ynnea wrote:Buna fetelor Va anunt ca o sa iau o pauza si nu o sa mai intru o vreme pe forum pentru ca nu mai am ce sa va spun si cand am mai scris cate ceva nu prea ma bagat nimeni in seama,asa ca o sa nu mai intru o vreme,dar eu tot aspiranta raman.O sa intru in caz de am ceva sa va spun.Nu vreau sa supar pe nimeni,nu sunt suparata pe voi dar simt ca nu prea mai am ce cauta pe aici,simt ca atunci cand scriu ceva nimeni nu citeste poate este doar impresia mea. Va spun la revedere sa aveti o zi buna si sper sa vi sa indeplineasca la toate visul Poti sa fii sigura ca exista persoane care citesc postarile de pe acest forum. eu sunt nou-venita si incerc sa ma familiarizez un pic, de aceea de multe ori evit sa comentez pentru a nu spune ceva gresit. dar va veni si vremea mea... hay que ser optimistas!!! (am vazut ca esti in Spania; unde? sora mea este la Madrid)
Salutari la toata lumea!!!
|
leila wrote:Ralluca, m-a emotionat povestea ta.. Sper cat de curand sa iti rezolvi problemele si sa vina copilul mult dorit ! Cata , vesti bune.. tinem pumnii stransi stransi Mary offff cata draptate ai... Cateodata e mai bine sa nu stii asa multe sa te lasi in voia Domnului... Daaar nooiiii... Mon, noi ne tinem de manutza.. Eu sunt z 27 azi... De cateva luni incoace am cm la 27 de zile cu spotting.. Acum nimic nimic... Oficial maine ar fi prima zi de intarziere.. Daca nu vine maine vineri fac un test tineti-mi pumniiiii... Vineri e ziua cea mare :))))) Eileen esti ok??? Alina pup buburuzele !!! Si mamica bineinteles Sper si eu. Ma uit in jurul meu si ma cam apuca disperarea. am fost sambata la un botez, am doua prietene care sunt insarcinate si alte trei (care sunt mai mici decat mine) care au deja cel putin cate un copil. nu vreau sa spun ca sunt batrana, dar imi pare rau ca a trecut deja prea mult timp. as fi vrut sa am macar 2 copii. eu mai am o sora, dar sotul meu e singur la parinti si credeti-ma ca se simte in personalitatea lui aceasta lipsa. Cred ca motivul principal pentru care am intrat in acest forum e nevoia de incurajare, pentru in general eu sunt o persoana rationala si optimista, dar cred ca acum nu reusesc singura.. iti multumesc mult.
|
maryella77 wrote:catalina sa stii ca am vrut sa iti spun ca mi se pare ca ti-a dat cam tarziu injectia de declansare; in mod nornmal cand ai facut-o tu atunci trb sa se sparga foliculii; ca dureaza 36 de ore pana se sparg timp in care ei mai cresc si depasesc marimea potrivita; din ce stiu eu la maxim 20 mm se da injectia de declansare; dar poate e cu noroc cel care s-a spart si se prinde bebe;ca de chistul ala scapi tu;Doamne ajuta sa fie bine! Ralluca nu e timpul pierdut; cand vii in tara sa mergi al un ginecolog bun, faci cateva dozari hormonale sa vezi exact cum stai cu estrogenul si progesteronul si iti iei tratamentul pt cateva luni din tara; am citit ca in alte tari fara reteta nu se da progeseron; pana atunci ai putea sa incerci cu vitex ca sa regleze balanta, daca are cine sa iti trimita din tara; RalukM suntem gand la gand cu bucurie; si eu tot ca tine ma gandesc, ca degeaba tot ne chinium noi pe parte fizica daca dezechilibrul e la un nivel mai profund; chiar mi-a povestit o prietena de presopunctura; ea a mers pentru dureri de spate si cat era ea acolo venise o femeie sa ii multumeasca persoanei care facea presopunctura ca ramasese insarcinata; duap 12 ani de tratamente si FIV esuat; isi luase gandul si venise la asta pt altfel de probleme nu ca sa ramana insarcinata; dar s-a reglat ceva in organismul ei si a ramas; rau nu au cum sa faca niste sedinte de relaxare, ci doar bine; eu am facut niste sedinte de masaj cand am fost la bai, dar nu era si sotul cu mine; eram asa relaxata si binedispusa si nimic nu ma enerva; maryella77 ai dreptate. aici am fost de cateva ori la ginecolog, dar mi s'a spus doar ca nu e neaparat o problema si ca pot ramane oricum insarcinata. ca sa nu mai spun ca, de cate ori am fost bolnava, primul lucru care mi s-a prescris a fost aspirina. ori nu cred ca aspirina e solutia tuturor problemelor. am noroc ca imi trimite mama de acasa medicamentele de care am nevoie (sunt si mai ieftine). am sa cer data viitoare si vitex. nu auzisem pana acum de el. multumesc mult.
