le pun la socoteala, de alea mai manca)
Sunt super incantata ca macar a vrut sa guste, ea cu greu (de fapt mai mult deloc) gusta din ceva nou. Mi-a spus odata foarte incantata ca a mancat sos de la mancare de pui cu mazare la gradi, si cand am intrebat educatoarea, am aflat ca situatia fusese in felul urmator: educatoarea a luat o bucata de paine a imnuiat-o in sos si i-a bagat-o repede in gura: ia mananca si tu! :004: Cred ca a luat-o prin surpindere, de aia i-a reusit figura. hohot
Roxie
Scris: Friday, June 4, 2010 2:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Fluturas wrote:

noi stim sa fluieram...si sa vezi ce sa chinuie saracii dupa fiecare bucata sa fluiere

Super tare! hohot La noi ca sa mancam fructe facem concurs care sare mai sus, si dupa ce mancanca cate un fruct, incep sa topaie sa vad eu ce sus sar.
Si uitasem de "iti creste parul mai lung, asa ca la printese, daca mananci". ras
shirel
Scris: Monday, October 11, 2010 9:21 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Am intrat in greva foamei cu Oshry,are mese la gradi personalul imi spune ca mananca cu copii impreuna dar daca nu pot sa-i verific cred ca ciuguleste nu manaca.La pranz da il vad ma mananca 2 felii de paine mici unse cu halva....dulce ,dulce si iar dulce .Acasa cu mine nu mananca NIMIC.sic alcool nervi dar imi cere dulce .NU asa ca suntem la greva foame si daca sunteti prin apropiere sa nu va speriati daca dupa ora 4 auziti urlete disperate a unui copil flamand .......de dulce!sic hohot hohot alcool
mikaela
Scris: Tuesday, October 12, 2010 4:56 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Haideti ca sunteti norocoase fetelor, ca piticii vostri mai mananca, fetita mea a fost cam bolnavioara de vreo saptamana si nu a mancat nimic, nici lichide nu a prea baut.
Acum e mai binisor, dar tot asa a trebuit s-o pacalesc ca e mancare de dragon si ca-i creste parul lung ca la printese si tot felul de inventii de pe la filmele care le mai vede. Si noroc ca am rasfoit forumul si am citit ideile voastre de am tentat-o, ca saracuta nu voia nimic sa manance. Mai veniti cu idei, sa nu raman in pana, macar pana prinde pofta de mancare iar! computerlove
sousourel
Scris: Tuesday, October 19, 2010 5:39 PM
Nivel

shirel wrote:
Am intrat in greva foamei cu Oshry,are mese la gradi personalul imi spune ca mananca cu copii impreuna dar daca nu pot sa-i verific cred ca ciuguleste nu manaca.La pranz da il vad ma mananca 2 felii de paine mici unse cu halva....dulce ,dulce si iar dulce .Acasa cu mine nu mananca NIMIC.sic alcool nervi dar imi cere dulce .NU asa ca suntem la greva foame si daca sunteti prin apropiere sa nu va speriati daca dupa ora 4 auziti urlete disperate a unui copil flamand .......de dulce!sic hohot hohot alcool
Atentie! poate-i faci o glicemie...consumul de apa...sa fii atenta. Pup.
madalinutzaa
Scris: Monday, October 25, 2010 9:04 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/27/2009
si noi avem probleme cu mancarica avem zile cd mancam de toate si zile cd imi vine sa stau si in cap numai sa mance dar nimic fara succes o pacalim ca nu o mai lasam afara ca nu mai mergem in parca ca sa manace cateva inghitituri.si inca ceva refuzam alimentele noi desi dk o pacvalim sa guste vede ca ii place dar la inceput nu vrea plange ca nu papa nu mai stiu cum sa fac sa ii introduc alimente noi fara tipetenervi nervi
miriam
Scris: Friday, December 3, 2010 1:58 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
clalina
Scris: Friday, December 3, 2010 2:04 AM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
ce bine ca am gasit acest topic!!!yes yes yes
sara face nazuri de cand s-a nascut, nu am avut lapte sa o altapez asa ca i-am dat formula; dar niciodata nu a plans de cfoame trebuia sa pun eui ceasul sa sune din 3 in trei ore ca sa-i dau sa manance, dupa am facut prostia sa-i schimb laptele si a facut o alergie si i s-a scarbit de tot de lapte; abia asteptam sa o bag pe mancare iar acum cand ar putea sa manance aproape tot nu mananca , mananca doar fortat , eu mai am un pic si innebunesc tunete tunete tunete tunete tunete tunete tunete tunete tunete tunete
sousourel
Scris: Saturday, December 4, 2010 12:42 PM
Nivel

clalina wrote:
ce bine ca am gasit acest topic!!!yes yes yes
sara face nazuri de cand s-a nascut, nu am avut lapte sa o altapez asa ca i-am dat formula; dar niciodata nu a plans de cfoame trebuia sa pun eui ceasul sa sune din 3 in trei ore ca sa-i dau sa manance, dupa am facut prostia sa-i schimb laptele si a facut o alergie si i s-a scarbit de tot de lapte; abia asteptam sa o bag pe mancare iar acum cand ar putea sa manance aproape tot nu mananca , mananca doar fortat , eu mai am un pic si innebunesc tunete tunete tunete tunete tunete tunete tunete tunete tunete tunete

Incerca sa faci din momentul luarii mesei un moment comun, macar pentru voi doua si in acelasi timp placut. Fa-i pofta cu ce mananci tu. Incearca sa nu obligi, nu vei starni decat refuz. Exista un moment cand poate sa ti se opuna doar pentru a-si defini propriile limite. Rabdare!
clalina
Scris: Saturday, December 4, 2010 1:13 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
sousourel crede-ma ca numai pot, de 5 ori pe zi sa imi faca aceleasi mofturi, am incercat in toate felurile cu xdesene animate, publicitate eu ma maimutaresc , nu mai stiu ce sa-i mai fac.cry cry cry cry cry cry
sousourel
Scris: Saturday, December 4, 2010 1:35 PM
Nivel

clalina wrote:
sousourel crede-ma ca numai pot, de 5 ori pe zi sa imi faca aceleasi mofturi, am incercat in toate felurile cu xdesene animate, publicitate eu ma maimutaresc , nu mai stiu ce sa-i mai fac.cry cry cry cry cry cry

Ati incercat sa mancati impreuna? Tu cu ea?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.