Profil: ralu.s
Despre
Utilizator: ralu.s
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, March 27, 2017
Ultima vizita: Monday, February 10, 2020 8:18 PM
Numarul de postari: 46
[0.00% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 58
Postat: Thursday, June 8, 2017 11:30 AM
[quote=AleC]Astazi am avut ceva dureri in partea stanga, jos si o usoara scurgere bej , asa ca, desi aveam saptamana viitoare programare la un medic in Bucuresti, am decis sa merg la un medic din oras...care mi-a dat lumea peste cap..sarcina extrauterina, trompa stanga, maine operatie de urgenta, scos trompa. Nu am acceptat, merg maine dimineata la Buc, la Universitar, poate se rezolva medicamentos, nu stiu.
Plang de 4 ore incontinuu..[

Imi pare tare rau,chiar nu inteleg ce se intampla in ultimul timp,la beta asa mic eu zic ca ai sanse sa se opreasca singur din evolutie sau in cel mai rau caz medicamentos,asa a inceput si la mine durere in dreapta jos si scurgere bej...
Postat: Tuesday, June 6, 2017 4:43 PM
bby88 wrote:

Buna...imi pare foarte rau ca treci si tu prin asta..pale Eu am aflat ca sunt insarcinata inainte de sarbatori anul trecut. Cum urma Craciunul am apucat sa fac doar doua dozari beta iar valorile se dublau perfect (primul 75, al doilea 175). Cu doua zile inainte de anul nou am fost mla eco pentru confirmare. Nu se vedea nimic in uter asa ca am facut beta din nou care era 1200( era cam la limita...nu era crescut chiar perfect)...noi ne asteptam la extrauterina deoarece abia facusem laparo pentru desfundarea trompelor care din pacate erau intr-o stare foarte proasta. Medicul a zis sa repetam beta si eco dupa revelion sa vedem ce e de facut. In aceeasi seara mi-a fost foarte rau, a doua zi am si sangerat (probabil atunci s-a oprit din evolutie) asa ca in ziua de rev eram iarasi la medic si in sfarsit se vedea sarcina in trompa dreapta dar "din fericire" beta deja scadea. Am mers acasa cu recomandarea sa stau linistita si sa fac beta la fiecare doua zile iar in caz de dureri mari, lesin etc sa fug la spital. Pe 1 aproape mi-am pierdut cunostinta si m-a dus sotul in spital unde m-am luptat cu toti nebunii sa nu ma opereze degeaba. Trompa era ok la locul ei deci tind sa cred ca mi se facea rau de la starea de anxietate si depresie si tot ce mai aveam. Dupa inca vreo 3-4 zile beta a scazut pana la 100 si mi-a venit ciclul (a fost muuuult mai abundent si dureros si a tinut cam 12 zile). La o saptamana dupa uterul era curat si totul parea ok, se mai vedea doar o masa in zona trompei. Urmatorul ciclu a venit normal, fara dereglari, stiu ca am si ovulat in luna aia. Am ramas cateva luni cu dureri in zona trompei dar mi s-a zis ca e normal pana se resoarbe de tot. Tratament nu am luat deloc. Sa verificati trompele inainte sa incepeti iarasi sa incercati si mult curaj. Daca trompa cealalta e ok ai toate sansele sa ramai rapid. De cat timp incercai?

Si la minme a fost la fel cu beta pana la 6 sapt,se dubla la 48 h,ultimul beta a fost facut sambata,am vb cu dr la tel a spus ca a crescut exact cum trebuia si luni seara au inceput durerile,marti am facut eco unde s a vazut SE ,de vineri am inceput sa sangerez destul de rau cu dureri mari,de luni mi a dat ergomet si mi-a spus ca dupa ce ma curat o sa imi vina menstruatie,de ieri nu mai am nicio scurgere si voiam sa stiu cam in cat timp o sa imi vina,era a doua luna cand incercam,analizele au fost ok,am o nastere in 2012 fara probleme
Acum am facut si stimulare cu clomifen,am zis ca din cauza varstei poate nu raman asa repede si dr a spus ca e stimulare usoara,am tot citit acum ca din cauza clomifenului se poate produce sarcina extrauterina.Nu vreau sa incerc iar fara sa fac HSG sa vad daca a fost afectata trompa cu toate ca din cate am citit la cazuri de genul asta nu sunt afectate,in acest moment dr a zis ca sunt sanse de 50% sa fie iar SE
Postat: Tuesday, June 6, 2017 11:14 AM
bby88 wrote:

