Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Fetelor cu cezariana am si eu o intrebare -cat timp dupa operatie ati eliminat lohiile si ati avut sangerari ? Eu imi amintesc ca la Stefan am sangerat vreo cateva saptamani bune ,acum de vreo 2 zile nu-mi mai curge nicio picaturica de sange .O fii normal ?! La voi cum a fost? Operatia se prezinta foarte bine ,nu mai am nicio durere nici nu zici ca am doar o saptamana de la operatie .Ii multumesc lui Dumnezeu ca ma simt asa de bine cu operatia .Sambata imi scot firele si gata ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Oana, primele 3-4 zile lohiile sunt sangvinolente, din a 5-a zi devin sero-sangvinolente, apoi seroase. N-ar trebuit sa dispara de tot asa repede. |
|
| O s-o sun dupa-amiaza pe dr.s-o intreb ce se intampla! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Sun-o. Asa e cel mai bine. La cezariene e un pic diferit, din cauza faptului ca nu a avut loc dilatarea colului. Si la cele care nasc natural, daca se inchide colul mai repede, lohiile se elimina cu dificultate. Din pacate si eu am avut nevoie la a doua nastere de redilatare la cateva zile dupa nastere. Te asteptam cu vesti bune. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oanamaria wrote:O s-o sun dupa-amiaza pe dr.s-o intreb ce se intampla!
Mai bine. Pe mine m-au tinut mult mai mult... insa nu stiu daca e o regula. |
|
| Am sunat-o acum ca n-am mai avut rabdare si mi-a spus ca e normal si ca lohiile au devenit seroase si sa stau linistita .
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Oana ma bucur ca te simti bine , dupa cezariana. Sanatate tie si fetitei. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Oana asa am patit si eu dar au revenit,normal sangerari pot fi 2-3 saptamani si cu ser ,grija mare daca elimini cheaguri sau lohiile miros dubios.Recuperare grabnica |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/14/2012 Mesaje: 40
| e posibil daca te simti foarte rau in timpul sarcinii sa iti fie greu la recuperare dupa cezariana? sau nu are legatura? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| nu cred ca are vreo legatura |
|
| mmm00 wrote:e posibil daca te simti foarte rau in timpul sarcinii sa iti fie greu la recuperare dupa cezariana? sau nu are legatura? Nu cred ca este vre-o legatura. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Oana, asa a fost si la mine.. s-au oprit dupa cateva zile, apoi au mai aparut din cand in cand.. mai ales cand alaptam.
Si la mine refacerea dupa cezariana a fost super rapida si usoara.. la o saptamana eram ca noua, parca nici nu fusesem operata. Cu anestezia nu am avut probleme, totul a fost perfect. La al doilea la fel fac |
|
| Da si la mine e super ok.Maine vine medicul de familie sa-mi scoata firelel in a 9 a zi ca sa nu mai fac un drum la Buc. de 3ore dus-intors. |
|
| Ma bucur ca sunt si femei care nu au probleme cu cezariana, uneori ma simteam ciudat daca spuneam ca totul a fost minunat, si altele sufereau de numa , numa. Sustin in continuare, ca miscarea din primele zile e esentiala pentru recuperare. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| si la mine recuperarea a fost rapida; am nascut cu un medic din Medsana, operatia a decurs foarte bine, eram insa foarte speriata de perioada de dupa nastere; citisem tot felul de lucruri despre recuperarea dupa cezariana; dar totul a fost suprinzator de bine; la a doua nastere stiam deja cum va fi! |
|
|