Nivel: Membru
Intrat: 5/3/2013 Postari: 2 Locatia: bucuresti,romania
| Buna ziua,
Fetita mea de 2 luni si 3 sapt imi refuza laptele. Mentonez ca este alatata exclusiv cu formula, Nan 1 HA. S.a nascut 3400 gr. si acum are 5200 gr. De 3 sapt facem si tratament cu fer+vit c, dar tot nu mamanca... Din ce cauza nu vrea sa mai manace????? Plange cu biberonul in gura cand vreau sa o hranesc...si dupa 5 ore manaca 90 ml maxim :((... Va rog sa ma ajuatti cu un sfat. Va multumesc! |

Nivel: Senior
Intrat: 3/2/2011 Postari: 5532 Locatia: Bucuresti
| Incearca sa schimbi laptele, poti sa ceri de pe la prietene cate putin si sa vezi cum reactioneaza bb |
 Nivel: Avansat
Intrat: 11/2/2009 Postari: 1847 Locatia: Romanica
| teodoratureac wrote:Buna ziua,
Fetita mea de 2 luni si 3 sapt imi refuza laptele. Mentonez ca este alatata exclusiv cu formula, Nan 1 HA. S.a nascut 3400 gr. si acum are 5200 gr. De 3 sapt facem si tratament cu fer+vit c, dar tot nu mamanca... Din ce cauza nu vrea sa mai manace????? Plange cu biberonul in gura cand vreau sa o hranesc...si dupa 5 ore manaca 90 ml maxim :((... Va rog sa ma ajuatti cu un sfat. Va multumesc! Nu mai are alte simptome?Poate un medic ar fi mai avizat..Poate sa nu manance si din alte cauze decat laptele(otita,rosu in gat..etc).Eu zic sa faci o vizita pediatrului. |