2unul dupa altul?? :( Îmi pare rau ...acuma sincer sunt speriata..nu mi ar placea sa trec iar prin ce am trecut..avem un bebe de 1 an ?i 5luni ?i am vrut sa fie de vârste apropiate de aia ?i graba..??
|
Doctorul mi a recomandat sa a?tept pâna la prima menstrua?ie dar sincer nu ?tiu când trebuie sa mi vina a zis ca între 4 ?i 6 saptamâni au trecut aproape 6 de aia sunt in cea?a..sau poate mi a venit atunci imediat de aia am.sangerat a?a mult ..nu ?tiu..sunt in ceata
|
Doctorul mi a recomandat sa a?tept pâna la prima menstrua?ie dar sincer nu ?tiu când trebuie sa mi vina a zis ca între 4 ?i 6 saptamâni au trecut aproape 6 de aia sunt in cea?a..sau poate mi a venit atunci imediat de aia am.sangerat a?a mult ..nu ?tiu..sunt in ceata
|
Buna..luna trecuta am.suferit un avort spontan sarcina aproape 2luni.am.inceput sa am sangerari in data de 12iunie cum de altfel am ?i.fost la.urgenta unde.mi a dat tratament cu.progesteron ovule..cum nu mi sa oprit am fost iar la medic dupa 4 zile..mi a facut eco am.auzit cum ii batea inimioara mi-a zis ca nu este prins.am.ma pus sa astept3ore dupa care nu i se mai auzea inima ?i a zis ca sunt pe cale sa elimin.eu de atunci am avut sângerari ca la menstrua?ie fara dureri mari.cand sa produs avortul?înca nu mi-a venit menstruatia.posibil sa fi ramas din nou însarcinata?am avut contact neprotejat de 2saptamaani.ne dorim mult bebe 2..va mul?umesc
|