Am citit i9n careta lui dr menci reinvata sa gatesti (pe care am luat-o saptamana trecuta cu libertatea pentru femei) ca pentru un gris cu lapte mai sanatos ar trebui amestecat grisul din grau comun cu gris din grau dur, se poate inlocui zaharul cu sucanatul si se va lasa sa se raceasca inainte sa fie consumat. Gris numai bun pentru bebei!!
|
Buna Gabitza! sunt de acord cu tine ,e imp ca toate fetele sa stie in ce se baga si apoi sa nu fie nemultumite de rez pt ca nu au facut alegerile bune...eu m-am operat tot la dr.Stanculescu si recuperarea a fost usoara,nu am avut ft multe dureri,iar rezultatul e pe masura!! multa bafta si rezistenta
|
hey1 am citit in cartea lui menci reinvata sa gatesti sanatos (pe care am cumparat-o saptamana asta cu libertatea pt femei retete) ca ptr imbunatatirea calitatii nutritionale a ciocolatei de ksa e bn sa folosim sucanatul(suc de trestie integral deshidratat), untul ghee (cu mai putin colesterol), rom de buna calitate si miez din nucile sparte cu putin timp inainte..eu ador ciocolata de casa si de cand am invatat sa o fac mai sanatoasa sunt fooarte bucuroasa!!!!!Mananc ciocolata sanatoasa :)) :D
|
Olaaaa!Pentru mine a contat ft mult ca doctorul care ma opereaza sa isi arate interesul si sa nu ma lase de izbeliste.... daca nu ti se explica cum trebuie risti sa te trezesti cu o operatie nereusita!Doctorii trebuie sa iti inspire incredere, eu am fost la mai multe consultatii si cand am ajuns la doamna dr.Stanculescu pur si simplu am simtit o legatura cu dansa!!m-a sprijinit pe toata perioada si atunci cand vroiam sa exagerez cu marimea mi-a explicat de ce nu ar fi potrivita,ii sunt datoare la ce operatie reusita a facut!dati cautare pe google pt clinica metamorphosis ,sunt info fff utile!Sporr dragelor
|
Ziua buna Darina,
Poti sa incerci pastilutele Chilliburner, cu ardei iute !Chiar si gelul pentru celulita daca sunt doar cateva kg in plus. Eu le-am folosit pe ambele... trebuia sa scap de multe kg si am reusit in 4 luni( am facut si o detoxifiere rapida inainte). Mult succes!
|