Recuperarea dupa cezariana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Tuesday, June 14, 2011 8:34 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Eu am scapat de ele dupa 3 saptamani,primele doua saptamani erau abundente,mai ales la fiecare alaptat,ma invadau sau cand ma ridicam in picioare,imi venea sa iau un papers de-am Madalinei.In a treia saptamana era mai bine.Apoi au disparut.
misha
Scris: Wednesday, June 15, 2011 12:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Oana, am citit bine? 6 luni?!! ...voi cere si eu sa mi se ia o lama la control. Ce bine cand mai afli din experienta altora! Multumesc, draga mea!

Ingeras, n-am cum sa mai intreb moasa caci acum ptr orice pb trebuie sa merg la gp. Ma omoara sistemul lor incet, desi are si alte parti bune...te pup!
georgyana
Scris: Wednesday, June 15, 2011 7:02 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Dragele mele vin si eu ..sa va povestesc am doua cezariene la activ ...prima a fost groaznic ...ca si a doua de altfel numai ca am mers un pic mai repede....eu am stat la ambele mult in spital am carnea mai rea si se prinde greuplans La prima sora mea a crezut ca am inebunithohot hohot acum rad dar atunci numai eu stiu ce simteam...desigur nu eram nebuna dar de la durerea care o simti cand iesi din anestezie imi schimbase un pic fizionomia ...nu suportam sa se aseze cineva langa mine nici propria respiratie...nu suportam sa respir parca se ducea tot in jos la operatie...cand a venit sotul a doua-zi sora mea ia zis pe hol nevastata cred ca a inebunithohot hohot hohot nu suporta nici sa o atingi ...bebele mi-la adus la pat sa il vad am nascut la 00:30 si a doua zi la 10:00 mi-am vazut primul nascut ...parca numai conta cata durere simt important era nikolas ca e bn frumos si sanatos....cand sa cobor jos sa fac doi pasi macar am simtit ca toate maruntaiele imi cad jos si ies din mine...nu exagerez uff asa groaznic mi-a fost prima zi dupa operatie...apoi usor usor imi taraiam picioarele...mi-am revenit ...dupa doua zile coboram jos pt ca sotul imi venea incarcat la 6 dimineata apoi pleca la servici cei de jos nu il lasau mereu sa urce la ora aia din cauza asta intr-o dimineatza cand sa urc inapoi numai mergeau lifturileplans am urcat 7 etaje cu sacosa in mana nu simteam nimic ...insa am facut flegmon de sange ..am mai stat inca doua zile...dar a trecut am venit acasa ....o aveam pe mama sa ma ajute dar parca daca nu faceam eu nimic nu era bn ...asa ca am facut treaba operatia sa prins apoi frumos .nimic de zis numai ca la frig sau vreme rea o simteam....apoi dupa 7 ani a venit Darius pe lume care obligatoriu tot prin cezariana acum stiam cu ce se mananca treaba asta eram vioaie abia asteptam sa fiu operata sa indur iar durere dar sa imi vad copilul bn ....a doua zi cand sa ma ridice sa ma duca la salon doamne cand m-am ridicat in sezut mi-sa infundat urechile si simteam un zumzait in cap ..de era fanfara hohot hohot si respiratia parca mi-sa taiat ...groaznic fetelor eu va recomand sa nasteti normal ca e mult mai bn daca puteti desigur ...numai daca sunt cazuri extreme asa ca unele dintre noi sa fim nevoite..pt cezariana acum sunt bn dar cu doua taieturi ce sa zic ma doare daca fac efort prea mult de mijloc ce sa mai zic daca il ridic brusc pe darius in brate care la 1 an si 8 luni are 14 kg e inalt si greu cat de cat simt ca mi-se taie picioarele si cad ...trebuie sa ma asez repede jos....sa nu am o cadere ...dar gata sa-u dus toate cand iti vezi copii frumosi si sanatosi....copii numai fac ..am trompele legate.sa imi traiasca si sa va traiasca ingerasi ca e cel mai frumos lucru in viata noastra si cele mai pretioase comoripupici pupici
monica irimia
Scris: Wednesday, June 15, 2011 7:17 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Doamne, Georgiana, ce experiente ai mai avut si tu... pale Sa-ti fie sanatosi copiii! majoreta
De aceea sunt si eu pro nastere naturala, tocmai pentru a evita neplacerile de natura celor povestite de tine. thumright
georgyana
Scris: Wednesday, June 15, 2011 8:01 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Asa este monica...am trecut si prin experienta de nastere normala numai ca a fost o tragedie in viata mea si un cosmar acel episod numai pt faptul ca a fost o pierdere de sarcina sa zic asa am nascut la 8 luni un fat mort ....uff plans ..trebuia sa am baiat de 12 ani....a fost o nastere normala si stiu cum e sa nasti pe cale naturala...de aceea zic ca este mai usor chiar daca te chinui acolo pana iese trece mai repede si nu ramai cu secheleuff
kali
Scris: Wednesday, June 15, 2011 9:08 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
misha wrote:
Oana, am citit bine? 6 luni?!! ...voi cere si eu sa mi se ia o lama la control. Ce bine cand mai afli din experienta altora! Multumesc, draga mea!

