Re
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MirelaD
Scris: Wednesday, September 25, 2019 10:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Buna fetelor,

Am avut o perioada mai incarcata, a fost si botezul, a venit si soacra mea in tara, am tot mers prin vizite la bunici, la strabunici:)
V-am citit cand am putut, dar la raspunsuri nu prea m-am putut baga ca sunt inca incepatoare in toateLol si nu as avea mare lucru cu ce sa va ajut.

Noi de acum 3 zile iar ne luptam cu burtica:( am avut si diaree zic eu, cu scaune mai apose, verzi si cu mucus, cu dureri mari si plans mare parte din zi si noapte. Am luat calciu carbonic si parca e mai bine( am mai avut odata aceeasi problema si asta ne-a recomandat pediatra; de aceea inca nu am mers la ea). Culoarea e inca verzuie, fara mucus vizibil. Astept sa vad cum e astazi, inca nu a avut scaun.

Irina, legat de uter nu stiu ce sa zic. Eu am tot incercat sa ajung la dr care m-a operat pt control dar nu am mai reusit. Am fost la altcineva, care mi-a facut doar control la masa si a zis ca e ok si imi da liber la toate:) poate ar fi trebuit sa insist si cu o ecografieNuStiu o voi face cu alta ocazie eventual.
Ps: adorabili copilasii sa iti traiascahearts

Legat de papa la bebe si la noi am observat o usoara scadere a poftei, dar am pus-o pe seama burticii. Oricum incercam sa ii dau san mai des, de teama deshidratarii mai mult. Recunosc ca si eu ma cam crizez putin cand vad ca trec 3-4 ore fara papa dar incerc sa ma adaptez ritmului ei si sa nu o fortez. Cum spun toate fetele de altfel:)grup
In rest, incercam sa incorporam regula celor 90 min, dar depinde f mult de starea fetei daca reusesc sa o implementez sau nu:)

Iar legat de sistemele de purtare de vreo 2 zile alternez si plimbatul cu caruciorul dar si cu slingul cu inele:) ieri am fost la cumparaturi la lidl impreuna cu sotul si pana acasa deja dormea:) o sa incerc sa il folosesc mai des, desi aranjatul fetei in el ma face sa ma treaca toate apele si uneori sa imi testeze nerviiLol

Va pup si va imbratisez cu dragCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.