realizarea scari de interior din lemne ramase de la casa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deeasicristi
Scris: Tuesday, November 16, 2010 7:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna,as vrea si eu o scara dar cum nu am bani foarte multi pentru a cumpara o scara,as dori sa realizez una din scanduri ramase,puteti sa imi dati sfaturi,ideii,poze (scara trebuie sa fie in doua ape sau cum se numeste)multumesc frumostopai
deeasicristi
Scris: Wednesday, November 17, 2010 5:31 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
fetelor nu stiti nimik?ajutati-ma si pe mone va rog,o idee,un sfat,nu a facut nimeni o scara in regie proprie?cu ce a avut ramas,sau macar niste schite,ceva....uff
zaza_
Scris: Thursday, November 18, 2010 8:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Scarile pot fi cu podest(de odihna) sau fara podest(in evantai). De obicei, inaltimea si latimea treptelor se dimensioneaza dupa urmatoarea regula: 62<=2H+L<=64. Adica, inaltimea treptei inmultita cu 2 plus latimea treptei trebuie sa fie intre 62 si 64 cm. Asta pentru ca scara sa fie comoda la urcat, coborat.

O scara poate fi intr-o rampa sau mai multe, pana la circulara, depinde foarte mult de locul unde o amplasezi.Daca este interioara, exterioara ... Da mai multe detalii.

Uite un link mai jos, poate te ajuta.

http://www.incasa.ro/Forma_scarilor_3197_795_1.html
http://www.remodelguide.com/strategies/sta1.html
zaza_
Scris: Thursday, November 18, 2010 8:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Astea sunt tipurile de scari pe care le stiu eu:
scara dreapta, scara balansata in forma de L, Scara balansata in forma de U in trei rampe, scara cu doua podesturiin trei rampe, cara balansata tip U in doua rampe, scara cu un podest in doua rampe si scari circulare.

Dar poti sa faci si untip de scara care nu se incadreaza in reguli si tipare ca in a doua poza.
Ultima poza mi-a placut foarte tare si cred ca este super practica.

zaza_ attached the following image(s):
tipuri scari.jpgtaf_stairs01.thumbnail.jpgworkbench-under-stairs-storage.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.