Recuperarea dupa cezariana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
misha
Scris: Sunday, November 27, 2011 6:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Mihaela, sa te refaci cat mai repede! Lasa treaba sa o mai faca si altii deocamdata! Fii un picut si pentru tine, caci apoi tot tu vei suferi!pupici

Ingeras, stai linistita ca va fi bine! Stii cat de speriata eram si eu, nu? pupici
AlinaC
Scris: Sunday, November 27, 2011 9:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/8/2010
Mihaela, recuperare rapida si laptic mult pentru bebe!

Si eu am fost ingrozita cu gandul la cezariana! Auzisem povesti ca doare operatia cand se schimba vremea sau altele....
Eu as fi vrut sa nasc normal ca prima data, dar acum bebele nu era in pozitie optima pt nastere naturala, contractiile prezentau anomalii (bebele se retragea in sus la contractie nu cobora cum ar fi fost normal), uterul era slabit si exista riscul unei rupturi de uter. Bebe a avut 4.700 kg la nastere.
Mie mi-a fost foarte greu primele 4 zile dupa operatie, abia ma miscam si ma durea burta cand il puneam pe bebe la san, si pe cand ma simteam mai bine si speram sa plec acasa am facut febra si am stat in spital in total 11 zile.
Acum am uneori senzatie de mancarime la nivelul plagii si partea de deasupra operatiei si pana in dreptul buricului o simt tot timpul amortita! Am auzit ca ar trece de la sine aceasta amorteala!
Voi ati patit la fel? Ati facut ceva in privinta asta?
Va pup si recuperare rapida si usoara!
misha
Scris: Monday, November 28, 2011 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Alina, amorteala va persista mult timp. Eu am nascut acum 6 luni si tot mai e amortita zona operatiei. Cat despre mancarime, poate e si asta semn de vindecare. Tu sa fii atenta daca se inroseste, doare sau sunt urme de puroi. Astea sunt semne de ingrijorare si trebuie mers la medic. Multa sanatate!pupici
ingerash
Scris: Monday, November 28, 2011 1:02 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
misha,sper sa fie bine si fara urmari/complicatii.Dumnezeu sa ma ocroteascaangel Oare trebuie sa-mi iau vreo crema ceva,am vazut prin Boots?
alexandrabogdan
Scris: Monday, November 28, 2011 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
misha wrote:
Alina, amorteala va persista mult timp. Eu am nascut acum 6 luni si tot mai e amortita zona operatiei. Cat despre mancarime, poate e si asta semn de vindecare. Tu sa fii atenta daca se inroseste, doare sau sunt urme de puroi. Astea sunt semne de ingrijorare si trebuie mers la medic. Multa sanatate!pupici

la mine amorteala a tinut 1 an
ingerash
Scris: Wednesday, February 8, 2012 7:02 AM
Nivel

plans plans plans m-am trezit cu o durere/usturime in dreapta si doua puncte mici de sange(ca dupa injectie) pe chilot,in doua locuri cusatura e rozasorry1
oanamaria
Scris: Wednesday, February 8, 2012 8:31 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ingeras sa te vada cineva de specialitate si incearca sa nu faci efort ca sa afecteze prinderea operatiei.
Mie la ceva timp imi supura operatia ,dar nu sange ci ca picaturile de roua -asa apoase ,dar ma prevenise dr.ca e normal sa mi se intample asa sa nu ma sperii .
mamiemi
Scris: Wednesday, February 8, 2012 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Mergi la medic! Doamne ajuta!
ingerash
Scris: Wednesday, February 8, 2012 10:43 AM
Nivel

oanamaria efort mare nu fac,il iau doar pe Davidutzu in brate cat alaptez,sau il pun pe masa sa-l schimb...are aproape 6 kg.Acum doua zile am vazut ceea ce descri,sunasem la spital si au zis ca nu e nimic grav.

mamiemi,peste 1h si 30 min.am programare de urgenta la doctorita de familie,am sunat-o si a zis sa vin ;iar din ce am descris zice ca e posibil sa fi eliminat doua fire,dar e mai bine sa vada ea ce este.Sper sa nu ajung iar prin spitaluff
ingerash
Scris: Wednesday, February 8, 2012 1:51 PM
Nivel

Mi-a dat "bombonele"adica antibiotice,am o mica infectieuff
roxinthya
Scris: Wednesday, February 8, 2012 2:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Of Ingerasule! Asta-ti mai lipsea!
Multa sanatate! computerlove
ingerash
Scris: Wednesday, February 8, 2012 2:33 PM
Nivel

roxinthya wrote:
Of Ingerasule! Asta-ti mai lipsea!
Multa sanatate! computerlove

Asa ziceam si eu,dar bine ca am tratament si nu e mai grav.Multumescpupici computerlove
monica irimia
Scris: Wednesday, February 8, 2012 3:59 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Ingerasa, sanatate multa! computerlove majoreta
ingerash
Scris: Wednesday, February 8, 2012 4:46 PM
Nivel

monica irimia wrote:
Ingerasa, sanatate multa! computerlove majoreta

Multumescpupici coeur
oanamaria
Scris: Wednesday, February 8, 2012 6:52 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ingeras bine ca nu e nimic grav !Sanatate si ai grija de tine !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.