Recuperarea fisierelor pierdute
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Sunday, June 4, 2006 5:49 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mesaje: 36610
In general, atunci cand pierzi anumite fisiere ale calculatorului sau cand stergi, accidental, unele dintre acestea, urmatorul pas este sa te duci la un specialist (preferabil "din Regie") care sa le recupereze, contra unei sume (destul de usturatoare).

O alternativa exista, programele de recuperare a fisierelor (recover), insa, majoritatea acestora sunt contra cost. Noi am incercat sa gasim cateva programe gratuite...

PC Insector File Recovery 3.0.1 (http://www.pcinspector.de/file_recovery/UK/welcome.htm)
Gratuit
Windows (toate versiunile)

Program de recuperare a dalelor pierdute; suporta sistemele de fisiere FAT 12/16/32 si NTFS. Versinea curenta, 3.x inlocuieste varianta 2.x, care exista pe piata de sase ani. Iata cateva functii noi ale acesteui program. Gaseste automat partitiile chiar daca sectorul boot sau FAT au fost sterse sau deteriorate (nu lucreaza cu sistemul de fisiere NTFS). Recupereaza fisierele cu data si ora originala.

Cu ajutorul programului pot fi salvate fisierele recuperate pe driverele din retea. Recupereaza fisierele al caror header nu mai este valabil. Functia speciala de recuperare a fisierelor suporta urmatoarele tipuri de format: ARJ, AVI, BMP, CDR, DOC, DXF, DBF, XLS, EXE, GIF, HLP, HTML, HTM, JPG, LZH, MID, MOV, MP3, PDF, PNG, RTF, TAR, TIF, WAV, ZIP. Programul ocupa 2.81MB pe hard disk.

System Safe Gold 6.0 (http://www.rescue-me.net/gold.html)
Gratuit
Windows 95/98/Me/NT/2000

Cu ajutorul multelor module, acest program transforma intr-o munca fara griji procesul de recuperare si salvare prin backup a fisierelor. Functia FileScan permite inlocuirea sau repararea unui fisier care lipseste sau este deteriorat. Sistemul File Lab cauta si realizeaza copii back-up sutelor de fisiere secundare din computerul tau. Functia Install Guard protejeaza computerul impotriva problemelor care pot aparea la instalarea noilor programe.
Modulul DOS Recovery (DRM) iti permite sa faci copii back up si recuperezi fisierele din sistem precum si sa recuperezi sau sa optimizezi registrii din afara sistemului Windows. Modulul DRM (DOS Recovery Module) poate recupera fisierele create in Windows si in afara acestuia. Pentru a instala acest program ai nevoie de 1.71MB spatiul liber pe hard disk.

Disk Investigator 1.1 (http://www.theabsolute.net/sware/)
Gratuit
Windows 95/98/Me/NT/2000/XP

Producatorii spun despre Disk Investigator ca te ajuta sa descoperi toate lucrurile care sunt ascunse pe hard disk-ul computerului tau. De asemenea, acest program de 528 KB te ajuta sa recuperezi datele pierdute. Afiseaza adevaratul continut al drive-ului prin ocolirea sistemului de operare, citind astfel datele direct de pe sectoarele nefolosite ale driver-ului. Cu ajutorul programului se poate cauta si afisa continutul directoarelor raw, fisierelor si sectoarelor sistemului. Verifica programele care sterg diversele informatii de pe disk. Fisierele sterse pot fi recuperate.

R-Undelete (http://www.r-tt.com/RUndelete.shtml)
Gratuit in perioada de proba, 29$ la cumparare

R-Undelete este un program puternic de recuperare si inversare a operatiunii de stergere a sistemelor FAT, NTFS, NTFS5 si Ext2FS. Programul poate recupera fisierele sterse de pe disk-urile valid logical vizibile pentru OS host atunci cand acestea au fost sterse cu ajutorul Recycle Bin din cauza unui virus sau din cauza intreruperii curentului. Acelasi lucru este valabil si cand fisierele au fost sterse din Recycle Bin. De asemenea, tot acelasi program va da posibilitatea de a recupera fisierele criptate, fisierele arhivate si alte date de pe undele de informatii alternative. R-Undeleded recunoaste numele localizate si suporta disk-uri dinamice.
iulia&denis
Scris: Wednesday, October 10, 2007 10:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/30/2007
Mesaje: 34
Eu am sters din greseala MOTUL lu bebelu meu.Atat mi-a parut de rau dar,poate ma ajuti sa-l recuperez daca ma indrumi cum sa procez si poate-l voi recupera,te rog.Am incercat adresele si una am putut s-o deschid,theabsolute.Acum aJuta-ma, ce trebuie sa fac in continuare ca nu ma percep chiar asa de bine,nu suntem chiar pe aceeasi unda.TE ROG,MI-AI DAT O SANSA,ARATAMI-O.scratch
MNiko
Scris: Wednesday, October 10, 2007 10:20 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 12
AI incercat mai intai in Reclycle Bin sa vezi daca sunt cumva acolo? Poate nu le-ai sters de tot.
iulia&denis
Scris: Thursday, October 11, 2007 5:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/30/2007
Mesaje: 34
Ba da ,am incercat si acolo si sunt sterse .Mi-a aparut de prima data daca vreau sa le sterg definitiv si vrand sa sterg cu totul altceva am dat yes.Greseala mea cea mare si acum imi pare rau ca nu mai am de unde sa-l recuperez. banghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.