Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Noi nu servim desert decat in cazuri rare si atunci e ceva facut in casa. Oricum am observat ca dulciurile imi taie si mie pofta de mancare.... Cu toate astea, in aceasta dimineata am facut (pentru amandoi) gris cu lapte cu f putin zahar si un mar mare razalit, pentru a indulci papica. A fost acceptat, vorba ta, in proportie de trei sferturi. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu m-am cam ferit sa mai fac dulciuri in casa: din cauza ca le mananc eu repede si nu mai mananc altceva(ca vorba ta - taie pofta de mancare). Asa ca prefer sa ii dau Cristinei o ciocolatica mica, sau cateva jeleuri sau pufuleti sau pufarine, ca de astea nu prea ma ating eu. Dar in cele mai multe cazuri ori sunt inlocuite total de fructe ori adaugam pe langa ele si cate o bucatica de fruct(nu stiu de ce dar nu mai mananca nici macar un fruct intreg). Iar daca printre mese chiar mai cere cate ceva prefer tot o bucatica de fruct sa ii dau(asta in cazul in care e mai mult de o ora pana la masa urmatoare). Azi ca desert am facut mere la cuptor(nu prea le-a apreciat). Maine vreau sa incerc niste gutui la cuptor. |
|
| Am observat ca V nu se prea omoara dupa dulciuri, dar daca e sa rontaie ceva...pofteste covrigi si alune. Dar si astea rar ca au potential alergen. Pufuleti...mai mult daca suntem pe drum, si prefer sa-i dau o banana in loc. |
|
| Nici eu nu ii dau in fiecare zi acelasi lucru. Si intr-adevar si noi folosim pufuletii mai mult pe drum. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ati avut dreptate cu dintisorii. Asta este cauza refuzului mancarii si a maraielilor! Tocmai ce i-am vazut un colt dat la ultima masea din dreapta sus si cele de jos sunt pe cale de-a iesi si ele. Abia reusesc s-o fac sa manance , am avut si 2 nopti in care s-a trezit de foame si daca-i dadeam altceva, plangea dupa dandies ale ei , asa ca le-am dus in basement. Nu mai pupa bomboane si ciocolatele, cel putin pana ii trec picky moods astea. |
|
| Pupici Karinutzei sa-i treaca durerea. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| un pup si de la noi, sa va treaca mai repede durerea |
|
| Multumim . Sper si eu sa-i iasa mai repede maselele ca greva asta a foamei se vede pe ea...ii numar coastele . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pupam Delfinasha si ii dorim eruptii nedureroase si pooooofffta MAREEEE de mancare ! |
|
| Pupam Delfinasa chinuita de dintisori din partea unui baietel cu aceleasi probleme...trecatoare pana la urma, nu? |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Pupam si noi cretzulina frumoasa sa ai pofta mareee Karina, sa nu mai aibe mami ce coaste numara |
|
| Multumim pentru ca ne sunteti aproape . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Si al meu a reactionat destul de urat de la dintisori. La aparitia caninilor a avut febra si manca extrem de putin. In rest in sa nu am probleme cu mancarea. Nu face nazuri niciodata iar mai nou cand e "nervos" mananca orice si mult. (PS Poate daca se enerveaza mai des, mai si pune ceva pe el ca e tare slabut ) |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| am intrat si noi intr-o perioada in care refuza mancarea.pana acum 2 saptamani,manca darius fara nici o problema,ii placeau mult ciorbele,supele si parca dintr-o data nu mai vrea nimic.e adevarat,a avut o mica diaree si am crezut ca e din cauza asta,dar diareea a trecut deja de o saptamana si el tot nu mananca.mananca orice fel de pufuleti,chipsuri,ciocolata,bomboana,dar mancare... .in scimbd imi cere mult lichid,inclusiv lapte.astazi l-am obligat sa manance un pic de ciorba,dar nici nu am terminat tot ca a vomat toata ciorba.ce poate sa fie??are deja doua randuri de masele,iasa deja al treilea rand?nu stiu ce sa fac cu el sa manance.ce ma sfatuiti? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| pentru inceput sisteaza orice pufulete, snacks, ciocolata sau altceva ce nu inseamna mancare. cu rabdare va accepta si mancarea, faptul ca mananca alaturi de Karina e un avantaj. e indicat si un examen coproparazitologic. Pofta buna piticilor! |
|
|