Raspunsuri la intrebari incomode
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sharamir
Scris: Tuesday, June 9, 2009 8:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/10/2009

M-ar interesa sa stiu ce raspuns au primit copii vostri la intrebarea "Cum se fac copii?"
Dupa o anumita varsta deja nu mai cred in barza.Ei stiu ca" o femeie merge la spital sa nasca,se intoarce acasa fara burta si cu bebelus".Atunci se naste intrebarea"Cum?"

Eu m-am confruntat cu situatia asta cand fetita mea avea 5 ani.Eram la masa intr-o seara si fata mea a deschis discutia.Am fost cam socata ,dar...trebuia sa raspund.Pt ca mancam orez,mi-a venit o idee.I-am spus ca cine mananca mult orez se umfla in burta si are bebelus.hohot hohot hohot Timp de 3-4 ani a fost tare mandra ca a descoperit secretul,spunea la toata lumea,ma indemna sa mananc mult orez ca sa-i fac un fratior si manca si ea ca sa aibe "bebelus in burta"hohot hohot
shirel
Scris: Tuesday, June 9, 2009 8:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu una pot sa-ti spun de pe acuma ce voi raspunde la aceasta intrebare pur si simplu adevarul dar nu in sensul fizic ci pentru ca noi parinti ne iubim si facem dragoste (deorece sigur inca de pe acum ea face diferentza dintre baiat si fetitza)din legatura aceasta poate sa vina si copii exact asa cum a venit si ea si Oshry din dragoste.Niciodata nu -i voi aburi cu povestea berzii adevarul ca pe copii de astazi nici nu-i poti pacali ei stiu cateodata mai multe decat noi!
kali
Scris: Tuesday, June 9, 2009 9:21 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Copiilor trebuie sa le spui adevarul pe cat posibil.
... Ca mai omiti detalii pe care nu le-ar putea intelege, nu ar fi o problema... insa faza cu barza-da.
In momentul in care va afla adevarul nu va mai avea incredere in cuvantul tau.

Varianta servita Alexiei la 2 ani si un pic- pe care si acum o stie, o accepta si o explica tuturor celor care o intreaba daca i-a aduc barza fratiorul:
Mami si tati s-au rugat pentru inca un copilas, si pentru ca se iubesc, Doamne-Doamne a pus in burtica mamei un bebelus mic- pe care trebuie sa-l iubim, sa-l alintam si sa-i dam lu' mami sa manance ca sa creasca marealcool alcool (chestia cu mancatul am scornit-o pentru a o invata sa imparta- in special ceea ce-i place- cu bebe din burtica, si a functionat- si acum ii pune deoparte, sa aiba provizii pe cand va creste mare).
Dupa 9 luni mami merge la spital, face operatie (una mica, nimic grav) si scoate bebelusul.
Cam asta e... cert e ca stie ca numai oamenii care se iubesc primesc in dar copii... si ca bebelusii vin numai acolo unde sunt doriti si asteptati cu dragoste.
ingerash
Scris: Tuesday, June 9, 2009 9:25 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
hohot hohot hohot Ionut as fost curios in aceasta privinta.Intr-o zi ma intreaba:"mama tu m-ai cumparat de la magazin"?ras hohot hohot hohot
Am ramas surprinsa si ma pufnit rasul,el serios/curios ma cerceta cu privirearas
I-am spus adevarul,ca el a fost mic mic in burtica la mine si cand s-au implinit 9 luni nu a mai vrut sa stea in burticasic ,la care el:"mancam carne in burta?"hohot hohot hohot i-am spus ca manca tot ce mancam si eu,apoi a ramas pe ganduri si ma intrebat:"Madalina e mica de ce nu a mai stat in burtica?"sorry1 sic hohot hohot hohot hohot
Roxanel
Scris: Wednesday, June 10, 2009 6:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Si eu i-am zis adevarul Antoniei. Ca a crescut la mami in burtica. Simplu ca buna-ziua.
Laura
Scris: Wednesday, June 10, 2009 8:03 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Roxanel wrote:
Si eu i-am zis adevarul Antoniei. Ca a crescut la mami in burtica. Simplu ca buna-ziua.

