Buna dimineata fetelor,imi pare rau ca nu am mai intrat dar sunt f ocupata in aceasta perioada;noi plecam din tara la sfarsitul lunii mai si trebuie sa-mi las totul in regula acasa ca plecam la munca acolo ca aici ne e f greu;va rog sa ma pomeniti in rugaciuni ca am mare nevoie;la proiectul bebe nu renunt,cand va fi sa fie ,e bine venit,acum inca astept menstra ca nu a venit inca dupa post,sunt in z35,am luat din nou BU de luna asta si m-am dereglat. Va pup si ma gandesc mereu la voi,dar nu am timp sa intru prea des
|
Un Paste fericit fetelor ,cu multa lumina in casa si suflete,dragoste si bucurie,Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toate cu prunci sanatosi si buni. Va pup si va iubesc pe toate
|
Buna fetelor,va salut pe toate Ema bafta maine si ai o printesica frumoasa daca asta iti doresti O zi insorita va doresc!
|
Fetelor ce veselie in casuta noastra,faceti omul sa uite de toate grijile cu buna dispozitie a voastra; si eu vad ca am avansat mult pe listuta de la nr.21 la 11 oaaaau, e ceva ,asa ca la sfarsitul lui mai vin si eu cu vesti bune si testul in dinti;pozitivvvv bineinteles
|
Multumesc Eileen ,nu stiam ca pot lua si dupa ce am terminat antibioticul,o sa incerc;pup
|
Raisa nu cred ca am patit niciodata asa , ai luat biotic in timpul tratamentului sa nu perturbi flora intestinala ?[/quote]
Pai asta -i ca nu am luat si cred ca de aia am facut asa ceva;acum ce mai pot face?
|
Neata fetelor,ma bucur ca sunteti vesele si binedispuse,chiar aveam nevoie de asta Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta;fetelor eu am fost racita si am luat antibiotic si am ramas cu un gust metalic si amar in gura,va rog spuneti-mi ce pot lua sa scap de gustul asta;iertati ca e off-topic; va pup pe toate
|
Lidia bine ai venit si sper sa fugi repede la gravidute;sa stii ca si eu sunt din Roman Lala ce beta mare sigur sunt gemeni
|
Si eu fetelor ma rog in fiecare seara cu acele rugaciuni pentru nastere de prunci si plus la fel ca Nany citesc si diferite acatiste ;eu cred ca de fapt toate fetele se roaga chiar daca nu mai spun ,si stiu ca Dumnezeu ne va da si copii cand vom fi pregatite. Va pup
|
Fetelor eu declar z1 ,mai am o luna si vine si la mine bebe o sa vedeti
|