Recomandare clinica - cancer mamar
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Luci88
Scris: Friday, July 4, 2014 11:56 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/3/2014
Buna! As dori si eu recomandari pentru o clinica in care aveti incredere deplina in ceea ce priveste investigatiile de cancer mamar. Pana acum mi s-a recomandat clinica Gynecoland de catre o prietena care a avut doar cuvinte de lauda pentru echipa lor. Am apucat sa intru pe site-ul lor, dar am nevoie de cat mai multe pareri va rog frumos!
mama_Sonyei
Scris: Friday, November 14, 2014 1:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/24/2006
Cred ca este tarziu acum, dar pot sa iti spun si parerea mea: eu am fost la ei, mi-a placut atmosfera, oamenii, am ramas pacienta lor si inca ma duc sa imi fac analize periodice...

Am facut sonoelastografie la ei sa imi verific sanii, apoi mamografie digitala si medicul mi-a aratat pe calculator ce se intampla sub pielea mea explicandu-mi ceea ce vedeam si ce nelamuriri aveam; am facut si chimioterapie, o doctorita draguta care ma urmarea si imi dadea toate datele si explicatiile pe care le ceream; am facut si operatie de histerectomie totala laparoscopica la ei si totul a fost usor si bine; acum ma duc la control si doar la nevoie fac vizite inainte de termenele prevazute de medicul ginecolog.

In orice caz - si eu am o parere foarte buna despre ei si despre serviciile medicale oferite acolo.
missy_furla
Scris: Monday, May 27, 2019 5:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2019
Acum Gynecoland s-a re-branduit in Royal Hospital, eu merg la ei pentru consulturile la sani de cativa ani. Par foarte profi (doctori ff buni, orar respectat, consultatii complete cu aparate performante), preturile pe masura ...
Pentru cine are noduli/chisturi sau alte formatiuni de tip tumora la sani si sub 45 ani este indicata sono- elasto-grafia ( o ecografie performanta).
kali
Scris: Tuesday, May 28, 2019 10:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu fac sonoelastografie 1 data/2 ani fara sa am probleme deosebite.
I-am facut si fiica-mii, cand avea 11 ani.
missy_furla
Scris: Wednesday, May 29, 2019 2:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2019
kali wrote:
Eu fac sonoelastografie 1 data/2 ani fara sa am probleme deosebite.
I-am facut si fiica-mii, cand avea 11 ani.

Daaaaa evident si ptr controalele de rutina....fara sa fie probleme deosebite....
Numa' sa te tina portofelul, ca e cam 350RON o sono (cu interpretarea ei) ptr ambii sani.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.