:( raguseala la copilasi..
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andreeadiana
Scris: Saturday, July 9, 2011 8:12 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetita mea de un an si 2 luni, a ragusit si nu stiu ce sa ii dau...am fost la pediatru si ne-a prescris romergan si ambroxol(nu sunt pro romergan deci nu il dau) ... fetelor probleme de genu ati avut? daca da spuneti-mi si mie cum ati rezolvat-o fool vs rog frumos... sanatate multa
andreeahana
Scris: Saturday, July 9, 2011 12:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2008
de circa 2 saptamani si baietelul mu a fo ragusit el are un an si o luna....noua ne-a dat sa i facem aerosoli cu adrenalina si nurofen..aaa si ceva pastiluta mica cum numa ii zicea.....prodnisan daca bine tin minte dar asta numa dupa o sapt ca nu ii trecuse si se agravase adica ii curgea deja si nasucu...pt inceput numa aerosoli si nurofen...sanatate la micuta
aurishta
Scris: Saturday, July 9, 2011 1:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Romerganul este un antihistaminic, n-ai de ce sa te temi de el. Daca, totusi, ai rezerve, poti sa-i dai un altul cum ar fi Ketof-ul.
andreeadiana
Scris: Sunday, July 10, 2011 11:30 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
hearts thankyou Multumesc mult fetelor... ne simtim ceva mai bine, i-am dat augmentin 1ml la 12 ore si nurofen de 3 ori pe zi cate 3ml,la recomandarea medicului bineinteles..sanatate la bebici, si rabdare la mamici

andreeadiana attached the following image(s):
sam_0039.jpg

Lidiutza
Scris: Tuesday, October 9, 2012 1:34 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/8/2012
eu stiu ca se poate da si oscilococcilinum sau ceva de genu.se pune sub limbuta si se suge.este foarte dulce.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.