Reflexoterapia
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Monday, July 22, 2013 10:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
ei.... deja am 7 sedinte la activ. pt mine nu e dureros decat in unele locuri. de ex in scobitura piciorului aferenta stomacului, duodenului ....probleme sunt in mai multe locuri dar nu ma doare. eu fac reflexo in special pt partea psihica ....pt a scapa de stres si de anxietatea care imi face viata un chin. SPER sa fie bine
zaza_
Scris: Monday, July 22, 2013 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Alexandra nu te mai gandi ca ai o viata stresata care-ti provoaca anxietate. Ceea ce gandesti iti defineste viata. Gandurile repetate genereaza programele care "ruleaza" zilnic. Si gandurile tale atrag situatiile din viata ta.

Eu am urmarit niste cursuri de Sujoc. Cred ca sunt apropiate notiunile. Este foarte interesant, insa cred ca e foarte greu de invatat.
TatyKS
Scris: Tuesday, March 11, 2014 3:02 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Am o cunostinta care si-a deschis un cabinet de kineto, masaj, reflexo si ma bate gandul sa merg la reflexo, in afara de masajul pe care il adoor. E musai sa faci 10 sedinte? In cat timp trebuie sa le fac?

sousourel
Scris: Thursday, March 13, 2014 6:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Una dupa alta.
TatyKS
Scris: Thursday, March 13, 2014 8:26 PM
Nivel

sousourel wrote:
Una dupa alta.

MersiCheek Kiss
alexandrabogdan
Scris: Friday, March 14, 2014 9:31 AM
Nivel

Taty cum am mai spus si dincolo mie reflexo mi-a schimbat viata. bineiteles ca mi-am si dorit sa scap de toate problemele (sau asa zise probleme) de la mansarda. unele din voi, mai vechi, stiti cum eram eu in urma cu un an. acum ma simt ....altfel. mai impacata , mai relaxata ....am o relatie multttt mai buna cu Sara (Sara e mult mai apropiata de mine). ma simt mai bine
TatyKS
Scris: Friday, March 14, 2014 9:59 AM
Nivel

alexandrabogdan wrote:
Taty cum am mai spus si dincolo mie reflexo mi-a schimbat viata. bineiteles ca mi-am si dorit sa scap de toate problemele (sau asa zise probleme) de la mansarda. unele din voi, mai vechi, stiti cum eram eu in urma cu un an. acum ma simt ....altfel. mai impacata , mai relaxata ....am o relatie multttt mai buna cu Sara (Sara e mult mai apropiata de mine). ma simt mai bine

Deci, trebuie sa spun ca fac pentru a elimina stresul, sa fiu mai relaxata si calma?
Da, stiu cum erai ... nu reuseam sa te linistim, orice ti-am fi zis noiCheek Kiss . Ma bucur ca au trecut toate !Hands
alexandrabogdan
Scris: Friday, March 14, 2014 10:22 AM
Nivel

TatyKS wrote:

Deci, trebuie sa spun ca fac pentru a elimina stresul, sa fiu mai relaxata si calma?
Da, stiu cum erai ... nu reuseam sa te linistim, orice ti-am fi zis noiCheek Kiss . Ma bucur ca au trecut toate !Hands

persoana care face va simti ce probleme ai fara sa ii spui tu. masand ea oricum atinge toate punctele dar poate insista acolo unde vrei tu sau unde sunt probleme. femeia care imi face mie masaj are probleme cu ochii (nu e nevazatoare, se descurca singura) . eu am avut o adevarata fobie cu gradinita si bolile ....si acum nu pot crede ca nu mai sunt asa. nu pot zice ca nu mai am nici o frica darrrrrr ........ e incomparabil mai bine
TatyKS
Scris: Friday, March 14, 2014 10:42 AM
Nivel

alexandrabogdan wrote:

persoana care face va simti ce probleme ai fara sa ii spui tu. masand ea oricum atinge toate punctele dar poate insista acolo unde vrei tu sau unde sunt probleme. femeia care imi face mie masaj are probleme cu ochii (nu e nevazatoare, se descurca singura) . eu am avut o adevarata fobie cu gradinita si bolile ....si acum nu pot crede ca nu mai sunt asa. nu pot zice ca nu mai am nici o frica darrrrrr ........ e incomparabil mai bine

Suuper tare ... mersi mult Buddy1 ! O sa merg si va zic cum a fost Cheek Kiss .

Efecte adverse sunt?
alexandrabogdan
Scris: Friday, March 14, 2014 1:21 PM
Nivel

TatyKS wrote:

Suuper tare ... mersi mult Buddy1 ! O sa merg si va zic cum a fost Cheek Kiss .

Efecte adverse sunt?

nu.
doar ca dupa prima sedinta eu am fost .....cu capul in nori mai rau ca de obicei. debusolata. nu ma puteam concentra.
eu am fost f blocata,3 zile doar m-a deblocat si abia apoi a putut incepe sa lucreze
TatyKS
Scris: Saturday, March 15, 2014 9:12 AM
Nivel

alexandrabogdan wrote:

nu.
doar ca dupa prima sedinta eu am fost .....cu capul in nori mai rau ca de obicei. debusolata. nu ma puteam concentra.
eu am fost f blocata,3 zile doar m-a deblocat si abia apoi a putut incepe sa lucreze

Cheek Kiss O sa vad cum o sa reactionez si eu pupici !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.