Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| De unde le cumparam, pentru ce fel de rechizite optam, unde sunt promotii, unde gasim marfa de calitate si la ce preturi?
Intrucat am tot colindat magazinele in cautare de rechizite pentru scoala, iar oferta este foarte variata si promotiile aparent "te pandesc" la tot pasul, m-am gandit sa deschidem un topic in care sa trecem unde gasim cele mai bune produse, la cele mai bune preturi si pentru ce fel de rechizite ati optat.
Eu le-am cumparat deocamdata asa:
Andrei - clasa a 2-a: - caiete tip 2 - Pigna - 6 buc - Auchan Militari - caiete velina - Pigna - 6 buc - Auchan Militari - caiete matematica 60 file - Pigna - 4 buc - Auchan Militari - Acuarele - Carrefour Orhideea - 10 ron - Set 3 pensule - Carrefour Orhideea - Coperti colorate - 4 buc - Auchan Militari (primele 2 modele din dreapta) - 1 ron / buc
 - Coperti carte - 3 buc - Auchan Militari - Bloc de desen 160g - 4.5 ron / buc - Carrefour
 - Hartie glasata autocolanta - Stilou + pic Pigna - 14 ron - Creioane colorate cu guma Staedler - 12buc - Carrefour - 12 ron - Penar neutilat - 42 ron - cu personaje - din Afi Cotroceni
 - Ghiozdan Pigna - 110 ron - din Afi Cotroceni

Mai trec aici cand imi mai aduc aminte.
Pentru Alice am luat printre altele 2 caiete studentesti de matematica, cu 160 file, la 5 ron / buc, din Lidl. Mi s-a parut foarte convenabil
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Deei, i-am cumparat totul din Metro (mai putin ghiozdanul pe care i l-a adus tati din afara -ieftin). Ca preturi, la bucata chiar nu stiu pentru ca le-am luat la gramada, insa totalul... Daaar, chiar ai de unde alege, sunt o gramada, pentru toate gusturile... unele mai ieftine, altele mai scumpe -trebuie studiat.
Pentru Luca, astept lista de la gradi, insa lui o sa i le iau de pe un site, sa evitam abaterea de la lista
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Dar... daca pui benzina pentru plimbarea de la o locatie la alta, mai merita?
Daca tot esti in plimbare, merita. Ca tot esti in zona. La noi nu-s decat librarii (automat totul mai scump) si un singur magazin gen en-gros care se aprovizioneaza (cu adaos) din Metro, Selgros, etc... Deci, rezolvam ori cu "plimbarea", ori cu netul.
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2019 Mesaje: 3
| Eu urmaresc de obicei promotiile, mergeam in magazinele mari sa cumpar rechizite - in Carrefour sau Auchan. Mai gaseam oferte bune si la Lidl pentru caiete. Si la Jumbo gaseam multe accesorii dragute si ieftine. Acum de cand cu pandemia, as prefera sa le cumpar pe toate online daca ma puteti ajuta cu sugestii ?
|