Acelasi lucru i-am spus si eu lui Alex. Ce-i drept, m-am cam incurcat cu raspunsul atunci cand, discutand cu sotul despre un al doilea BB, Alex m-a intrebat: cum faceti voi un copil? ras
Povestile cu barza nu cred ca mai au credibilitate acum in fata copiilor. E mult mai bine sa li se spuna adevarul pe intelesul lor. angel
Rody
Scris: Wednesday, June 10, 2009 8:52 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Ei pe mine ma intrbata Elo cum se fac copii si cum am facut-o si pe ea.Eu ia-m spus adevarul dar pe intelesul ei.Ia-m spus ca,cand va creste mare si va dedeni adult,atunci va intalni un baiat si se va casatori cu el, asa ca mami si tati,iar dupa un timp baiatul ii va da o samanta care o va inghiti si si apoi bebe va creste in burtica ei,dupa care merge la spital si medicul il va scote pe bebe din burtica.
a fost forte multumita de raspuns.Oricum pe masura ce creste avansam si noi in progrese.
Fluturas
Scris: Wednesday, June 10, 2009 9:45 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
si eu sunt pe ideea ca trebuie sa le spui adevarul,normal,pe intelesul lor.darius inca nu a avut curiozitatea de cum se fac.ma intreaba doar lucruri mai prostesti,daca mananca,daca face dus??dar inca niciodata nu m-a intrebat cum se fac.am o varianta pregatita,dar nu stiu cum voi reactiona exact in momentul cand ma va intreba
michi
Scris: Wednesday, June 10, 2009 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Eu i-am spus puiului meu ca a fost cadoul nostru de Mos Nicolae.Mos nicolae , impreuna cu niste ingeri l-au pus in burtica la mami , si dupa o perioada eu m-am dus la spital si medicii de acolo l-au scos din burtica mea .Pentru inceput acceptase.Dar ieri a venit impreuna cu prietena lui de la gradinita sa faca un bebe la ea in burtica ca doar sunt si ei iubiti:si cereau detalii tehnice suplimentare.Ceva , ceva stia fata dar nu prea mult 106:ras Si chiar nu am stiut cum sa reactionez si ce sa le spun .
Mela
Scris: Wednesday, June 10, 2009 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Larisa e foarte curioasa,vorbeste si intreaba mereu cate ceva,eu nu pot sa o mint,nu am cum sa o pacalesc,se prinde una-doua daca ceva nu e in regula la un raspuns.
la intrebarea "cine l-a pus pe bebe in burta?" i-am explicat ca mami si tati se iubesc mult si din dragoste se formeaza un bebe mic (ii si arat cat de mic,de 1 cm) in burtica.deocamdata accepta raspunsul asta,dar vrea sa stie cum i-a scos doctorul pe ea si pe Mihaita din burtica,pe unde.na,aici am ocolit putin adevarul,n-are rost sa-i explic ce e cu nasterea naturala,asa ca am zis ca prin buric (e si asta o varianta,nu?sic )
petro
Scris: Wednesday, June 10, 2009 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Eu i-am spus nepoticii de la Brasov ca exista niste seminte speciale pe care doar taticii le pot cumpara de la farmacie si le dau mamicilor cand se hotarasc sa faca bebe. Si din samanta respectiva va creste un bebe in burtica si nenea doctorul il v-a scoate printr-o operatie magica in urma careia nu raman urme. N-a mai fost curioasa de alte detalii tehnice ras Si acum la 8/9 ani maica-sa zice ca tot crede povestea. ras Anul trecut m-a intrebat de ce am facut baietel? Pentru ca mi-a dat Marius seminte din care iasa baietei?hohot
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, June 10, 2009 2:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
ce nostimi sunt astia mici! si cate intrebari pun, dragii de ei!angel

noi i-am spus la randul nostru adevarul lui Andrei: bebelusii cresc la mamici in burtica pana se fac mari si apoi medicul face o operatie si se scoate copilul. nu a intrebat foarte multe detalii insa nu i-am zis niciodata de barza. este cea mai mare stupizenie dupa parerea mea.
Kiki
Scris: Wednesday, June 10, 2009 10:22 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Orice intrebare a lui Dav primeste un raspuns adecvat varstei lui si cat mai aproape de realitate. Nu am avut discutii legat de cum ajung bebeii in burtica sau cum se nasc, dar oricum are destul de multe curiozitati si incercam sa i le satisfacem. newclap
Mela
Scris: Thursday, June 11, 2009 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Kiki,nu vi s-au pus intrebari legate de bebei pentru ca probabil nu ati avut o graviduta mare zi de zi prin preajma ras

legat de asta:cand eram gravida cu fata,am trecut pe langa niste copilasi,zice un baietel "oaiii,uite ce grasa e tanti aia" hohot hohot hohot (se referea la mine,normal sic ) o fetita ii raspunde "nu e grasa,e gravida,are un copil in burta" firstprize iar baiatul "nu cred,nu incape copil acolo" alcool
Sharamir
Scris: Thursday, June 11, 2009 10:05 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/10/2009
sami wrote:
Kiki,nu vi s-au pus intrebari legate de bebei pentru ca probabil nu ati avut o graviduta mare zi de zi prin preajma ras

legat de asta:cand eram gravida cu fata,am trecut pe langa niste copilasi,zice un baietel "oaiii,uite ce grasa e tanti aia" hohot hohot hohot (se referea la mine,normal sic ) o fetita ii raspunde "nu e grasa,e gravida,are un copil in burta" firstprize iar baiatul "nu cred,nu incape copil acolo" alcool

hohot hohot hohot Ce tanti grasa!!!!hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.