Multumesc carla dar nustiu sa citesc modelul daca ai putea sa mi-l traduci ti-as fi recunoscatoare
|
Va rog din suflet cine ma poate ajuta cu modelul de la caciula sau basca pusa de carla cea mov de la inceput
|
Multam dar mie nu-mi apare sterge i-mi apare rasfoieste, incarca si inapoi?
|
Va rog daca poate cineva sa-mi stearga poza cu rochia caci n-am vrut s-o pun pe aceasta sau daca se poate sa-mi dati niste indicatii cum s-o fac eu?
|
|
SA ma salveze cineva sa-mi stearga ca nustiu cum,nu am vrut sa pun poza asta si cind vroiam s-o steg am facut minunea asta
|
[URL=http://img693.imageshack.usCeva pentru manechinuita sa arate mai supla nu ai?
|
Am reusit intr-un tirziu sa pun si eu rochia?
|
Multumesc Carla si scuze pentru deranj.Am terminat rochia dar nu am reusit sa o inchei, sper sa o finalizez luni si sa pun o imagine cu ea la purtator
|
Salut Anca nu te lasa asa usor eu zic ca merita sa incerci mai ales ca la rochie merge foarte usor si pot spune ca nici eu nu sunt experta .Despre marimi ce sa-ti spun doar ca port 42 - 44 ,daca te ajuta inaltime 1,60 greutate mare 68kg si am pus asa cum mi-a zis Carla, care este ca si mama noastra,154 ochiuri si mi se pare ok pentru mine Te rog Carla nu ma lasa la mijlocul drumului ajuta-ma la mineca nu stiu daca se pun ochiuri sub brat si cite?Te rooooooog mult
|