|
alinaa86 wrote:Salutare aspirici Loly si Ralluca bun venit si sa stati cat mai putin aici, va astept si pe voi la burticute Ca sa ma bag si eu in seama , Ralluca ma scuzi dar de 12 ani stii de problema cu progesteronul si nu ai facut nimic ca sa reglezi balanta? Nici macar naturiste? Din experienta iti spun (fetele vechi stiu) ca am avut aceeasi problema, dar mai mult de un an de zile nu am asteptat ca sa remediez problema, dupa doar 10 pastile de utrogestan s-a prins sarcina(dubla)la mine. Mi se pare ciudat ca medicul nu te-a indrumat sa faci ceva in situatia asta, nici macar sa iti spuna sa mergi la un endocrinolog Loly imi pare rau ca ai pierdut sarcina si sper sa iti revii curand. Daca vrei, asculta de sfaturile fetelor care au mai trecut prin aceasta experienta, fa analizele si macar stii in ce "barca te afli" Mon , Eileen , Mary , Carmenalina ,Doina ,Catalyna , Bebitza , Leila si restul fetelor ... spor la bebelit si la testat. Nu pot spune ca nu am facut nimic. Acum am 31 de ani si parca am inceput sa ma ingrijorez. sunt casatorita de 4 ani, iar pana atunci, desi nu am exclus posibilitate de a avea un copil, nu m-am ''preocupat prea tare. acum vreo 10 ani am facut tratament cu hormoni, dar mizam doar la reglarea ciclului si nu neaparat la o sarcina. stiu ca poate sa para dezinteres, dar, tinand cont si de faptul ca nu ma aflu in tara, aici nu am pe nimeni care m-ar putea ajuta, si multe altre probleme de ordin cotidian... am tot amanat. dar acum imi dau seama ca ar fi trebuit sa iau problema in maine mai devreme. de cate ori am fost la control mi s-a spus ca, in ciuda acestei carenze, nu se exclude total posibilitatea unei sarcini... incep sa simt nevoia de a avea ceva al meu.. ceva pentru care sa merite sa stau departe de tara, pentru care sa ... traiesc... Oricum... va spun sincer ca nu mi-e usor.. dar acum simt ca a venit timpul..
|
diana_oana wrote:Neata fetelor. Nanny îmi pare rau ca iti spun dupa 2 zile LA MULTI ANI! Iti urez din tot sufletul sa fii fericita, sanatoasa si sa-ti strangi bebelul (Bebelusii) cat mai repede in brate. felicitari pt kg pierdute Loly bun venit si sedere cat mai scurta. Parerea mea este ca trebuie sa mergi si la alt medic. De avort menstrual am auzit dar de sarcina la 10 saptamani care sa dispara din senin fara niciun simptom nu am auzit in viata mea si nici nu cred ca exista. Bun venit si celorlalte fete... Raluca dupa 12 ani trebuiau investigatii mai amanuntite HSG macar sa se vada trompele si bineinteles analizele, ureaplasma, micoplasma, clamydia si profilul TORCH. Eu am avut o perioada agitata sunt in z 7 CM, astept sa merg la Dr in z 12 sa vedem foliculii dar oricum pana atunci eu si sotul ne bucuram de fiecare clipa petrecuta impreuna. Va pup pe toate La inceput nu eram preocupata deorece consideram ca nu e inca momentul. dar, privind acum in urma, imi dau seama ca e totusi ciudat ca nu s-a intamplat niciodata sa raman insarcinata. nu am folosit precautii decat poate .. putina atentie.. uneori.. dar problema cu progesteronul o am dintotdeauna..
|
Buna seara!! sunt si eu noua in forum! am tot citit postarile vostre si mi-au dat lacrimile! mi-as dori si eu foarte mult un copil dar in aproape 12 ani nu am ramas niciodata insarcinata. am facut o gramada de analize. din pacate am o dereglare hormonala (nivel scazut de progesteron). am tot sperat ca totusi nu va conta prea mult - pentru ca oricum medicii mi-au spus ca nu este imposibil. dar timpul trece si.. nu stiu ce sa mai cred.. multa bafta tuturor aspirantelo mamici...
|
alexandrabogdan wrote:
nu neaparat panica ....dar ma tem sa nu o pierd. creste mult prea repede ....acum suntem in faza de iubareala maxima, e mamoasa rau si ma gandesc ca ma voi bucura de asta mai cativa ani. de aia o si las sa fie lipici de mine ....cu toate ca multa lume zice ca nu fac bine
Imi amintesc si eu cu placere de clipele astea... atunci cand eram mica.. m-a cuprins nostalgia...
|
aurishta wrote:Da, dar imi trebuie o adresa de mail! Buna!! as dori si eu acele carti atat de mult cautate.. multumesc. adresa mea este rallucamarcu@gm**l.com
|
cleo78 wrote:si eu sunt incepatoare. In plus, am luat niste folie de plastic pt scos tipare(fetele din ROmania recomandau la magazinele cu materiale de constructii,metraj de plastic), si comandat o revista Burda - fetele o lauda f. mult. Nu am cutie de plastic cu separatoare, am una de plastic marisoara, gen casoleta de mancare unde mi-am strans una/alta. De pe aici de pe forum am gasit o carte: https://picasaweb.google.com/102324092401652781211/ManualDeCroitorie02# . Din asta citesc mereu. (sarutmana fetelor care au pus linkul). Ce am facut in primele zile: luat toate cerceafurile ce nu le foloseam, si transofrmat in fete de perna, pus elastice sa stea fix pe saltea; fetele de perna ce nu le foloseam le-am transformat in fete de pernutze; mi-am scurtat camasile ce nu le purtam fiind prea lungi. Mi-am cumparat metraj ieftin, si facut o bluza gen ie. Planuri imediate: sa fac huse la canapea, sa imi caut material mai gros si sa fac sacose, sa imi caut material bumbac de tricou si sa fac pijamale la toata familia ( inca nu am tipar, dar o sa scot de pe pijamalele care le am). Ce am mai stricat: un tricou vechi, ce nu il foloseam, sa incerc sa cos pe tricot. Cel mai bine mi-a iesit zig-zagul.
Buna!! Am incercat sa accesez link-ul dar nu merge!! eram curioasa. Eu nu sunt tocmai incepatoare, dar avem mereu cate ceva de invatat..
|
Foarte rumos cel cu cafeaua... parca e facut pentru mine... :)
|