Buna..imi pare foarte rau ca treci prin asta.. nu am citit daca extrauterina a fost confirmata ecografic sau doar nu se vede nimic in uter. Eu am avut extrauterina acum 5 luni. Din fericire la mine in perioada in care a fost confirmata ecografic (6saptamani) sarcina s-a oprit singura din evolu?ie asa ca am asteptat sa se resoarba. Inainte de a se opri din evolu?ie eram pregati?i sa intervenim. Pana la laparo sarcina se mai poate opri cu metotrexat. Acesta se poate folosi doar daca beta este sub 3500. Daca are efect scapi de opera?ie sau de laparoscopie. Doamne ajuta sa fii puternica si sa treci cat mai usor posibil peste perioada asta.

Buna bby88

Am vazut ca ai trecut cam prin ce trec eu acum,poti te rog sa imi spui si mie cum a decurs totul la tine,dupa cat timp ti-ai revenit? La cat timp ti- a venit urm menstruatie si daca ai facut vreun tratament ceva? mie mi a spus ca peste 6 luni vrea sa imi faca HSG sa vada daca a fost afectata trompa pt ca in acest moment sansele sunt 50%
Postat: Tuesday, June 6, 2017 11:10 AM
Anadragut wrote:
Tocmai am fost la un ginecolog foarte bun mia spus ca am sarcina extrauterina si ca trebuie sa fac operatie intr-un fel sunt mul?umita ca am aflat ce am defapt si ca am gasit un doctor ginecolog foarte bun care iti explica totul foarte bine si chiar î?i da interesul nu sare repede sa te chiureteze sa ia niste bani marti am programare iar sa vada cum decurge

Buna nu am mai intrat de ceva vreme pt ca trec exact prin acelasi lucru
Acum 2 sapt am descoperit ca am sarcina extrauterina,aveam atunci 6 sapt si 2 zile
Am ajuns la dr pt ca seara si toata noaptea ma durut foarte rau in partea dreapta,a doua zi am fost la dr meu si mi a facut eco,atunci mi- a spus ca nu vede nimic in uter,pe trompa dreapta vedea un puct mic care a banuit el ca e s extaruterina,a zis ca nu vrea sa se grabeasca cu vreo intervebtie si ma pus sa fac beta din 2 in 2 zile + ecografii,eu am avut noroc ca beta a inceput sa scada mult ceea ce insemna ca s a oprit singur din evolutie,pe 24 mai era 613 iar pe 1 iunie era deja 26
Am avut noroc ca s a oprit singur ca asta inseamna ca il absoarbe organismul,tot in sapt aceea a inceut si sangerarea,endometrul care s a distrus.dupa o sapt mi-a dat fiole de ergomet 2/zi timp de 7 zile ,de ieri am terrminat tratamentul si s a oprit si sangerarea,acum astept menstara care nu stiu in cat timp o sa fie ca sa merg iar la control.Monitorizarea se face destul de des pt ca exista riscul sa se rupa trompa,mie mi a spus ca sunt sanse de 10% pt ca e oprita din evolutie,deci destul de mica.
Postat: Thursday, May 11, 2017 3:52 PM
sofia28 wrote:
[quote=Andreea06]Neata!
Sofia, faci beta azi?

