Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| waaaaw,eu as vrea unul din acela ptr copii cum aveam la lucrul manual.Oare mai sunt in Romania? |
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| si eu vreau unul,se pot face si la comanda pe la noi pe la tara,sotul a vorbit deja cu cineva,dar numai pentru cand voi sta la casa. O matusa a sotului,la Barsana tese mult si o voi ruga sa ma invete si pe mine |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| EU gasesc sa cumpar pt copii, sunt o super idee pt cadouri pt fetite. Insa pe mine ma intereseaza mai multe detalii pt unul mai mare, am gasit pe net mai multe modele dar as fi vrut cateva sfaturi de la cineva cu experienta. Din cate inteleg eu se alege modelul in functie de latimea lucrului finisat? Stiu ca se pot folosi orice tip de fire, chiar si resturi de haine uzate insa pt atele alea care se pun pe razboi ce se foloseste, doar bumbac?
mikaela attached the following image(s):
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| mikaela wrote:EU gasesc sa cumpar pt copii, sunt o super idee pt cadouri pt fetite. Insa pe mine ma intereseaza mai multe detalii pt unul mai mare, am gasit pe net mai multe modele dar as fi vrut cateva sfaturi de la cineva cu experienta. Din cate inteleg eu se alege modelul in functie de latimea lucrului finisat? Stiu ca se pot folosi orice tip de fire, chiar si resturi de haine uzate insa pt atele alea care se pun pe razboi ce se foloseste, doar bumbac?
Se foloseste si lana .Stiu aveam in Romania o prietena maicutza care avea acasa asa un razboi ,facea niste covoare superbe dar era imens deaceia si covorul iesea foarte mare .Ea folosea mai mult lana si o luna naturala pe care si-o vopsea singura ptr modelele pe care le facea .Cred ca am si eu in Romania un mic covoras de la ea.avantajul este ca la un razboi mare de tesut poti sa faci si presuri si covorase mai mici dar iti trebuie si o camera speciala ptr el .Ea saraca doamne ca mi s-a facut chiar dor de ea traia intr-o singura camera si imi aduc ca aceste razboi i ocupa aproape tot locul din camera. Eu am sa caut ptr copii pe net aici pe bune ca nu am vazut. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bunica mea tesea,ma invatat si pe mine..folosea fire de in,lana,"cordele"adica fasi din haine uzate. |