Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ei.... deja am 7 sedinte la activ. pt mine nu e dureros decat in unele locuri. de ex in scobitura piciorului aferenta stomacului, duodenului ....probleme sunt in mai multe locuri dar nu ma doare. eu fac reflexo in special pt partea psihica ....pt a scapa de stres si de anxietatea care imi face viata un chin. SPER sa fie bine |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Alexandra nu te mai gandi ca ai o viata stresata care-ti provoaca anxietate. Ceea ce gandesti iti defineste viata. Gandurile repetate genereaza programele care "ruleaza" zilnic. Si gandurile tale atrag situatiile din viata ta.
Eu am urmarit niste cursuri de Sujoc. Cred ca sunt apropiate notiunile. Este foarte interesant, insa cred ca e foarte greu de invatat. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Am o cunostinta care si-a deschis un cabinet de kineto, masaj, reflexo si ma bate gandul sa merg la reflexo, in afara de masajul pe care il adoor. E musai sa faci 10 sedinte? In cat timp trebuie sa le fac?
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Una dupa alta. |
|
| sousourel wrote:Una dupa alta.
Mersi |
|
| Taty cum am mai spus si dincolo mie reflexo mi-a schimbat viata. bineiteles ca mi-am si dorit sa scap de toate problemele (sau asa zise probleme) de la mansarda. unele din voi, mai vechi, stiti cum eram eu in urma cu un an. acum ma simt ....altfel. mai impacata , mai relaxata ....am o relatie multttt mai buna cu Sara (Sara e mult mai apropiata de mine). ma simt mai bine |
|
| alexandrabogdan wrote:Taty cum am mai spus si dincolo mie reflexo mi-a schimbat viata. bineiteles ca mi-am si dorit sa scap de toate problemele (sau asa zise probleme) de la mansarda. unele din voi, mai vechi, stiti cum eram eu in urma cu un an. acum ma simt ....altfel. mai impacata , mai relaxata ....am o relatie multttt mai buna cu Sara (Sara e mult mai apropiata de mine). ma simt mai bine
Deci, trebuie sa spun ca fac pentru a elimina stresul, sa fiu mai relaxata si calma? Da, stiu cum erai ... nu reuseam sa te linistim, orice ti-am fi zis noi . Ma bucur ca au trecut toate ! |
|
| TatyKS wrote:Deci, trebuie sa spun ca fac pentru a elimina stresul, sa fiu mai relaxata si calma? Da, stiu cum erai ... nu reuseam sa te linistim, orice ti-am fi zis noi . Ma bucur ca au trecut toate !
persoana care face va simti ce probleme ai fara sa ii spui tu. masand ea oricum atinge toate punctele dar poate insista acolo unde vrei tu sau unde sunt probleme. femeia care imi face mie masaj are probleme cu ochii (nu e nevazatoare, se descurca singura) . eu am avut o adevarata fobie cu gradinita si bolile ....si acum nu pot crede ca nu mai sunt asa. nu pot zice ca nu mai am nici o frica darrrrrr ........ e incomparabil mai bine |
|
| alexandrabogdan wrote:
persoana care face va simti ce probleme ai fara sa ii spui tu. masand ea oricum atinge toate punctele dar poate insista acolo unde vrei tu sau unde sunt probleme. femeia care imi face mie masaj are probleme cu ochii (nu e nevazatoare, se descurca singura) . eu am avut o adevarata fobie cu gradinita si bolile ....si acum nu pot crede ca nu mai sunt asa. nu pot zice ca nu mai am nici o frica darrrrrr ........ e incomparabil mai bine
Suuper tare ... mersi mult ! O sa merg si va zic cum a fost .
Efecte adverse sunt? |
|
| TatyKS wrote:Suuper tare ... mersi mult ! O sa merg si va zic cum a fost . Efecte adverse sunt?
nu. doar ca dupa prima sedinta eu am fost .....cu capul in nori mai rau ca de obicei. debusolata. nu ma puteam concentra. eu am fost f blocata,3 zile doar m-a deblocat si abia apoi a putut incepe sa lucreze |
|
| alexandrabogdan wrote:
nu. doar ca dupa prima sedinta eu am fost .....cu capul in nori mai rau ca de obicei. debusolata. nu ma puteam concentra. eu am fost f blocata,3 zile doar m-a deblocat si abia apoi a putut incepe sa lucreze
O sa vad cum o sa reactionez si eu ! |
|
|