Buna dimi fetelor,eu acum mam trezit pt ca am lucrat azi noapte :).am fost dimineata direct la beta de la lucru si acum am citit pe net rezultatul....beta e 20mUI/mL.... internal referinta-Valori normale HCG total: - sarcina 3 saptamani: 5.8-71.2 mUI/mL (mediana: 17.5 mUI/mL) - sarcina 4 saptamani: 9.5-750 mUI/mL (mediana: 141 mUI/mL) - sarcina 5 saptamani: 217-7138 mUI/mL (mediana: 1398 mUI/mL) - sarcina 6 saptamani: 158-31795 mUI/mL (mediana: 3339 mUI/mL) - sarcina 7 saptamani: 3697-163563 mUI/mL (mediana: 39759 mUI/mL) - sarcina 8 saptamani: 32065-149571 mUI/mL (mediana: 90084 mUI/mL) - sarcina 9 saptamani: 63803-151410 mUI/mL (mediana: 106257 mUI/mL) - sarcina 10 saptamani: 46509-186977 mUI/mL (mediana
E ok?nici macar numi dau seama :( ultima mesntruatie a fost in 14 aprilie si in 25 am avut testul de ovulatie pozitiv.

Eu am avut cm pe 9 apr,am ovulat pe 21 aprilie,am facut beta luni pe 8 mai si valoare a fost tot 20,dr meu a spus ca e sarcina dar e f mica
maine dimineata ma duc sa repet beta sa vedem cum creste
deci,felicitari!!!
Postat: Tuesday, May 9, 2017 10:32 AM
DianaM wrote:

Foarte tareBravoo . Te intrebam pentru ca de luna viitoare o sa incep si eu mai mult ca sigur. Ai facut si monitorizare ecografica nu? Te-ai simtit ok de la tratament? Intreb, pentru ca eu una suport destul de greu Duphastonul asta si mi-e teama sa nu fie acelasi lucru si cu clomifenul cand o sa incep sa il iau. Stiu ca difera de la persoana la persoana dar nah, am zis si eu sa te intreb...DistanceKiss Cheek Kiss

Eu am luat pastila de clomifen seara,tocmai ca auzisem ca da niste senzatii mai urate,doar in prima seara am simtit in prima jumatate de ora o usoara ameteala,dar cred ca era mai mult pe pshihic,pt ca eu tot asteptam sa ma simt rau dar nu a fost asa,despre duphaston chiar nu am ce sa spun de rau,nu am avut nicio reactie de la el,m-am simtit foarte bine de la el.Dupa tratamentul cu clomifen am fost la eco ca sa imi spuna exact in ce zile sa am contact,tratamentul ma ajutat mult, am ovulat pe ambele ovare.
Postat: Tuesday, May 9, 2017 8:38 AM
DianaM wrote:
Neata aspirici! Eu astazi ar trebui sa declar ziua 1, momentan parca simt asa un mic disconfort pe la burtica, dar nu imi dau seama daca e reala treaba sau nu..Sincer, mi-as dori sa vina cat mai repede sa pot sa incep luna noua in forta!

Felicitari Ralu, sa fie intr-un ceas bun. Incearca zilele astea sa nu te stresezi prea tare, nu ii face bine bobitei. Parca tu ai facut stimulare luna asta sau nu mai retin eu bine?!NuStiu Cheek Kiss

Multumesc! Da,am facut stimulare cu clomifen si se pare ca a dat rezultate
Postat: Monday, May 8, 2017 10:27 PM
sofia28 wrote:

felicitari Love

Multumesc!
Postat: Monday, May 8, 2017 10:26 PM
Andia wrote:

Felicitari!! Bravoo DistanceKiss dance

Cu progesteronul stai bine, nu? Ti-a dat ceva pt sustinere?

Multumesc!!!Am luat duphaston 10
Zile dpo,mi a spus acum sa iau in continuare 2 pe zi,aveam endometrul cam subtire
Postat: Monday, May 8, 2017 10:24 PM
Dana_ wrote:

Felicitari Ralu !Bravoo Cheek Kiss Buddy1
dance dance dance
Ce ziceam eu mai devreme ..poate ai ovulat tarziu .
Repeta peste 2 -3 zile , de ce vineri?
Ce ma bucur pt tine hainoroc Cheek Kiss

Multumesc!!! Sper sa vina barza la toate fetele!A zis ca e prea mica acum si vrea sa vada la sf sapt cat e,el mi a zis de dimineata ca e inca devreme sa fac testul si sa astept pana vineri,dar nu am putut.