Refuzul mancarii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Thursday, November 29, 2007 8:01 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mariuta wrote:
pentru inceput sisteaza orice pufulete, snacks, ciocolata sau altceva ce nu inseamna mancare. cu rabdare va accepta si mancarea, faptul ca mananca alaturi de Karina e un avantaj. e indicat si un examen coproparazitologic.
Pofta buna piticilor!essen

am inceput deja sa nu ii mai dau,chiar nici nu mai cumpar sa vada si el ca nu este,doar ca ziceam ca astea le mananca,astea nu le refuza.sora mea care ii mai da pe ascuns cand nu vad
astazi am facut piure de cartofi si a mancat chiar bine,deci vad ca are momente cand mananca,cand nu
alaturi de karina,e un mare avantaj ca mananca impreuna,se indeamna unul pe celalalt
pupici pupici
celena
Scris: Sunday, April 27, 2008 4:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/8/2008
Eu am crezut ca innebunesc zilele astea. Ioana imi refuza tot timpul mancarea. Nu voia decat lapte, iaurt, cascaval, daca reuseam sa-i dau 1 sfert de banana/zi puteam sa spun ca a facut exces de fructe in ziua respectiva. Nu tu febra, nu tu alt simptom, pina cand intr-o dimineata mi s-a parut ca urina are un miros un pic mai altfel decat in alte zile si i-am facut imediat o urocultura. Mirosul aparea numai dimineata dar nu in fiecare zi. Bineinteles ca s-a dovedit a fi o infectie urinara asa ca am trecut-o pe tratament (prescris de dr.)nu inainte de a-i repeta urocultura la inca un centru medical. Rezultatul a aratat clar infectie urinara. Am inceput tratamentul cu 2 zile in urma si azi pot sa spun ca s-au vazut si primele rezultate (sper sa o tina asa): mi-a mancat 1 banana, la pranz supa si carnita, a mai ciugulit si 2 placintele cu visine (astea pe langa laptele si iaurtul de rigoare), asa ca aveti grija pt. ca si infectia urinara da inapetenta. Nu mai zic de greutate: 1 luna mi-a stagnat si n-a luat absolut nimic in plus. M-am consultat cu dr. dar mi-a spus ca exista si astfel de perioade de stagnare, asa ca am stat linistita, mai ales ca asteptam inca 1 rand de premolari si molarii. bine ca am fost pe faza totusi si am simtit mirosul ciudat al urinei si am putut sa actionez la timp.
Lilly of the valley
Scris: Monday, April 28, 2008 8:33 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Daca Leea ar inghiti lapte, iaurt si cascaval in perioadele de inapetenta, zau daca nu as fi multumita! Dar ea nu inghite decat apawhat , iar cand mananca zici ca intra in recuperari, oricum la capitolul greutate am reusit sa trecem la categoria "musculite", asta dupa ce ne incadram foarte bine la "elefantei" pana la 2 ani.
Din cate stiu eu, dupa varsta de 2 ani, copiii iau in greutate maxim 2 kg pe intregul an.
Laura&Alfonso
Scris: Monday, April 28, 2008 11:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
la mine refuza laptele, branza (il mai pacalesc si ii pun branzica in piure )a avut un timp ca nici iaurturile nu le mai vroia, bine ca acuma papa iaurturi naturale cu cereale(rar), iaurturi de baut si actimel(astea i le mai fac eu in casa ) si batido uff , ca in rest mananca de toate
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, April 28, 2008 11:33 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Celena, ce minune de fata ai...love love love love
celena
Scris: Monday, April 28, 2008 5:46 PM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Celena, ce minune de fata ai...love love love love

Multumesc mult! Si puiutzul tau e dulce foc!
sousourel
Scris: Monday, April 28, 2008 9:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
mariuta wrote:

Din cate stiu eu, dupa varsta de 2 ani, copiii iau in greutate maxim 2 kg pe intregul an.
uff noi nu am reusit sa luam nimic, nimic, ba chiar am pierdut un kg...oare sa ma ingrijorez?pale
Kiki
Scris: Monday, April 28, 2008 9:55 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
sousourel wrote:
uff noi nu am reusit sa luam nimic, nimic, ba chiar am pierdut un kg...oare sa ma ingrijorez?pale

Nici noi nu am luat mai nimic, decat vreo cateva sute de grame...ce reusim sa mai luam, dam jos la urmatoarea boala... banghead Dar, nu-mi fac griji. Daca ar fi slab-slab, m-as ingrijora....dar cum n-are stare deloc, chiar nu ma mir ca nu pune nimic pe el...
Fluturas
Scris: Monday, April 28, 2008 11:00 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Kiki wrote:

Nici noi nu am luat mai nimic, decat vreo cateva sute de grame...ce reusim sa mai luam, dam jos la urmatoarea boala... banghead Dar, nu-mi fac griji. Daca ar fi slab-slab, m-as ingrijora....dar cum n-are stare deloc, chiar nu ma mir ca nu pune nimic pe el...

parca vorbesti de darius...
Kiki
Scris: Monday, April 28, 2008 11:04 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
butterfly wrote:

parca vorbesti de darius...

ras
celena
Scris: Tuesday, April 29, 2008 7:13 AM
Nivel

sousourel wrote:

Mie dr. mi-a spus ca dupa 2 ani sa nu mai astept cresteri spectaculoase in greutate insa este normal oare sa pierzi 1 kg? Mie una mi se pare foarte mult avand in vedere ca de la 1 la 2 ani abia daca mi-a luat 2 kg.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, April 29, 2008 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
In ultimul an Matei a luat in greutate 1.6 kg, dar trebuie luat in considerare ca iarna asta nu a racit deloc, deci nu a avut "prilej" de slabit, in skimb anul trecut din martie si pana in iulie (perioada de acomodare la gradi)nu a luat deloc in greutate, ba mai muult, a slabit cateva sute bune de grame, pe care le-a pus in vacanta de vara, cat a stat cu mine acasa.Atat lui, cat si mie, ii prieste mai bine acasa dpdv al calitatii mancarii, dar...ne adaptam cerintelor "sociale"!
raly
Scris: Tuesday, June 24, 2008 1:25 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Raul de doua zile mamianca asa de rau!O fi oare de la caldura?
sousourel
Scris: Saturday, July 19, 2008 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Mai au si toane unoeri. S-a remediat problema intre timp?
raly
Scris: Sunday, July 20, 2008 6:55 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Da,s-a remediat,cum ai zis si tu mai au si toane!Cateodata mananca asa de bine iar cateodata imi mananca mie nervii!sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.