Raspunsuri la intrebari incomode
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Thursday, June 11, 2009 10:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Miruna stie ca bebe creste in burtica pt ca Doamne Doamne a ascultat rugaciunile mamei si a lasat-o sa faca un bebe.
Cand venea cumnata la noi mereu vorbea cu bebelusa, o pupa pe burtica si se uita "prin " buric la ea. Cand a nascut cumnata i-am spus ca Lili e la spital ca sa o scoata doamna doctor pe bebelusa din burtica, si ca Lili a impins sa o ajute sa iasa. Concluzia ei "a iesit Alice si striga vreau sa ies! si lili a impins ca sa o ajute, ca era mica gaura la buric!"ras - cu jocul de scena si sunetele de rigoare...
bereea
Scris: Sunday, September 20, 2009 7:53 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Alessandra a fost si ea curioasa cum a ajuns in burtica si cum a iesit de acolo.I-am explicat ca atunci cand doi oameni se iubesc, Doamne- doamne ii binecuvinteaza cu un copil.Si de atunci de cate ori ne vede ca ne sarutam da ochii peste cap si suspina "ce romantic!Poate mai vine vreun bebe"
Ei, dar cand m-a intrebat cum iese m-a prins cam nepregatita si i-am spus ca nu-mi aduc bine aminte pentru ca dormeam , dar o sa o intrebam pe tanti doctor cum ies copiii din burtica.

Cateodata, tati imi zice ca am burtica si atunci fiica-sa sare in sus imediat si-i spune : sa nu te legi de burtica lui mami ca acolo am crescut eu.E burtica mea.
Kiki
Scris: Sunday, September 20, 2009 8:13 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ce haiosi sunt copiii vostri! Dav e convins ca tati l-a pus pe el in burtica la mami, atunci cand era Dav mic-mic-mic...sic
bereea
Scris: Sunday, September 20, 2009 9:26 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Kiki wrote:
Ce haiosi sunt copiii vostri! Dav e convins ca tati l-a pus pe el in burtica la mami, atunci cand era Dav mic-mic-mic...sic

si nu are dreptate?newclap
snowdrop
Scris: Sunday, September 20, 2009 10:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
bereea wrote:

Cateodata, tati imi zice ca am burtica si atunci fiica-sa sare in sus imediat si-i spune : sa nu te legi de burtica lui mami ca acolo am crescut eu.E burtica mea.

draga de ea!computerlove
g_nicoleta2000
Scris: Monday, September 21, 2009 7:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

hohot ce te mai distrezi cand vezi lumea prin ochii lor.
Noi avem o mica enciclopedie Larousse care se numeste Bebelusul si acolo explica pe intelesul celor de 3-6 ani cum apare bebelusul. Foarte frumos si decent, intai trebuie sa fie o mamica si un tatic care sa se iubeasca mult, apoi bebelusul creste in burtica. In primele luni este cat o boaba de mazare, apoi cat o nuca si la 3 luni cat o para. Numai ca Alex a inteles ca intai esti o boaba de mazare, apoi a fost o nuca si apoi o pararas A fost tare nedumerita cum reusea sa treaca prin asa multe transformaritopai

O alta intrebare incomoda la care a trebuit sa raspund intr-un restaurant unde toti in jur au auzit intrebarea pentru ca Alex vorbeste TAAAARE a fost: "mami, toate fetitele au putzica la fel? " hearts Este ingerasul meuangel
Kiki
Scris: Monday, September 21, 2009 9:09 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

bereea wrote:

si nu are dreptate?newclap

Ei, ba da...dar ce era sa mai zic... sic
Maria & Mario
Scris: Monday, September 21, 2009 10:18 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Rdeti voi cat vreti .... insa toti au curiozitati de astea ... sorry1
Maria :
Mami, eu am putzca , nu ?
Da , mami !
Si Vladutz cuculetz, nu ?
Da , mami !
Si tati , nu ?
sorry1 Da , mami !
Pai si mie cand mi-l arata ? alcool hohot
Pai , mmai, e mare , tati .... Nu e frumos !
Dar e la fel ca al lui Vladutz, nu ?
Da , mami !

Si putem continua, credeti-ma ! alcool hohot
KRYS85
Scris: Monday, September 21, 2009 11:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
hohot hohot hohot ce copilasi curiosi

Mie duminica mi sa pus intrebarea de Daniel ca el cum sa facut bebelus in burtica mea???ras
Eu i-am raspuns ca mami a manacat foarte mult zahar si burtica mea a crescu mare,mare si dupaceea m-am dus la doctor si ma taiat umpic cu cutitul si la scos pe el,la care imi spune mami si pe Andrei tot asa ??La care eu i raspund ca da la care el imi zice:''Mami te rog sa mai mananci zahar mult ca sa-ti mai creasca burticahohot sa mai avem multi,multi bebelusi ca eu o sa-i iubesc pe toti!''Am izbucnit intr-un ras ras dar mi sau umplut ochii de lacrimi pentru ca stiu ca-si doreste si o surioara!!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.