Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Cele care au trecut prin experienta casatoriei, a casatoriei civile, a nuntii, a petrecerii de dupa, etc, cu siguranta au acumulat o serie de experiente, unele mai placute, altele mai putin placute, si au poate o serie de recomandari pentru tinerele viitoare sotii.
Ce ar fi bine sa faca si ce nu ?
Daca e bine sa deruleze lucrurile intr-o anumita ordine?
Ce ati omis voi sa luati in calcul si ar fi bine ca ele sa ia in calcul?
etc. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cel mai important sfat : daca voi organizati totul , voi stiti care , ce si cum ..... stabiliti dinainte absolut fiecare detaliu, care intra si cand, cum, muzica, meniul , tot ........SI in momentul cand incepe petrecerea propriu zisa rupeti-va de responsabilitati. Simtiti-va bine si ignorati orice v-ar putea intrista, indispune. Bucurati-va de partea pozitiva a lucrurilor ( si tineti cont ca nu puteti multumi pe absolut toata lumea !!!!!!!!).
Eu am considerat sfatul asta cel mai bun, atunci cand l-am primit si.... am ascultat , a functionat. A fost totul de milioane ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Subscriu la ce a zis Oana. Organizati voi in cel mai mic detaliu si apoi la nunta, just enjoy! Noi am avut un prieten care s-a ocupat sa mearga totul asa cum am planificat!
In rest, ca si sfat personal, faceti si nunta si cununia in aceeasi zi, alegeti un cameraman bun, care sa faca si poze, eventual mergeti la fotograf (macar mirii si parintii), nu va ganditi ce zice unul sau altul despre cum ati pregatit nunta, doar relaxati-va si simtiti-va bine, ca e doar nunta voastra, nu? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/26/2007 Mesaje: 33
| ne-am organizat nunta singuri si exact asa cum am vrut ca doar era cea mai importanta zi din viata noastra!!! am fost putin stresati pana a inceput lumea sa vina dar in cele din urma ne-am distrat super.eu sunt de parere ca ae rebui si cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi.
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Si eu sunt de acord cu Oana si Cris. Dar, din pacate, acest lucru e putin posibil sau cel putin la mine nu a fost. Am sa am grija ca nunta copiilor mei sa fie super, nu ca organizare, etc, ci sa le ofer confortul si linistea ca ei, mirii sa se simta excelent, nu sa vada ce si cum mai trebuie, nu sa zambeasca fortat ca a sosit nu stiu ce aspete, bineinteles in limita bunului simt.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| elena girleanu wrote:eu sunt de parere ca ae rebui si cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi.
Pt ca noi am facut cununia civila acum cativa ani, si abia acum cea religioasa, mie imi pare mult mai bine ca cele doua cununii sa aiba loc in zile diferite (nu in ani diferiti ).Eu una ma bucur ca acum nu am decat cununia religioasa, ca nu mai am atat bataie de cap cu inca o tinuta, inca un makiaj, si foarte putin timp alocat altor lucruri necesare in respectiva zi.Voi avea astfel timp suficient pt toate, inclusiv pt sedinta foto si pentru videoclipuri...numai relaxati sa putem fi! |
|
|