blu88 wrote:fetele cu sarcina mai maricica, voi experimentati dureri inghinale...? mai ales noaptea? si de la stat in picioare, eu nush ce sa mai fac si cum sa mai stau aseara chiar am dormit f prost Da... Destul de nasoale. Ma mai plangeam pe aici. Sunt normale. Eu ma tot suceam de pe o parte pe alta desi imi era greu sa faac si asta Inclusiv acum dupa nastere am dureri in zona inghinala, acum sunt sub forna de febra musculara. Se reaseaza tot ce s a "deranjat" in timpul sarcinii.
|
Mi am cumparat o centura ieri, nu am apucat sa o pun. Azi o sa incerc cu ea, nu stiu de ce am fost asa naiva sa cred ca voi zburda ma gandesc ca nici corpul meu nu mai e asa puternic dupa atatea operatii. Strang din dinti si buci si merg mai departe. Mirela cand gasesc putin timp liber o sa ti scriu ce a functionat la noi la bb2. Nu am apuxat sa citesc toate posturile tale, dar stai linistita esti o mama buna si nu faci nimic gresit. O sa revin curand.
|
Buna, desi is la a 3a ceza se pare ca de fiecare las in sala de op si cativa neuroni si intru intr o faza de uitare... Asadar help me, durerile post cezariana de data asta la mine sunt mai nasole. Am jena f mare la urinat, cand alaptez simt ca mi iese uterul cand ma ridix si ma asez in pat ma doare. Am reteta pt ketonal dar poate stiti ceva tips&tricks sa fie mai usor pana ma refac total. La voi ce a functionat?
|
hello, suntem bine multumesc,mandra suge binisor.Are icter va sta in noaptea asta la uv,maine plecam acasa.Abia astept ca urasc paturile asyea de spital,ma dor toate cele de la ele.
|
adina sigur e ori pielea ori vreun muschi intins aiurea
|
delia.c.yaya wrote:Noi oficial am avut ieri ultimul vaccin (a4a doza de bexsero), pana la 6 ani pa deja scena obi?nuita ieri febra ?i somn toata ziua. Parca erau mamici care au facut antigripalul la bebei?! E absolut necesar?! Ca pediatra a zis ca daca no dau într-un colectiv nu are rost s-o intep degeaba, dar asta e cam proasta. Deja am facut cerere so schimb. buna, de unde ai luat bexsero?se gaseste in ro sau il confund cu nimenrix?thx
|
Am nascut ieri la 18:18 o minune de 2940gr.Am avut emotii mari dar a fost totul bine intr un final.
|
Neata,
Eu ma duc la camera de garda, de azi de dimineata am avut dureri ciudate in zona operatiei desi nu am facut efort. Mi se taia respiratia efectiv. Nu mi dau seama de s contractii sau altceva ca din cauza durerii mari nu am mai fost atenta dar tind sa cred ca astea sunt. Il astept pe sot sa ajunga si sa plecam. Am emotio mari. Bebeli a vad ca e activa. Tineti mi pumnii ca eu ia pilaf, parca e primasarcina
|
Lori wrote:RalukM, observ ca esti la al treilea bebelus. Pot sa te intreb cum ai nascut celelalte doua ori? Si cum vei naste acum? Intreb pentru ca eu am deja doua cezariene si as vrea inca un bebe, dar nu stiu cat e de ok a treia cezariana... Am nascut prin cezariana si acum tot cezariana. Voi avea 3 operatii. Nasterile au fost in 2015,2017 si acum urmeaza :). De la a2a cezariana medicul mi a zis ca am cicatrice, adica e destul de groasa sa mai duc o sarcina. Apoi inainte sa raman iar am mai fost la o eco si analize uzuale, pap si secretie. Eu am luat tot huggies 1, asta am folosit si la fete, apoi puffies apoi lupilu. Ma gandeam sa testez si lupilu no1. Pampers nu mi plac neam ca sa nu mai zic ca au un miros bleah.
|
Pt arsuri eu am mancat rennie ca pe bomboane dar acum in ultima vreme nu ma mai ajuta decat pt periaoda f scurta. Tre sa ai grija si putin la ce mananci, sunnt alimennte care pot da arsuri ff naspa. Cadita am luat de la ikea, imi place ca e mica/compacta. La primele fete am avut una cu termometru incorporat si era si cam mare. Eu am avut niste dureri ciudate in zona operatiei, de m au lasat fara respiratie, mi a amortit piciorul, i am dat mail lui doc, a zis ca ma suna intr o pauza. Nu stiu de xe cred ca ma "taie" mai repede decat era prog. Am niste emotii de ma ia cu rau
|