Vai de capul meu... oboseala bat-o vina!sorry
6 saptamani, scumpa, scuzeeee!sorry
Modific si la mesaj imediat.
Anelise
Scris: Wednesday, June 15, 2011 11:17 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Si pe mine tot aproape 6 saptamani m-au tinut si mi s-a spus ca e normal. angel Bine, spre sfarsit se redusese cantitatea semnificativ.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, June 15, 2011 5:25 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Misha , insista la GP sa it faca analizele la sange pentru anemie , te rog !!!!!!!!!!
Iti doresc multa multa sanatate !!!! Si recuperare cat mai rapida ! computerlove
Ely
Scris: Wednesday, June 15, 2011 11:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Misha normal este 6 saptamani de-aia este si un obicei la noi ,am impresia ca nici in biserica nu se intra ,doar dupa 40 de zile ai avea voie sa revii la viata sexuala,pentru ca abia atunci devii curata.Si pe mine m-au tinut in jur de 7 saptamani.Oricum eu sunt un fenomen la asa ceva si CM tot mult ma tine fata de cat este normal.Multa sanatate.pupici
babydelicios
Scris: Thursday, June 16, 2011 7:55 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/13/2011
Ely nu esti singura..mai sunt si altii...si eu am ciclu de cand ma stiu cate 7 zile,abundent dar asa il am de cand mi-a venit la 12 ani.......
Iar lohiile au tinut si la mine cam sase saptamani apoi ciclul mi-a venit la trei luni.....sase luni de la nastere.
Ely
Scris: Thursday, June 16, 2011 12:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Mi-am gandit eu ca mai sunt si alte fete thumright ,na nu am generalizat.angel
misha
Scris: Thursday, June 16, 2011 1:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Multumesc pentru raspunsuri, fetelor! pupici

Oana, voi cere si analize la sange caci am momente cand ma simt mai ametita alcool
Diana&Bogdan
Scris: Tuesday, June 28, 2011 9:50 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
La mine recuperarea a fost ceva mai grea. In spital, cand m-am dat jos din pat a doua zi am crezut ca imi ies toate matele afara. Pe bulina l-am avut langa mine din prima zi, cum am iesit din operatie. Acasa nu avea cine sa ma ajute, asa ca l-am luat in pat cu mine, sa nu fie nevoie sa ma ridic prea des, drept urmare si acum dormim impreuna hohot
Cand il pun in patut parca il pun pe aceras Asa ca, dragele mele, aveti nevoie de tot ajutorul din lume pt a va recupera cat mai repede, chiar daca este incomod sa acceptati sfaturile altora.pupici
mihaellas
Scris: Sunday, November 27, 2011 11:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2009
acum am si eu 2 operatii la activ, cea mai proapspata are cateva zile, de pe 21 adica. m-a durut ceva mai mult decat la prima, dar eu de miercuri sunt acasa. imi fac spalaturi singura, cu ceai de musetel, si tot singura imi schimb si pansamentul o zi da, una nu. operatia e prinsa, mai picura cta eun strop cand imi schimb pansamentul, dar in rest e ok. deja alerg prin casa, fac curat, dar cu moderatie. e si mama la mine si ma mai tempereaza...hohot
oricum, o doua este mult mai durereoasa decat prima pentru ca mi s-a facut operatia pe vechile cicatrice ca sa nu am mai multe. uterul doare ca naiba....mai ales cand iau tratamentul pentru curatare si micsorare. dar ma mananca pielea...de nedescris! hohot mi-am pus brau in spatla si trebuie sa stau cu el 2 luni pentru ca e mai bine si se retrage si burtica mai repede.
ingerash
Scris: Sunday, November 27, 2011 11:58 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
mihaellas,vindecare grabnicacomputerlove pupici
Eu sunt terifiata de cezariana frown furisat dar ma incurajez cu gandul ca sa fie totul bine cu Davidcoeur hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.