Profil: raisa28
Despre
Utilizator: raisa28
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, November 26, 2013
Ultima vizita: Monday, April 28, 2014 10:46 AM
Numarul de postari: 96
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 30
Postat: Monday, April 28, 2014 10:46 AM
Buna dimineata fetelor,imi pare rau ca nu am mai intrat dar sunt f ocupata in aceasta perioada;noi plecam din tara la sfarsitul lunii mai si trebuie sa-mi las totul in regula acasa ca plecam la munca acolo ca aici ne e f greu;va rog sa ma pomeniti in rugaciuni ca am mare nevoie;la proiectul bebe nu renunt,cand va fi sa fie ,e bine venit,acum inca astept menstra ca nu a venit inca dupa post,sunt in z35,am luat din nou BU de luna asta si m-am dereglat.
Va pup si ma gandesc mereu la voi,dar nu am timp sa intru prea des
Postat: Saturday, April 19, 2014 11:02 AM
Un Paste fericit fetelor ,cu multa lumina in casa si suflete,dragoste si bucurie,Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toate cu prunci sanatosi si buni.
Va pup Cheek Kiss si va iubesc pe toate computerlove
Postat: Tuesday, April 8, 2014 11:13 AM
Buna fetelor,va salut pe toate
Ema bafta maine si ai o printesica frumoasa daca asta iti doresti
O zi insorita va doresc!
Postat: Thursday, April 3, 2014 5:09 PM
Fetelor ce veselie in casuta noastra,faceti omul sa uite de toate grijile cu buna dispozitie a voastra;
si eu vad ca am avansat mult pe listuta de la nr.21 la 11 oaaaau, e ceva ,asa ca la sfarsitul lui mai vin si eu cu vesti bune si testul in dinti;pozitivvvv bineinteles majoreta
Postat: Wednesday, April 2, 2014 12:44 PM
Multumesc Eileen ,nu stiam ca pot lua si dupa ce am terminat antibioticul,o sa incerc;pup
Postat: Wednesday, April 2, 2014 12:09 PM

Raisa nu cred ca am patit niciodata asa , ai luat biotic in timpul tratamentului sa nu perturbi flora intestinala ?[/quote]

Pai asta -i ca nu am luat si cred ca de aia am facut asa ceva;acum ce mai pot face?
Postat: Wednesday, April 2, 2014 11:26 AM
Neata fetelor,ma bucur ca sunteti vesele si binedispuse,chiar aveam nevoie de asta
Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta;fetelor eu am fost racita si am luat antibiotic si am ramas cu un gust metalic si amar in gura,va rog spuneti-mi ce pot lua sa scap de gustul asta;iertati ca e off-topic; va pup pe toate
Subiect: Clubul aspirantelor - 29
Postat: Friday, March 28, 2014 11:21 AM
Lidia bine ai venit si sper sa fugi repede la gravidute;sa stii ca si eu sunt din Roman
Lala ce beta mare Bravoo sigur sunt gemeni
Subiect: Gandirea pozitiva, Rugaciunea- terapia pentru suflet!
Postat: Wednesday, March 26, 2014 11:53 AM
Si eu fetelor ma rog in fiecare seara cu acele rugaciuni pentru nastere de prunci si plus la fel ca Nany citesc si diferite acatiste ;eu cred ca de fapt toate fetele se roaga chiar daca nu mai spun ,si stiu ca Dumnezeu ne va da si copii cand vom fi pregatite.
Va pup Cheek Kiss
Subiect: Clubul aspirantelor - 29
Postat: Monday, March 24, 2014 4:28 PM
Fetelor eu declar z1 ,mai am o luna si vine si la mine bebe o sa vedeti Lol