Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| As vrea sa stiu cum se lucreaza rascroitura pentru maneca raglan si maneca respectiva. Are cineva o schema? |
|
| Mai, fetelor, ajutati-ma! Am facut un pulover si nu stiu daca asa trebuie sa arate, cum sa arate sus pe umar, cat de larga sa fac maneca. am scazut cum scria Valentina la puloverul pentru Matei - 2 ochiuri la fiecare 4 randuri.
- aici e umarul
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2008 Mesaje: 70
| practic asa tre sa arate.din cate stiu eu, cam aceeasi lungime care o are umarul tre sa aiba si maneca-rezulta ca aceleasi scaderi ca la umeri tre sa faci si la maneca.daca stii engleza, incearca sa downloadezi programul "knitware sweater design 2.50", poate sa te ajute si cu calculele. |
|
| Multumesc, ziukarika! Incerc! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2008 Mesaje: 70
| cu placere:018: sper sa-ti fie de folos |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Uite un pulover raglan facut acum cativa ani.Am scazut in fiecare rand pe fata cate un ochi dupa 2 ochi de margine(ca sa ramana marginea frumoasa),sau scazi 2 ochi la 4 randuri pe fiecare parte,e acelasi lucru.Maneca la fel.
 |
|
| Multumesc, Carla! e foarte frumos! |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Mamiemi, arata foarte frumos puloverasul inceput cu caluti de mare!
Eu zic ca ti-a iesit bine scazatura. Scuze pentru raspunsul intarziat. |
|
| L.am terminat de ceva timp, vreo doua saptaani si inca nu ajung sa cumpar un fermoar. Au tot fost bolnavi copiii si nu mai am timp de nimic! Promit si poze. Am gresit/o insa cu marginea de la fermoar -trebuia sa fac ceva ca sa nu se rasuceasca - un ochi pe dos unul pe fata sau altceva, dar.... Il voi calca, si cred ca ii fac ceva cu croseta, apoi pun fermoarul. Crezi ca merge si fara ceva crosetat? Se va mi rasuci? |
|
| Va rog, dati-mi o idee despre cum as putea sa fac sa nu se mai rasuceasca! |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Eu zic ca daca vei coase fermoarul nu se va rasuci.
Ca sa nu lucrezi degeaba, insaila intai sa vezi cum sta, asa vei observa daca iti place.
Abia astept poze cu el terminat! |
|
|