Deme, iti tin pumnii sa fie bine, bine de tot😊. Sarcina mea in curs este rezultatul unui embrion de ziua 3, decongelat si lasat pana in ziua 5. Nu am stiut pana cu 3 ore inainte de transfer daca a rezistat sau nu. S-au aliniat planetele.
IoanaIoanaC 😘, sunt bine multumesc, am 29 de saptamani si inca cu emoții sa fie bine pana la capat dar increzatoare ca va fi.
|
Ina, și eu sunt de aceasi parere cu fetele. Daca mie nu imi spunea pe fata o ginecologa: mergeti la FIV ca pierdeti timp pretios, nu stiu unde eram acum. Am cheltuit foarte multi bani pe suplimente, aproape 1000 de euro si tot nu am reusit natural. Mai bine strangeti banutii aia pentru ce urmeaza. Despre fibrom, pot sa iti spun ca si eu am,doar unul si pozitionarea lui nu incurca sarcina dar ginecoloaga de care ziceam mi-a zis ca el creste pe baza hormonala si era inca un motiv sa ne grabim cu FIV-ul. Ne-am grabit dar pana s-au concretizat lucrurile au trecut 3 ani, timp in care am incercat și natural dar cum ziceam nu a fost sa fie asa. Despre bani, ce sa zic, te ințeleg. Cu salariile din Romania ești cam pierdut. Dar trebuie sa priotirizezi, pentru noi a fost mai important sa avem un copil asa ca am pus alte planuri pe stand by. Culmea ne-a iesit dupa ce am am luat apartamentul pe credit. Neaparat intra pe grupul de infertilitate SOSI și foloseste functia de cautare pentru informatii, e aur curat. Doctorii pot sa omita chestii si nu intentionat dar e de datoria noastră sa fim cu lectiile la zi. Oricum din ce vad esti informata si cauti solutii asa ca esti pe drumul cel bun Multa bafta, sa iei deciziile cele mai bune!
|
Irinan wrote:Raza daca ne citesti poate impartasesti cu noi evolutia la beta.. speram sa citim doar de bine
Irina, ce dragut ca ti-ai amintit de mine. A fost bine si la al doilea beta, ieri am fost la ecografia de confirmare la 6 saptamani si i-am auzit si inimioara. Inca nu ne vine sa credem ca am ajuns și ziua asta, lung drum a fost si lung drum mai este, dar important este unde suntem si le luam toate pe rand.
Iti admir puterea de a te ridica de fiecare data si de a nu te lasa doborata, nu e usor chiar deloc. Sa de-a Dumnezeu sa fie bine la toate fetele de aici si visele sa devina realitate!
|
Mulțumesc din suflet, fetelor. Sa de-a Dumnezeu să fie bine până la capăt, că mari emoții mai am.
Fetelor, vă încurajez și eu că știu cum e. Cel mai important este că vă informați, că nu așteptați să vă cada din cer si căutați soluții, doctori, informații. Sunteti pe drumul cel bun, asta e viața nu avem ce să facem cădem, ne ridicăm și mergem mai departe.
|
rux wrote:Buna fetelor,
IoanaIoanaC mulțumesc de gândurile bune !
Am și eu o întrebare la voi va rog - voi cum depozitați medicamentele ? Dimineața am cumpărat tratamentul dat de doctor (care include Arefam, Femibion, etc) și ma așteptăm sa îmi zică farmacista ca Arefam trebuie ținut la frigider. Când ma uit pe cutie văd ca zice ca nu necesita condiții speciale de depozitare..de curiozitate ma uit și pe celelalte, și chiar și la Aspenter scrie ca trebuie depozitat sub 25 de grade ( la mine in casa sunt cam 29…).
Merge ținut in casa la răcoare (chiar dacă sunt 28-29 de grade) sau voi puneți tot la frigider ?
Mulțumesc !
Buna Rux,
Eu le-am tinut in casa, in baie ca e un pic mai racoare si a fost ok.
Am citit mai sus ca urmeaza sa faci transfer pe ciclu natural si eu am facut pe 24 iulie si pana acum am avut rezultatul pozitiv, urmeaza sa repet beta maine sa vedem evolutia. Dupa 3 ani de incercari parca ne e si greu sa ne entuziasmam, avem incredere ca va fi bine.
Iti urez multa bafta si daca mai ai nelamuriri te ajut cu drag!
|
Oanaiuliana wrote:Fetelor am o întrebare. Azi am încercat cu soțul sa facem treaba...și ma durut îngrozitor ovarul stâng. E cel cu foliculul de 30 mm....e posibil sa mai fi crescut între timp? Acum 2 seri când ma mișcăm în pat am simțit dintr-o data o înțepături puternica tot în acel ovar...parca m-ar fi înjunghiat cineva. Aveți vreo idee?
La dimensiunea aceea este deja chist. Este normal sa te doara si te va mai durea probabil si zilele urmatoare, in principiu va disparea pe luna viitoare.
|
Felicitari, Andruta! Ce cadou frumos de Craciun.
Irinan, sper ca esti ok in masura in care se poate.
Ioana, multumesc! E un sentiment tare frumos.
Maria, toate se fac atunci cand trebuie si daca e ceva ce am invatat e ca nu controlez totul, asta cu siguranta lectia mea.
|
Fete dragi, va ziceam zilele trecute cum am renuntat la procedura castigata la loteria SOSI ?i astazi am aflat ca tipa care care a câ?tigat dupa mine este graviduta in 15 saptamani. Am inteles ca a trecut prin multe ca sa ajunga aici.
Chiar ieri vorbeam cu sotul meu ca poate un bebe o sa vina la o familie pentru ca noi am renuntat si am dat o sansa altcuiva.
Ce m-am bucurat cand am aflat, mi s-a confirmat ca am luat decizia potrivita.
|
Carlita, o imbratisare mare. E timpul sa te odihnesti un pic si o sa o revii pe metereze cu sperante mari in ianuarie.
Sunt bine, Ioana. Ma bucuru ca totul decurge cum trebuie la tine.
Tu, Freya, Aleahim, Roser si inca alte cateva fete care au avut ceva de asteptat minunea, sunteti speranta ca o sa fie bine pana la urma.
Noi luam in calcul si varianta adoptiei, pentru care intetionam sa ne luam apartament prin credit si apoi o sa vedem ce si cum.
Carlita, embrionii mei sunt la rece in Ungaria, speram sa putem face transfer maxim pana in martie.
Am vorbit cu medicul si mi-a explicat procedura de intrare in Ungaria si sincer mi se pare complicata si scumpa.
M-am interesat si de mutarea lor, procedura care este si mai complicata si mai scumpa.
Asa ca ne ramane sa asteptam, asta este.
|
Maria.mmh wrote:Hmm..eu ma bag. Ce am de peirdut?
Nimiccc! Bafta!
|