Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Mihaela, sa te refaci cat mai repede! Lasa treaba sa o mai faca si altii deocamdata! Fii un picut si pentru tine, caci apoi tot tu vei suferi!
Ingeras, stai linistita ca va fi bine! Stii cat de speriata eram si eu, nu? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Mihaela, recuperare rapida si laptic mult pentru bebe!
Si eu am fost ingrozita cu gandul la cezariana! Auzisem povesti ca doare operatia cand se schimba vremea sau altele.... Eu as fi vrut sa nasc normal ca prima data, dar acum bebele nu era in pozitie optima pt nastere naturala, contractiile prezentau anomalii (bebele se retragea in sus la contractie nu cobora cum ar fi fost normal), uterul era slabit si exista riscul unei rupturi de uter. Bebe a avut 4.700 kg la nastere. Mie mi-a fost foarte greu primele 4 zile dupa operatie, abia ma miscam si ma durea burta cand il puneam pe bebe la san, si pe cand ma simteam mai bine si speram sa plec acasa am facut febra si am stat in spital in total 11 zile. Acum am uneori senzatie de mancarime la nivelul plagii si partea de deasupra operatiei si pana in dreptul buricului o simt tot timpul amortita! Am auzit ca ar trece de la sine aceasta amorteala! Voi ati patit la fel? Ati facut ceva in privinta asta? Va pup si recuperare rapida si usoara!
|
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Alina, amorteala va persista mult timp. Eu am nascut acum 6 luni si tot mai e amortita zona operatiei. Cat despre mancarime, poate e si asta semn de vindecare. Tu sa fii atenta daca se inroseste, doare sau sunt urme de puroi. Astea sunt semne de ingrijorare si trebuie mers la medic. Multa sanatate! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| misha,sper sa fie bine si fara urmari/complicatii.Dumnezeu sa ma ocroteasca Oare trebuie sa-mi iau vreo crema ceva,am vazut prin Boots? |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| misha wrote:Alina, amorteala va persista mult timp. Eu am nascut acum 6 luni si tot mai e amortita zona operatiei. Cat despre mancarime, poate e si asta semn de vindecare. Tu sa fii atenta daca se inroseste, doare sau sunt urme de puroi. Astea sunt semne de ingrijorare si trebuie mers la medic. Multa sanatate!
la mine amorteala a tinut 1 an |
|
| m-am trezit cu o durere/usturime in dreapta si doua puncte mici de sange(ca dupa injectie) pe chilot,in doua locuri cusatura e roza |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ingeras sa te vada cineva de specialitate si incearca sa nu faci efort ca sa afecteze prinderea operatiei. Mie la ceva timp imi supura operatia ,dar nu sange ci ca picaturile de roua -asa apoase ,dar ma prevenise dr.ca e normal sa mi se intample asa sa nu ma sperii . |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Mergi la medic! Doamne ajuta! |
|
| oanamaria efort mare nu fac,il iau doar pe Davidutzu in brate cat alaptez,sau il pun pe masa sa-l schimb...are aproape 6 kg.Acum doua zile am vazut ceea ce descri,sunasem la spital si au zis ca nu e nimic grav.
mamiemi,peste 1h si 30 min.am programare de urgenta la doctorita de familie,am sunat-o si a zis sa vin ;iar din ce am descris zice ca e posibil sa fi eliminat doua fire,dar e mai bine sa vada ea ce este.Sper sa nu ajung iar prin spital |
|
| Mi-a dat "bombonele"adica antibiotice,am o mica infectie |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Of Ingerasule! Asta-ti mai lipsea! Multa sanatate! |
|
| roxinthya wrote:Of Ingerasule! Asta-ti mai lipsea! Multa sanatate!
Asa ziceam si eu,dar bine ca am tratament si nu e mai grav.Multumesc |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Ingerasa, sanatate multa! |
|
| monica irimia wrote:Ingerasa, sanatate multa!
Multumesc |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ingeras bine ca nu e nimic grav !Sanatate si ai grija de tine ! |
|
|