Refuza
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ramona c
Scris: Wednesday, June 2, 2010 1:17 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Dragi mamici, Matei a refuzat sanul inca din maternitate si orice efort din partea mea de a-l face sa manance de la san a fost in zadar. Am incercat mameloanele de silicon chiar si sa il las nemancat 5-6 ore pale .
Am pus mana pe pompa de muls si de 5 luni asta fac. Stiu ca laptele muls nu mai are aceleasi proprietati insa nu a fost racit pana acum(desi eu racesc lunar) si a luat foarte bine in greutate(are 8.300kg). Vreau sa incep diversificarea insa refuza altceva in afara de lapte, il mai pacalesc din cand in cand sa manance mar ras sau cu cate un suc de mar dar supa de legume, morcov, cereale sau altceva nici nu vrea sa auda..isi face greata.
Daca au mai fost mamici in situatia asta va rog sa ne dati un sfat.
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, June 2, 2010 1:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Ramona, la 5 luni este micut, incepe diversificarea foarte delicat si incearca sa combini totul cu lapte de san. Poti pune intr-un pic de lapte o lingura de supa de legume si vezi ce parere are.
Oricum este micut, daca refuza cu inarzire mai lasa-l doua trei zile si apoi o iei de la capat. Cand insisti mai rau faci, da-i timp sa uite ca acum 2 zile nu-i placea supa.

Eu te felicit sincer pentru ca te mulgi mereu, esti o mamica foarte generoasa cu bebelusul tau chiar daca te cred ca-ti este infernal de greu. La san este prea tarziu sa-l mai poti invata, bebelusul stie ca la biberon vine lapticul foarte usor in timp ce la san trebuie sa munceasca dar nu uita ca in fiecare zi el creste mare si sanatos doar datorita efortului tau. Bravonewclap newclap
ramona c
Scris: Wednesday, June 2, 2010 1:59 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumim frumos pentru sfaturi.
Ange blanc
Scris: Wednesday, June 2, 2010 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Ramona, ti-am scris PM. computerlove
zaza_
Scris: Thursday, June 3, 2010 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Irinuta wrote:
Ramona, ti-am scris PM. computerlove

Irinuta, nu poate primi PM pentru ca nu are 50 mesaje.uff
Ange blanc
Scris: Thursday, June 3, 2010 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
zaza_ wrote:

Irinuta, nu poate primi PM pentru ca nu are 50 mesaje.uff

L-a primit, dar n-a putut raspunde. pupici
anamaria
Scris: Saturday, July 17, 2010 9:19 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/14/2010
Buna fetele, mi-a fost dor de voi, ce mai faceti? Am revenit si eu cu o intrebare bebele meu are 8 luni si 3 saptamani si de la o vreme nu prea mai vrea lapte praf, vreau sa spun ca din 150ml bea doar 50, de ce oare? Sa fie ca s-a invatat cu gustul apei? Ajutati-ma va rog!
Mentionez ca nici inainte nu bea mult dar la o masa din 150ml manca 120ml.
alimami
Scris: Saturday, July 17, 2010 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
anamaria wrote:
Buna fetele, mi-a fost dor de voi, ce mai faceti? Am revenit si eu cu o intrebare bebele meu are 8 luni si 3 saptamani si de la o vreme nu prea mai vrea lapte praf, vreau sa spun ca din 150ml bea doar 50, de ce oare? Sa fie ca s-a invatat cu gustul apei? Ajutati-ma va rog!
Mentionez ca nici inainte nu bea mult dar la o masa din 150ml manca 120ml.

Cu a mea patzeam asa doar cand avea otita.Alte chestii mananca?
anamaria
Scris: Saturday, July 17, 2010 10:09 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/14/2010
Da, mananca supita, pireut de banane....
hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.