Capsunica felicitari pt Leonidas,abia astept sa pui poze cu el si sa povestesti cum a fost nasterea si acomodarea la viata in trei.mult laptic si bebe mancacios :* Fetelor care v-ati masurat burtica,am si eu o curiozitate,ati masurat dimineata pe nemancate sau in timpul zilei?? Ca a mea dimineata are doar 96cm....ca sa va lamuresc cine are burta cea mai mica Dana nu mai e mult si vine tati acasa si Olimpia poate veni linistita ca sa va intregeasca,abia astept si povestea ta Va pup pe toate :*:*:*
|
Cate emotii Capsu,cred ca te-ai speriat. Ma bucur ca ti-ai gasit costumasul dorit Si eu am profitat si i-am mai luat cate cv
|
Buna fetelor :* daca mai aveti de facut cumparaturi pentru bebe sa stiti ca la hm au 20% reducere la toate hainutele de copii...am fost si mi-am completat cu ce imi lipsea...e pana pa 14.09 oferta dar era o coada...va pup.weekend frumos
|
Dana dr a zis ca e posibil sa fie genetic,sa fie ea mai micuta,e pe curba mica de crestere,sau ca poate placenta nu o mai hraneste bn...e gradul 2...o sa merg pe 19 din nou si mai vedem atunci.am citit la voi cum se calculeaza inaltimea si are femurul de 6cm..asta inseamna ca are 42 cm daca am inteles eu bn?? Am asa o strangere de inima sa nu se nasca mai devreme doar si sa stea cumintica ca max pe 15 oct o sa facem cunostinta
|
Dana la 22 sapt totul a fost bn...sper sa recupereze sau macar sa nu mai ramana si mai mult in urma...in fine,sa fie ea sanatoasa. Alina eu am una lunga,nu mai stiu cum se cheama forma ei,dar are si doua ate care se pot lega si bebele sa stea pe ea...nu stiu daca am explicat bine
|
Alina iti recomand perna,este nemaipomenita,nu stiu cum as fi dormit fara ea si la fel mi'o fura sotul cand nu sunt prin pat :)) eu am facut si testul de toleranta la glicemie dar dimineata,ultima masa a fost la 7 seara,si mi-au luat sange,am baut glucoza aia scarboasa,dange la 1 ora si apoi peste inca o ora.dar nu cred ca e grav daca nu te-au chemat mai repede.apropo ai o burtica superba,e asa maricica si se vede clar ca e burta de femeie insarcinata,nu stiu cum sa spun... Dana tu numeri contrctiile dureroase sau pe cele nedureroase?de sapt asta am inceput sa am si eu cateva nedureroase,mai ales dimineata cand ma ridic din pat si apoi pe seara asa... Burtica mea de aproape 33 saptamani...mie mi se pare mica,poate acum si mai mult stiind ca bebelina e mititi a....dar parca nu are conturul bine definit,nu stiu cum sa me exprim...ai putea crede ca sunt grasa si nu insarcinata:))(
|
Multumesc fetelor:* parca e mai linistitor cand stii ca nu esti singura care trece printro situatie...ma rog sa fie totul bine si ca toate grijile din timpul sarcinii sa le uit cand o voi tine in brate
|
Neata burtici :* Dana multu ca te mai gandesti si la mine,suntem bibe cel putin asa paream,insa bebelina mea e mai mica ecografic cu aproape 2 sapt acum...are abia 1400+_200g si sunt cam ingrijorata ca nu stiu de ce... mai ale cand toate aveti niste bebei grasuni si a mea e asa mititica Va pup si ca doresc numai bine la toate :*
|
Dr gineco mi-a zis sa tin regim,adica sa nu mai mananc prajeli,tocatura si afumatura...ceea ce nu am prea mancat...o sa vorbesc si cu dr de familie dar momentan e in concediu...si o sa repet analizele.pai nici eu nu cred ca le faceam dar am fost internata pentru a-mi da medical si mi-a facut si analizele...si a iesit rau ALT/GPT 69 barem 0-31 si AST/GOT 41 barem 0-32...o sa fac pe 8 august analize mai multe ca atunci am programare la un cabinet,ca nu mi-au facut fierul,calciul...doar cele uzuale
|
Ema nici eu nu credeam atata timp cat eram comoda si nu ma deranja nimic la pozitia in care stateam...insa am incercat sa mai caut explicatii....offf...mc mult de raspuns si sa ai rezultate bune la analize si sarcina usoara la toate mamicutele :*
|