Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| raly wrote:Da,s-a remediat,cum ai zis si tu mai au si toane!Cateodata mananca asa de bine iar cateodata imi mananca mie nervii!
Deci tot mananca ceva... Va pupam! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| si noi am avut vreo 4 zile cind ne-am intors de la mare, probleme cu mincarea. acum vad ca e ok. si-a revenit. or fi fost si caldurile, cine stie, sau doar ceva toane, ca de astea avem destule. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| oanalaurisa wrote:Deci tot mananca ceva... Va pupam!
|
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| raly wrote:Da,s-a remediat,cum ai zis si tu mai au si toane!Cateodata mananca asa de bine iar cateodata imi mananca mie nervii! ...sau mie |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| ...vezi macar nu-s singura! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Ma confrunt de ceva vreme cu aceasta problema la Radu: lipsa poftei de mancare. Ceea ce ma dispera cel mai mult e faptul ca nu vrea dimineatza sa manance NIMIC in afara de o jumatate de canita cu lapte. Am incercat toate variantele, i-am facut ce-i place, degeaba. Cred c-o sai fac niste analize (coproparazitologic si urocultura) |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cu aceasta problema ne-am confruntat si noi, anul trecut:Sara nu vroia nimic de mancare pana spre ora 10,30-11. Dar de cateva luni , de cand merge la gradinita, unde ia micul dejun cu copiii, lucrurile s-au schimbat Azi dimineata, de exemplu, fiica-mea s-a trezit la ora 7, iar la 7,10 imi spunea ca ei ii este foame Asa ca va doresc si voua mult succes si...rabdare. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| carmenush wrote:Ma confrunt de ceva vreme cu aceasta problema la Radu: lipsa poftei de mancare. Ceea ce ma dispera cel mai mult e faptul ca nu vrea dimineatza sa manance NIMIC in afara de o jumatate de canita cu lapte. Am incercat toate variantele, i-am facut ce-i place, degeaba. Cred c-o sai fac niste analize (coproparazitologic si urocultura) of asa e si Mario nu vrea mancare dimineatza oricat incerc da mananca ev un piscotel sau o banana dar nu papa K lumea |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Si pentru ca acum am descoperit ca am alta problema va intreb si pe voi, poate puteti sa ma ajutati...Alex al meu refuza sa pape vegetalele, legumele in stare individuala...daca sunt in ciorbe le papa dar daca ii dau mix de legume nu...de salata nici nu se atinge decat de rosii si castraveti...mai nou nici spanac nu mai mananca (unde inainte puteam sa ii dau cat vroiam ca nu se oprea...) Deci: stie cineva vreo metoda sa il conving sa le pape? |
|
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| La ale mele am observat ca le este mai foame dimineata daca seara nu au mancat mult.Ele papa cereale cu lapte dimineata si nu au facut mofturi decat foarte foarte rar.Copiii au si ei poftele sau mofturile lor,ca si noi adultii,poate nu are chef sa manance ce ii dai tu...incerci altceva,nu e o tragedie daca nu mananca zilnic legume sau carne,important e sa fie inlocuite de ceva sanatos si consistent... |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Oare care copil mananca tot, fara mofturi Nici nepotica mea de 10 luni nu mai deschide gura la orice, desi la inceput era o incantare sa o vezi cum intindea gurita ca un pui de vrabie. Si la ea e problema tot cu legumele, ca la toti copiii.
Si, ca sa nu iesim din rand, si la noi a fost problema asta, si tot numai in pure manca legumele. La inceput amestecam cu banana cam tot (sfecla rosie, morcov, telina, si chiar si carnita ). Aseara i-am facut o pulpita la cuptor cu legume mexicane. A mancat vreo 7 - 8 linguri combinat, si nu am fortat-o mai mult. La gradi insa manaca tot (mai putin varza fiarta, dar e mostenire de la mine ) Vara, la gratarel fac salata de varza cu morcov, data pe razatoare si sta langa castron, nici nu ne vine sa credem ca manaca singura, de placere Incearca sa ii tai legumele mici, cubulete, sa le asezonezi cu patrunjel taiat mic, cu putina branzica de vaci data pe razatoare, stopeste cu ulei de masline si zeama de lamaie. Cu copiii trebuie sa incerci orice, dar chiar orice! |
|
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| mmmm,dana,mi-ai facut si mie pofta! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| La noi functoneaza lamurirea. Daca mananca carne, spanac, urzici, etc o sa abiba muschi si va vfi puternic, daca mananca legume, fructe, etc, primeste vitamine si va fi sanatos, etc, etc. Atatea explicatii am de dat ca ma doare capul numai cand ma gandesc |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| sousourel wrote:La noi functoneaza lamurirea. Daca mananca carne, spanac, urzici, etc o sa abiba muschi si va vfi puternic, daca mananca legume, fructe, etc, primeste vitamine si va fi sanatos, etc, etc. Atatea explicatii am de dat ca ma doare capul numai cand ma gandesc La noi la fel! Si la fiecare aliment vine intrebarea: "si asta ce-mi face?". Asta fiind painea, mai nou ceapa verde, ridichea, etc! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Pofta mare pitici!! |
|
|