Buna dimineata fetele!Haideti la cafeluta!
|
Totul va fii bine!Si eu va imbratisez cu drag!
|
Uuuuu....nici o stare de spirit de atata vreme?Haideti fetelor,mobilizarea ca acum stati acasa si aveti timp!Eu imi beau cafeluta,vreau sa merg la tata sa i fac umpic de aprovizionare si dupa accea fuguta la servici.Va pupacesc cu drag,o sambata frumoasa sa aveti!
|
Buna dimineata fete dragi! Haideti la cafeluta!
|
Vai de mine....intru si eu mai rarut pe forum,caut si caut si caut ....nici o stare de spirit din iunie????Serios?Da unde sunteti gagici?Chiar v-ati ratacit cu toate de aproape trei luni de zile?????Hai trezireaaaaaa!!!!!!Toata lumea la inviorare....unde sunt cafelele de altadata?Unde sunt subiectele active pe care abia puteam sa le citesc de pe o zi pe alta?Unde sunt bancurile cu care ne delectam in fiecare zi?Unde sunt pozele cu noi frumoasele din fiecare zi?...cu copilasii nostrii frumosi care participau zilnic la concursuri...la poza zilei,la copilul lunii....ah...ce vremuri...mai suspin inca dupa acele vremuri!Haideti fetelor mobilizarea sa va vad prezente in numar cat mai mare,cat mai voioase si mai binedispuse si nu in ultimul rand sanatoase tun!Va iubesc dragele mele si sa stiti ca imi este foarte dor de voi chiar daca ma arat mai rarut???Mi-e dor de tot forumul mi-e dor sa stau cu voi de povesti...va pup si va imbratisez!?????? Aaaa....apropo noi suntem bine,baietii sunt mari,sanatosi si frumosi!??????Sa ne auzim de bine!!!
|
Neatzaaaa!Haideti la cafea fetelor!
|
Waaaawww.....o adevata domnisoara e Alice!
|
Eden!
|
Frumoaselor pupici!
|
Nu mai lua absolut nimik si bucura-te de sarcina!Ai vreme de slabit dupa!
|