Prietena mea si-a facut o epilare definitiva la Dr. Anca Dobos. vreau sa va spun ca dupa prima sedinta se cunoaste, bine o sa mai faca inca cateva ca sa scape de tot parul de pe picioare dar m-a pus pe ganduri. ma gandesc tot mai serios sa incerc si eu. este cea mai buna varianta sa nu mai stai toata ziua buna ziua ba cu lama, ba cu ceara.
|
Anul acesta o sa imi folosesc punctele de pe cardul Marrionaud ca sa cumpar cadouri de sarbatori. Am reduceri considerabile, deci cred ca o ies bine. Daca va intereseaza si pe voi cardul de fidelitate http://www.marionaud.ro/card-de-fidelitate
|
Pe scurt, fiica mea a terminat anul trecut facultatea si nu a reusit nici pana in prezent sa isi gaseasca un loc de munca, stresul a dus la o depresie majora. am citit pe mesaj editat de moderator simptomele si m-am ingrozit. acum o ducem la psihiatru is ia tratament, dar este foarte dificila situatia. Nu stiu ce sa fac sa o ajut. imi puteti da un sfat
|
De cateva zile mi-au aparut niste negi genitali. Stie cineva ce ar putea insemna? mi-am facut programare la d-na Dr. Anca Dobos, dar nu mai ma rabdare pana ajung la dansa.
|